|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:19 am
Wh!sper xp Ja mykam, jeść mi się chce, a pozatym jeszcze film ogladam i chce skończyć, Znaki czy coś tkiego. whee heart Papa. Może bede za jakąs godzinke zpowrotem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:21 am
Wh!sper xp Ja mykam, jeść mi się chce, a pozatym jeszcze film ogladam i chce skończyć, Znaki czy coś tkiego. whee heart Papa. Może bede za jakąs godzinke zpowrotem. Papatki! *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:28 am
Moja przyjaciolka, od ktorej szaliczka dostalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:36 am
Yumehayla Moja przyjaciolka, od ktorej szaliczka dostalem xd Aaaa... to ja tez taka jedna poprosze wink Nie, nie.. bez frytek, lekko przysmazona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:39 am
[Blue Blood] Yumehayla Moja przyjaciolka, od ktorej szaliczka dostalem xd Aaaa... to ja tez taka jedna poprosze wink Nie, nie.. bez frytek, lekko przysmazona Atross to moja bogini, znajdz sobie wlasna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:43 am
Szukacie bogiń, podczas gdy wokół was są wolne niespełna-boginki które WY możecie uczynić prawdziwymi boginiami... ( no dobra ewentualnie możecie zadzwonić do biura Belldandy xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:45 am
Yumehayla Atross to moja bogini, znajdz sobie wlasna xd Tak naprawde nie musze.. podkochuje sie w jednej czlonkini Gildii wink Ale ciii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:46 am
Raticiel Szukacie bogiń, podczas gdy wokół was są wolne niespełna-boginki które WY możecie uczynić prawdziwymi boginiami... ( no dobra ewentualnie możecie zadzwonić do biura Belldandy xd ) XD ja juz swoja boginie znalazlem, ale nasze okoliczne boginki tez sa cudowne, bo jakzeby inaczej 4laugh ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:48 am
[Blue Blood] Yumehayla Atross to moja bogini, znajdz sobie wlasna xd Tak naprawde nie musze.. podkochuje sie w jednej czlonkini Gildii wink Ale ciii... Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, Wielka Miiiiiiiiiiiloooooooosc heart 4laugh heart *zaczyna rozrzucac po gildii blekitne roze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:49 am
Yumehayla [Blue Blood] Yumehayla Atross to moja bogini, znajdz sobie wlasna xd Tak naprawde nie musze.. podkochuje sie w jednej czlonkini Gildii wink Ale ciii... Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, Wielka Miiiiiiiiiiiloooooooosc heart 4laugh heart *zaczyna rozrzucac po gildii blekitne roze* xd 3nodding Nie obraz sie, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu, jestes troche nadwrazliwie stukniety wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:57 am
[Blue Blood] Yumehayla [Blue Blood] Yumehayla Atross to moja bogini, znajdz sobie wlasna xd Tak naprawde nie musze.. podkochuje sie w jednej czlonkini Gildii wink Ale ciii... Uuuuuuuuuuuuuuuuuu, Wielka Miiiiiiiiiiiloooooooosc heart 4laugh heart *zaczyna rozrzucac po gildii blekitne roze* xd 3nodding Nie obraz sie, ale w pozytywnym tego slowa znaczeniu, jestes troche nadwrazliwie stukniety wink Yay, kolejny komplement do kolekcji 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 2:01 am