|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 5:43 am
Nekem 5db van belőle ami nem sok sweatdrop de szívesen odaadom őket ingyen. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 9:51 am
Shiroki-chi Nekem 5db van belőle ami nem sok sweatdrop de szívesen odaadom őket ingyen. 3nodding Köszönöm szépen! Elfogadom. cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 9:52 am
Örvendjetek cickánykáim! cat_biggrin 
Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre (Eggshell) ( ) és Műselyemre (Chiffon) ( )!
A tojáshéj ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! A műselyem csak pár arany, de abból még annyi sincs, mint a tojáshéjból...
Ugyanitt Lidlenovo olcsóért eladó! Nektek adok sok-sok kedvezményt! Tényleg! cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 1:41 pm
Malreni Örvendjetek cickánykáim! cat_biggrin  Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre (Eggshell) (  ) és Műselyemre (Chiffon) (  )! A tojáshéj ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! A műselyem csak pár arany, de abból még annyi sincs, mint a tojáshéjból... Ugyanitt Lidlenovo olcsóért eladó! Nektek adok sok-sok kedvezményt! Tényleg! cat_3nodding küldtem, de nem kérek cserébe semmit smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 1:42 pm
Sztyanime Malreni Örvendjetek cickánykáim! cat_biggrin  Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre (Eggshell) (  ) és Műselyemre (Chiffon) (  )! A tojáshéj ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! A műselyem csak pár arany, de abból még annyi sincs, mint a tojáshéjból... Ugyanitt Lidlenovo olcsóért eladó! Nektek adok sok-sok kedvezményt! Tényleg! cat_3nodding küldtem, de nem kérek cserébe semmit smile Kösznöm szépen! cat_blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 1:47 pm
Malreni Kösznöm szépen! cat_blaugh nincs mit ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 10:35 pm
Hála Maru hozzájárulásának a tojáshéjak és a chiffon árából (ami mondjuk töredéke a jelenlegi avataromnak, de mindegy) átmentem Witcherbe. Szerintetek érdemes ezzel összevetve indítani az arénában? Bár onnan eddig az összes avataromat kiutálták. Lehetnék Ciri is, neki zöld a szeme, de a játékosoknak valószínűleg fingja sincs, kicsoda, a könyvet olvasók meg nem tudják mivel összevetni majd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 19, 2014 12:13 am
DemiMurgos Hála Maru hozzájárulásának a tojáshéjak és a chiffon árából (ami mondjuk töredéke a jelenlegi avataromnak, de mindegy) átmentem Witcherbe. Szerintetek érdemes ezzel összevetve indítani az arénában? Bár onnan eddig az összes avataromat kiutálták. Lehetnék Ciri is, neki zöld a szeme, de a játékosoknak valószínűleg fingja sincs, kicsoda, a könyvet olvasók meg nem tudják mivel összevetni majd... nem szeretem az arénát.... az összes képemet lehúzzák de nem írnák oda még véletlenül se hogy miért nem tetszik nekik stare de egy próbát minden megér smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 19, 2014 7:24 am
Sztyanime DemiMurgos Hála Maru hozzájárulásának a tojáshéjak és a chiffon árából (ami mondjuk töredéke a jelenlegi avataromnak, de mindegy) átmentem Witcherbe. Szerintetek érdemes ezzel összevetve indítani az arénában? Bár onnan eddig az összes avataromat kiutálták. Lehetnék Ciri is, neki zöld a szeme, de a játékosoknak valószínűleg fingja sincs, kicsoda, a könyvet olvasók meg nem tudják mivel összevetni majd... nem szeretem az arénát.... az összes képemet lehúzzák de nem írnák oda még véletlenül se hogy miért nem tetszik nekik stare de egy próbát minden megér smile Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 19, 2014 10:26 am
DemiMurgos Sztyanime DemiMurgos Hála Maru hozzájárulásának a tojáshéjak és a chiffon árából (ami mondjuk töredéke a jelenlegi avataromnak, de mindegy) átmentem Witcherbe. Szerintetek érdemes ezzel összevetve indítani az arénában? Bár onnan eddig az összes avataromat kiutálták. Lehetnék Ciri is, neki zöld a szeme, de a játékosoknak valószínűleg fingja sincs, kicsoda, a könyvet olvasók meg nem tudják mivel összevetni majd... nem szeretem az arénát.... az összes képemet lehúzzák de nem írnák oda még véletlenül se hogy miért nem tetszik nekik stare de egy próbát minden megér smile Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is... eek azta... értelmesek... jobb ha nem rakok fel több képet úgy érzem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 19, 2014 10:43 am
Sztyanime DemiMurgos Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is... eek azta... értelmesek... jobb ha nem rakok fel több képet úgy érzemMondjuk igazuk van, egy cosplay-antitalentum vagyok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 19, 2014 10:48 am
DemiMurgos Sztyanime DemiMurgos Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is... eek azta... értelmesek... jobb ha nem rakok fel több képet úgy érzemMondjuk igazuk van, egy cosplay-antitalentum vagyok. nana, ne álljunk ilyen negatívan a dolgokhoz! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 19, 2014 11:03 am
Sztyanime DemiMurgos Sztyanime DemiMurgos Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is... eek azta... értelmesek... jobb ha nem rakok fel több képet úgy érzemMondjuk igazuk van, egy cosplay-antitalentum vagyok. nana, ne álljunk ilyen negatívan a dolgokhoz! biggrin My apologies.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 20, 2014 10:38 am
Én anno néhányszor neveztem az Arénában, bár én nem rajzokkal, nem képekkel, hanem figurával. Soha nem nyertem egyikkel sem, pedig a legtöbb eredeti volt a maga módján, de azért kaptak jó pontokat is. Hát ez van, illetve volt, már elég régóta nem nevezek Arénába. Az is meglehet, hogy többé nem fogok, erre van nagy esély, de azért még meglátom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 20, 2014 12:39 pm
Most megnéztem az alkotásaidat az arénában, és nekem bejöttek. 3nodding Talán majd én is nezezek 1-2 rajzommal. Remélem én majd nem fogok ki trollokat. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|