Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4769 4770 4771 4772 4773 4774 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czarny

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:49 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:51 am

Czarny
Miss_Karina
Omega Sun
Czarny

Czy to nie ma związku z tym, że zlikwidowali Gold Glitcha?
Może przegieli w drugą stronę?

wcale nie byloby mi przykro z tego powodu wink
Mi tez blaugh coraz szybciej zarobimy kase xd xd (obiadek sie piecze xp jeszcze 20 min)
Ale zdrugiej strony może być np. z r󦣳80;nymi rzadkimi Itemami tak jak kiedyś z Angelic Halo - szybciej będzie się zarabiać kasę, więcej ludzi będzie stać na np. taki Devils Tail, będzie częściej wykupywany, a ponieważ brak jest podaży - w końcu to item z list󷠭 to szybko skończy się w marketach i klops...
nie doluj crying mi jeszcze daleko do tego, a musze oddac dlug crying

Miss_Karina

Raticiel

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:52 am

Witam ponownie misiaki 3nodding Mi się tam podoba, że goldy sie szybciej nabijają whee
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:53 am

Raticiel
Witam ponownie misiaki 3nodding Mi się tam podoba, że goldy sie szybciej nabijają whee
Mi tesh blaugh

Miss_Karina

Czarny

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:53 am

Miss_Karina
nie doluj crying mi jeszcze daleko do tego, a musze oddac dlug crying
*głaszcze*
Spoko, będzie dobrze, ja tylko tak, teoretycznie...
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:56 am

Czarny
Ale zdrugiej strony może być np. z r󦣳80;nymi rzadkimi Itemami tak jak kiedyś z Angelic Halo - szybciej będzie się zarabiać kasę, więcej ludzi będzie stać na np. taki Devils Tail, będzie częściej wykupywany, a ponieważ brak jest podaży - w końcu to item z list󷠭 to szybko skończy się w marketach i klops...

ale spojrz na to inaczej- szybciej zarobisz, szybciej bedziesz mogl kupic rzeczy ktorych pewnie normalnie nigdy nie udaloby Ci sie zdobyc sweatdrop

Omega Sun
Captain

Czarny

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:58 am

Omega Sun
Czarny

ale spojrz na to inaczej- szybciej zarobisz, szybciej bedziesz mogl kupic rzeczy ktorych pewnie normalnie nigdy nie udaloby Ci sie zdobyc sweatdrop
Ale nie będę w tym sam - ludzie będą wszyscy więcej kupować, a ceny będą rosły jeszcze bardziej - w sumie po początkowym "boomie" bilans wyjdzie na zero - normalne prawa rynku...

Oczywiście mówię tu o cenach w Marketplace.
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:58 am

Omega Sun

racja !! whee na razie nie mam Wishlisty, choc jest pare prdzedmiotow ktorych chcialabym kupic, mimo to maja bajonskie sumy xp za jakies 100 lat uda mi sie zebrac kase i kupic nitemare scarf crying whee xd

Miss_Karina

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 5:59 am

Czarny

Ale nie będę w tym sam - ludzie będą wszyscy więcej kupować, a ceny będą rosły jeszcze bardziej - w sumie po początkowym "boomie" bilans wyjdzie na zero - normalne prawa rynku...

Oczywiście mówię tu o cenach w Marketplace.

ceny beda rosly wprost proporcjonalnie do dochodow- na jedno wyjdzie blaugh
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 6:00 am

Chociaż w sumie tak sobie myślę, że to nie da się do końca przewidzieć jaki to będzie miało efekt - w końcu gospodarka na Gai jest połączeniem centralnie planowanej - w sklepach i wolnej - w Marketplace...
*popada w filozoficzny nastrój*

Czarny

Miss_Karina

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 6:01 am

w koncu obiad!!! zaraz wracam!!
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 6:03 am

Miss_Karina
w koncu obiad!!! zaraz wracam!!
Smacznego!

Czarny

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 6:03 am

Czarny
Chociaż w sumie tak sobie myślę, że to nie da się do końca przewidzieć jaki to będzie miało efekt - w końcu gospodarka na Gai jest połączeniem centralnie planowanej - w sklepach i wolnej - w Marketplace...

studiujesz ekonomie blaugh ? (nienawidze zajec z mikro- i makroekonomii xp )
PostPosted: Sun Nov 14, 2004 6:05 am

Omega Sun
Czarny

studiujesz ekonomie blaugh ? (nienawidze zajec z mikro- i makroekonomii xp )
Nie, w ogóle jeszcze nie studiuję.
Po prostu lubię wiedzieć co wpływa na moje codzienne życie.

Czarny

Baliaur

PostPosted: Sun Nov 14, 2004 6:06 am

hey .........

przyjaciele to klamcy, oszusci
kradna nasze zycie, czas
a potem zostawiaja nas....
i nienawidza nas...
i oklamuja innych plotami o nas....
[to boli crying ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4769 4770 4771 4772 4773 4774 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games