|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:04 pm
dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ i miliony polaków przez ciebie się roztyje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:05 pm
dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ oni go roztapiaja i smaza na nim fryty dlatego tak fajnie smakuja .... OJCZE ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:05 pm
Ozzwald dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ i miliony polaków przez ciebie się roztyje bedzie taka epidemia jak w USA ^^ wieksza czesc spoleczenstwa ma nadwage razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:07 pm
dest Ozzwald dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ i miliony polaków przez ciebie się roztyje bedzie taka epidemia jak w USA ^^ wieksza czesc spoleczenstwa ma nadwage razz A to przez ciebie ..... i twoje wlosy na plecach !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:07 pm
Wilczek-BWOM dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ oni go roztapiaja i smaza na nim fryty dlatego tak fajnie smakuja .... OJCZE ! xp zawsze mi tak swojsko pachnialo jak przechodzilem kolo MC donalds ... ah ten smrodek topionego tluszczu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:08 pm
Wilczek-BWOM A to przez ciebie ..... i twoje wlosy na plecach ! no właśnie dest musisz pozbyć się tego trawnika z pleców blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM dest Ozzwald dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ i miliony polaków przez ciebie się roztyje bedzie taka epidemia jak w USA ^^ wieksza czesc spoleczenstwa ma nadwage razz A to przez ciebie ..... i twoje wlosy na plecach ! nie mam wlosow na plecach ^^ wydepilowalem sie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Wilczek-BWOM dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ oni go roztapiaja i smaza na nim fryty dlatego tak fajnie smakuja .... OJCZE ! xp zawsze mi tak swojsko pachnialo jak przechodzilem kolo MC donalds ... ah ten smrodek topionego tluszczu ^^ A jak sobie pomyslisz, że to moze twuj smrodek ..z twojego tluszczyku .mmmm .. fantastico biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:09 pm
Wilczek-BWOM dest Wilczek-BWOM dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ oni go roztapiaja i smaza na nim fryty dlatego tak fajnie smakuja .... OJCZE ! xp zawsze mi tak swojsko pachnialo jak przechodzilem kolo MC donalds ... ah ten smrodek topionego tluszczu ^^ A jak sobie pomyslisz, że to moze twuj smrodek ..z twojego tluszczyku .mmmm .. fantastico biggrin to jak idizemy cos zjesc ? moze dostaniemy nawet kawalek siebie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:10 pm
Ozzwald Wilczek-BWOM A to przez ciebie ..... i twoje wlosy na plecach ! no właśnie dest musisz pozbyć się tego trawnika z pleców blaugh Coś tam ostatnio maszynką ...znaczy sie kosiarką spalinowa sobie jeździeł po plecach wiec moze już ich nie ma !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:11 pm
08-16-2004
przywitajmy nowy dzień
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Wilczek-BWOM dest Wilczek-BWOM dest Ozzwald dest zle sie dzieje w miescie naszym ... brzuch mi rosnie crying to tzw syndrom ojca... chyba pojde na odsysanie tluszczu ^^ a pozniej trafi on do hamburgerow ^^ oni go roztapiaja i smaza na nim fryty dlatego tak fajnie smakuja .... OJCZE ! xp zawsze mi tak swojsko pachnialo jak przechodzilem kolo MC donalds ... ah ten smrodek topionego tluszczu ^^ A jak sobie pomyslisz, że to moze twuj smrodek ..z twojego tluszczyku .mmmm .. fantastico biggrin to jak idizemy cos zjesc ? moze dostaniemy nawet kawalek siebie ^^ Zawsze mazyłem zeby zjeśc sobie coś ...ale bez np ... reki by mi sie zle zyo wiec porzuciłem moje rozmyslania ..ale moge frytke na tłuszczyku desta wszamać !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wilczek-BWOM Ozzwald Wilczek-BWOM A to przez ciebie ..... i twoje wlosy na plecach ! no właśnie dest musisz pozbyć się tego trawnika z pleców blaugh Coś tam ostatnio maszynką ...znaczy sie kosiarką spalinowa sobie jeździeł po plecach wiec moze już ich nie ma ! nie tam maszynka kremikiem ^^ bylo super^^ posmarowalem odczekalem pare chwil przejechalem takim patyczkiem ktory dali i wlosow nie ma ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 15, 2004 3:12 pm