Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 474 475 476 477 478 479 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

MissKey

Sparkly Millionaire

6,800 Points
  • The Wolf Within 100
  • Partygoer 500
  • Gender Swap 100
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 5:43 am

Nekem 5db van belőle ami nem sok sweatdrop de szívesen odaadom őket ingyen. 3nodding
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 9:51 am

Shiroki-chi
Nekem 5db van belőle ami nem sok sweatdrop de szívesen odaadom őket ingyen. 3nodding

Köszönöm szépen! Elfogadom. cat_smile

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 9:52 am

Örvendjetek cickánykáim! cat_biggrin

User Image

Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre (Eggshell) (User Image) és Műselyemre (Chiffon) (User Image)!

A tojáshéj ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! A műselyem csak pár arany, de abból még annyi sincs, mint a tojáshéjból...

Ugyanitt Lidlenovo olcsóért eladó! Nektek adok sok-sok kedvezményt! Tényleg! cat_3nodding  
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 1:41 pm

Malreni

User Image

Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre (Eggshell) (User Image) és Műselyemre (Chiffon) (User Image)!

A tojáshéj ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! A műselyem csak pár arany, de abból még annyi sincs, mint a tojáshéjból...

Ugyanitt Lidlenovo olcsóért eladó! Nektek adok sok-sok kedvezményt! Tényleg! cat_3nodding

küldtem, de nem kérek cserébe semmit smile

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 1:42 pm

Sztyanime
Malreni

User Image

küldtem, de nem kérek cserébe semmit smile
Kösznöm szépen! cat_blaugh
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 1:47 pm

Malreni
Sztyanime
Malreni

Kösznöm szépen! cat_blaugh
nincs mit ^^

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Tue Feb 18, 2014 10:35 pm

Hála Maru hozzájárulásának a tojáshéjak és a chiffon árából (ami mondjuk töredéke a jelenlegi avataromnak, de mindegy) átmentem Witcherbe.
Szerintetek érdemes ezzel összevetve indítani az arénában? Bár onnan eddig az összes avataromat kiutálták.
Lehetnék Ciri is, neki zöld a szeme, de a játékosoknak valószínűleg fingja sincs, kicsoda, a könyvet olvasók meg nem tudják mivel összevetni majd...
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 12:13 am

DemiMurgos
Hála Maru hozzájárulásának a tojáshéjak és a chiffon árából (ami mondjuk töredéke a jelenlegi avataromnak, de mindegy) átmentem Witcherbe.
Szerintetek érdemes ezzel összevetve indítani az arénában? Bár onnan eddig az összes avataromat kiutálták.
Lehetnék Ciri is, neki zöld a szeme, de a játékosoknak valószínűleg fingja sincs, kicsoda, a könyvet olvasók meg nem tudják mivel összevetni majd...

nem szeretem az arénát.... az összes képemet lehúzzák de nem írnák oda még véletlenül se hogy miért nem tetszik nekik stare
de egy próbát minden megér smile

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 7:24 am

Sztyanime
DemiMurgos

nem szeretem az arénát.... az összes képemet lehúzzák de nem írnák oda még véletlenül se hogy miért nem tetszik nekik stare

Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is...
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 10:26 am

DemiMurgos
Sztyanime
DemiMurgos

Ugyanez, minden egyes entrym alatt van egy "uuuh, 1/5", de semmit nem fűz hozzá. Mondjuk kurva sok az "ugly", "plain", "bleh" beszólás is...

eek azta... értelmesek... jobb ha nem rakok fel több képet úgy érzem

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 10:43 am

Sztyanime
DemiMurgos

Mondjuk igazuk van, egy cosplay-antitalentum vagyok.
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 10:48 am

DemiMurgos
Sztyanime
DemiMurgos

nana, ne álljunk ilyen negatívan a dolgokhoz! biggrin

Sztyanime

Magical Hunter

8,000 Points
  • Somebody Likes You 100
  • Profitable 100
  • Treasure Hunter 100

DemiMurgos

Shadowy Shapeshifter

12,700 Points
  • Perfect Attendance 400
  • PAAANNNTTTSSS 100
  • Cool Cat 500
PostPosted: Wed Feb 19, 2014 11:03 am

Sztyanime
DemiMurgos
Sztyanime
DemiMurgos

nana, ne álljunk ilyen negatívan a dolgokhoz! biggrin

My apologies.
PostPosted: Thu Feb 20, 2014 10:38 am

Én anno néhányszor neveztem az Arénában, bár én nem rajzokkal, nem képekkel, hanem figurával. Soha nem nyertem egyikkel sem, pedig a legtöbb eredeti volt a maga módján, de azért kaptak jó pontokat is. Hát ez van, illetve volt, már elég régóta nem nevezek Arénába. Az is meglehet, hogy többé nem fogok, erre van nagy esély, de azért még meglátom.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

MissKey

Sparkly Millionaire

6,800 Points
  • The Wolf Within 100
  • Partygoer 500
  • Gender Swap 100
PostPosted: Thu Feb 20, 2014 12:39 pm

Most megnéztem az alkotásaidat az arénában, és nekem bejöttek. 3nodding
Talán majd én is nezezek 1-2 rajzommal. Remélem én majd nem fogok ki trollokat. sweatdrop
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 474 475 476 477 478 479 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games