|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:51 am
Ridsu czikka Ridsu czikka ok wink nie mowie ze mamy odrazu zostac jakimis przyjaciolkami najlebrzymi, ale skoro ty wyciagasz w moja strone galonzke pokoju to czemu ja mam tego nie zrobic na dzien dzisiejszy daruj sobie juz to uprawianie wazeliny, moj poziom bycia mila sie na dzis wyczerpal wiec nie mysl sobie ze bede cie tolerowac nieprawda, nie jestes zla, gdybys byla zla to bys sie za mna nie wstawiala u proferorow i nie pomagalabys innym na egzaminach i zaliczeniach. nie psuj mi reputacji xd i ja nie pomagam lecz wskazuje bledy stare jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:54 am
czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:56 am
Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge a wlasnie ze jestes i mozesz sobie tak wmawiac ze jestes zla niedobra i nie fajna a fakt mowia co innego, bo zawsze jest tak ze jak ktos potrzebuje pomocy to ty mu pomagasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:57 am
czikka Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge a wlasnie ze jestes i mozesz sobie tak wmawiac ze jestes zla niedobra i nie fajna a fakt mowia co innego, bo zawsze jest tak ze jak ktos potrzebuje pomocy to ty mu pomagasz oj nie wkurwiaj mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:57 am
Ridsu czikka Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge a wlasnie ze jestes i mozesz sobie tak wmawiac ze jestes zla niedobra i nie fajna a fakt mowia co innego, bo zawsze jest tak ze jak ktos potrzebuje pomocy to ty mu pomagasz oj nie wkurwiaj mnie xd i moje jest na wierzchu, raz w rzyciu mam racje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:58 am
czikka Ridsu czikka Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge a wlasnie ze jestes i mozesz sobie tak wmawiac ze jestes zla niedobra i nie fajna a fakt mowia co innego, bo zawsze jest tak ze jak ktos potrzebuje pomocy to ty mu pomagasz oj nie wkurwiaj mnie xd i moje jest na wierzchu, raz w rzyciu mam racje 4laugh tego jeszcze nie powiedzialam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:08 am
Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge a wlasnie ze jestes i mozesz sobie tak wmawiac ze jestes zla niedobra i nie fajna a fakt mowia co innego, bo zawsze jest tak ze jak ktos potrzebuje pomocy to ty mu pomagasz oj nie wkurwiaj mnie xd i moje jest na wierzchu, raz w rzyciu mam racje 4laugh tego jeszcze nie powiedzialam whee a puci puci puci xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:19 am
Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge jak sie czyta takie posty to az człowieka energia i radosc rozpiera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:22 am
czikka i moje jest na wierzchu, raz w rzyciu mam racje 4laugh tego jeszcze nie powiedzialam whee a puci puci puci xp
dobra....siersciuchy koniec tego pierdolenia i wezcie sie kurwa za robote....szeregowa czikka i kapitan ridsu do roboty szorowac a nie tu kurka jakies wywody napierdalacie....i uwazajcie dzisiaj na mnie bom zajebiscie zly jest.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:24 am
BeeWolf_san Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge jak sie czyta takie posty to az człowieka energia i radosc rozpiera.
chyba chcialem powiedziec marszalku energia do zniszczenia....i placzy a nie radosc....*podaje mu butelke* co to kurka kolka wqzajemnej adoracji? niech sie za robote wezma.... zdrowie ! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:26 am
revcat BeeWolf_san Ridsu czikka jak zwal tak zwal , w kazdym razie swiadczysz tym pomoc innym to juz cos i w ten sposob pokazujesz ze nie jestes taka wredna a wlasciwie to dobry czlowiek z ciebie 3nodding wcale nie jestem dobry czlowiek stare nie mow nawet tak bo na przyszlosc ci nie pomoge jak sie czyta takie posty to az człowieka energia i radosc rozpiera. chyba chcialem powiedziec marszalku energia do zniszczenia....i placzy a nie radosc....*podaje mu butelke* co to kurka kolka wqzajemnej adoracji? niech sie za robote wezma.... zdrowie ! pirate o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:31 am
Ridsu o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen Np: patrycja? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:31 am
czikka Ridsu o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen Np: patrycja? xp 3nodding redface 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:32 am
Ridsu czikka Ridsu o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen Np: patrycja? xp 3nodding redface 3nodding jesli moge ci cos powiedziec to jestes egoistka zapatrzona w siebie bo podobaja ci sie kobiet podobne do ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 2:33 am
czikka Ridsu czikka Ridsu o przepraszam ja kobiet o zoltych wlosach nie adoruje, wylacznie rude leza w moim guscie mrgreen Np: patrycja? xp 3nodding redface 3nodding jesli moge ci cos powiedziec to jestes egoistka zapatrzona w siebie bo podobaja ci sie kobiet podobne do ciebie czepiasz sie szczegulow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|