|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:36 am
Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen Np: patrycja? xp 3nodding redface 3nodding jesli moge ci cos powiedziec to jestes egoistka zapatrzona w siebie bo podobaja ci sie kobiet podobne do ciebie czepiasz sie szczegulow xp wiem xp lece na obiad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:40 am
czikka Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen Np: patrycja? xp 3nodding redface 3nodding jesli moge ci cos powiedziec to jestes egoistka zapatrzona w siebie bo podobaja ci sie kobiet podobne do ciebie czepiasz sie szczegulow xp wiem xp lece na obiad xd tak, dokarm tluszczyk mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 5:35 am
oooooooo.....kurwa surprised xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 5:36 am
revcat Twisted_Exile revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD nie prowokujcie mnie do jasnej cholery towarzyszko....bo faktycznie ja przez was osiwieje.... pirate rofl Moni do dziela i ja poprosze o zdjecie rofl rofl rofl
//jako ze tu pustki to sie oddelegowuje....... nara.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:39 am
Baliaur revcat Twisted_Exile revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD nie prowokujcie mnie do jasnej cholery towarzyszko....bo faktycznie ja przez was osiwieje.... pirate rofl Moni do dziela i ja poprosze o zdjecie rofl rofl rofl
//jako ze tu pustki to sie oddelegowuje....... nara..... cool zawsze do uslug jesli o to chodzi mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:01 am
argh *puszcza serie z kalacha po scianie* mam ochote cos zniszczyc... *wyciaga granat, odbezpiecza i wyrzuca przez okno* kogo poczestowac banem? domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:02 am
Kiray argh *puszcza serie z kalacha po scianie* mam ochote cos zniszczyc... *wyciaga granat, odbezpiecza i wyrzuca przez okno* kogo poczestowac banem? domokun confused co to jakies zbiorowe nerwy czy co confused a wlasnie co Ty zes znowu sobie zrobil confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:06 am
Twisted_Exile Kiray argh *puszcza serie z kalacha po scianie* mam ochote cos zniszczyc... *wyciaga granat, odbezpiecza i wyrzuca przez okno* kogo poczestowac banem? domokun confused co to jakies zbiorowe nerwy czy co confused a wlasnie co Ty zes znowu sobie zrobil confused twisted jakie zbiorowe?...co to ma znaczyc? domokun *wyciaga kolejny granat i sru go przez okno* ja sobie nic nie zrobilem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:08 am
Kiray Twisted_Exile Kiray argh *puszcza serie z kalacha po scianie* mam ochote cos zniszczyc... *wyciaga granat, odbezpiecza i wyrzuca przez okno* kogo poczestowac banem? domokun confused co to jakies zbiorowe nerwy czy co confused a wlasnie co Ty zes znowu sobie zrobil confused twisted jakie zbiorowe?...co to ma znaczyc? domokun *wyciaga kolejny granat i sru go przez okno* ja sobie nic nie zrobilem... bo Kocur juz tu nerwy mial teraz Ty rolleyes miales w opisie niedawno ze kolejna blizna do kolecji rolleyes czy to nie Ty sobie zes cos zrobil ...To czemu w takim wsoanialym nastroju jestes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:18 am
Twisted_Exile bo Kocur juz tu nerwy mial teraz Ty rolleyes miales w opisie niedawno ze kolejna blizna do kolecji rolleyes czy to nie Ty sobie zes cos zrobil ...To czemu w takim wsoanialym nastroju jestes twisted No bo wiesz Moni.... chlopcom tez sie zdarzaja gorsze dni mrgreen rofl Biologia za nimi jeszcze nie nadazyla rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:33 am
Baliaur Twisted_Exile bo Kocur juz tu nerwy mial teraz Ty rolleyes miales w opisie niedawno ze kolejna blizna do kolecji rolleyes czy to nie Ty sobie zes cos zrobil ...To czemu w takim wsoanialym nastroju jestes twisted No bo wiesz Moni.... chlopcom tez sie zdarzaja gorsze dni mrgreen rofl Biologia za nimi jeszcze nie nadazyla rofl rofl rofl chciala bys xp co do blizny to rozwalilem sobie troche noge...ale co to dla mnie juz nie zwracam na to uwagi... jestem w takim...uroczym nastroju bo sobie nawet nie moge normalnie pograc do kurwy nedzy...a teraz mam cholerna zajawke na pewna gre...s**t i wogole jest chujowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:36 am
Kiray Baliaur Twisted_Exile bo Kocur juz tu nerwy mial teraz Ty rolleyes miales w opisie niedawno ze kolejna blizna do kolecji rolleyes czy to nie Ty sobie zes cos zrobil ...To czemu w takim wsoanialym nastroju jestes twisted No bo wiesz Moni.... chlopcom tez sie zdarzaja gorsze dni mrgreen rofl Biologia za nimi jeszcze nie nadazyla rofl rofl rofl chciala bys xp co do blizny to rozwalilem sobie troche noge...ale co to dla mnie juz nie zwracam na to uwagi... jestem w takim...uroczym nastroju bo sobie nawet nie moge normalnie pograc do kurwy nedzy...a teraz mam cholerna zajawke na pewna gre...s**t i wogole jest chujowo... a czemu nie mozesz pograc? a jak zes sobie rozwali te noge? twisted *odsuwa sie 5 metrow do tylu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:42 am
Twisted_Exile Kiray Baliaur Twisted_Exile bo Kocur juz tu nerwy mial teraz Ty rolleyes miales w opisie niedawno ze kolejna blizna do kolecji rolleyes czy to nie Ty sobie zes cos zrobil ...To czemu w takim wsoanialym nastroju jestes twisted No bo wiesz Moni.... chlopcom tez sie zdarzaja gorsze dni mrgreen rofl Biologia za nimi jeszcze nie nadazyla rofl rofl rofl chciala bys xp co do blizny to rozwalilem sobie troche noge...ale co to dla mnie juz nie zwracam na to uwagi... jestem w takim...uroczym nastroju bo sobie nawet nie moge normalnie pograc do kurwy nedzy...a teraz mam cholerna zajawke na pewna gre...s**t i wogole jest chujowo... a czemu nie mozesz pograc? a jak zes sobie rozwali te noge? twisted *odsuwa sie 5 metrow do tylu* bo cos mi sie z kompem pierniczy i z klientem do gry rozwalilem sobie noge podczas zabawy mlotem 5kg i klinem... kusza nawet olimpiady nie chce mi sie ogladac mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:45 am
Kiray bo cos mi sie z kompem pierniczy i z klientem do gry rozwalilem sobie noge podczas zabawy mlotem 5kg i klinem... kusza nawet olimpiady nie chce mi sie ogladac mad boshe czym Ty sie bawisz misiek talk2hand mrgreen moze zrob cos relaksujacego bo w takim stanie to Ciebie az strach sie bac pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 7:50 am
Twisted_Exile Kiray bo cos mi sie z kompem pierniczy i z klientem do gry rozwalilem sobie noge podczas zabawy mlotem 5kg i klinem... kusza nawet olimpiady nie chce mi sie ogladac mad boshe czym Ty sie bawisz misiek talk2hand mrgreen moze zrob cos relaksujacego bo w takim stanie to Ciebie az strach sie bac pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted to byla taka meska zabawa... wlasnie robie gram sobie w sapera... *rzuca krzeslem o sciane* *wyciaga bagnet bierze noge od krzesla* *zaczyna strugac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|