|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 12:59 am
Wh!sper Hejo wam. I Yume gratuluje szaliczka. Cholernie droga pierdółka, ale zato jaka ładna. gonk heart Dziendoberek 4laugh A ja go dostalem w prezencie, w prezencie 4laugh !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:00 am
Wh!sper Eee... Fafne jest. domokun heart Sama bym taki chciala, ale to nie na moja kieszen. Wttaj Raticiel. =) A mnie sie podoba twoj skromy image... pasuje to imienia.. jakze pieknego.. Sluchaj szeptu.. delikatnego szeptu wiatru, nachylajacego sie do twojego uszka, calujacego Cie po szyi... twojego przeznaczenia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:02 am
Bardzo ładny szaliczek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:04 am
Yumehayla Wh!sper Hejo wam. I Yume gratuluje szaliczka. Cholernie droga pierdółka, ale zato jaka ładna. gonk heart Dziendoberek 4laugh A ja go dostalem w prezencie, w prezencie 4laugh !!! surprised heart Szczęściaż. Ja dostałam, tego oto, em... widelca kiedyś. *wymachuje we wszystkie strony* XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:05 am
Waaah.... tesh bym chciała mieć jakiś fajny bajer... Na razie oszczędzam na włoski 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:07 am
Wh!sper Yumehayla Wh!sper Hejo wam. I Yume gratuluje szaliczka. Cholernie droga pierdółka, ale zato jaka ładna. gonk heart Dziendoberek 4laugh A ja go dostalem w prezencie, w prezencie 4laugh !!! surprised heart Szczęściaż. Ja dostałam, tego oto, em... widelca kiedyś. *wymachuje we wszystkie strony* XP Mam takie dwa 3nodding ...uzywalem do kostiumu halloweenowego^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:08 am
Raticiel Waaah.... tesh bym chciała mieć jakiś fajny bajer... Na razie oszczędzam na włoski 3nodding A jak chcialabys wygladac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:09 am
[Blue Blood] A mnie sie podoba twoj skromy image... pasuje to imienia.. jakze pieknego.. Sluchaj szeptu.. delikatnego szeptu wiatru, nachylajacego sie do twojego uszka, calujacego Cie po szyi... twojego przeznaczenia... surprised redface Ja dziewczyna ze wsi i sie rumienie. Pamietam kiedys jak jakiś stary dziadek powiedział mi to, że mam rumieńce, i byłam wiatrem kołysana. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:10 am
[Blue Blood] Raticiel Waaah.... tesh bym chciała mieć jakiś fajny bajer... Na razie oszczędzam na włoski 3nodding A jak chcialabys wygladac? Zbieram na włoski Silk ( takie śliczne długie proste włoski za 3200g heart ) na moim queście... Jak chciałabym wygladać...? jak kotek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:10 am
Wh!sper [Blue Blood] A mnie sie podoba twoj skromy image... pasuje to imienia.. jakze pieknego.. Sluchaj szeptu.. delikatnego szeptu wiatru, nachylajacego sie do twojego uszka, calujacego Cie po szyi... twojego przeznaczenia... surprised redface Ja dziewczyna ze wsi i sie rumienie. Pamietam kiedys jak jakiś stary dziadek powiedział mi to, że mam rumieńce, i byłam wiatrem kołysana. whee Heh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:11 am
[Blue Blood] Wh!sper [Blue Blood] A mnie sie podoba twoj skromy image... pasuje to imienia.. jakze pieknego.. Sluchaj szeptu.. delikatnego szeptu wiatru, nachylajacego sie do twojego uszka, calujacego Cie po szyi... twojego przeznaczenia... surprised redface Ja dziewczyna ze wsi i sie rumienie. Pamietam kiedys jak jakiś stary dziadek powiedział mi to, że mam rumieńce, i byłam wiatrem kołysana. whee Heh xd Słodkie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:13 am
 Rati, takie coś? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:14 am
Wh!sper  Rati, takie coś? surprised Niom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 14, 2004 1:17 am
xp Ja mykam, jeść mi się chce, a pozatym jeszcze film ogladam i chce skończyć, Znaki czy coś tkiego. whee heart Papa. Może bede za jakąs godzinke zpowrotem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|