|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:40 pm
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire [Blue Blood] MissTao wpadam powiedziec, ze JAK JESZCZE RAZ KTOS TU BEDZIE RZUCAL SPOILERAMI TO NAJPIERW DOSTANIE W UCHO, A POTEM BANA! TAKIE RZECZY MOGA SIE BARDZO ZLE SKONCZYC!!!!! scream Widzicie co zrobiliscie?! ... Ej, a wiecie, ze Esmeralda w 356 odcinku odzyskuje wzrok? xp No nie mów!!! eek ale w 358 jest znów ślepa! gonk I kuleje!!! co ty gadasz? myślałem że w 357 podczas wypadku samochodowego dach odcina jej głowę, a w wyniku pomyłki lekarskiej przyszywają jej głowę Don Fernando A, no tak...pomyliło mi się z Lusiją która jest kulawa i niedowidzi...zwracam honor.. Btw, cześć Kuksiu ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire [Blue Blood] MissTao wpadam powiedziec, ze JAK JESZCZE RAZ KTOS TU BEDZIE RZUCAL SPOILERAMI TO NAJPIERW DOSTANIE W UCHO, A POTEM BANA! TAKIE RZECZY MOGA SIE BARDZO ZLE SKONCZYC!!!!! scream Widzicie co zrobiliscie?! ... Ej, a wiecie, ze Esmeralda w 356 odcinku odzyskuje wzrok? xp No nie mów!!! eek ale w 358 jest znów ślepa! gonk I kuleje!!! co ty gadasz? myślałem że w 357 podczas wypadku samochodowego dach odcina jej głowę, a w wyniku pomyłki lekarskiej przyszywają jej głowę Don Fernando ale w 358 don fernando wystąpił do sądu o kradzież jego głowy więc musieli jej przyszyć starą ale skutki uboczne sprawiły że znowu utraciła wzrok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:42 pm
gonk ja ni moge!!! tylko ja i gwiazdy...jest chwilowo dobrze sweatdrop xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:43 pm
Miss_Karina gonk ja ni moge!!! tylko ja i gwiazdy...jest chwilowo dobrze sweatdrop xp whee zapomniałaś że na dachu jest głośnik i będziesz słyszała wszystko co się tu dzieje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:43 pm
Miss_Karina gonk ja ni moge!!! tylko ja i gwiazdy...jest chwilowo dobrze sweatdrop xp whee dżamp... dżamp... dżamp... dżamp...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:44 pm
jednak bez obaw, laska chyba przezyje 3nodding konczy odmawiac jakas mantre zapomnienia, po ktorej ma rzekomo nie pamietac co tu przeczytala blaugh blaugh blaugh tak wiec wszystko sie w tym przypadku konczy raczej bezkrwawo, ale nie wiedomo do czego moglo dojsc... wink lepiej pilnujcie sie na przyszlosc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:45 pm
Zapomnieliście o najważniejszym - linki hamulcowe kabrioletu podpiłowała Antonina Kunegunda, późniejsza sędzina w sprawie o kradzież głowy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:45 pm
Kukus Miss_Karina gonk ja ni moge!!! tylko ja i gwiazdy...jest chwilowo dobrze sweatdrop xp whee dżamp... dżamp... dżamp... dżamp... eek KYAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Jezus Maria Kukus nie strasz mnie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:48 pm
MissTao lepiej pilnujcie sie na przyszlosc biggrin ok , szefie sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Zapomnieliście o najważniejszym - linki hamulcowe kabrioletu podpiłowała Antonina Kunegunda, późniejsza sędzina w sprawie o kradzież głowy! no tak eek przecierz to ona obcieła głowę don fernandowi (przez sen aby nie poczoł) i podmieniła z odciętą głową eseraldy a to wszysto żeby zataić że esmeralda jest w ciąrzy z jej psem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao jednak bez obaw, laska chyba przezyje 3nodding konczy odmawiac jakas mantre zapomnienia, po ktorej ma rzekomo nie pamietac co tu przeczytala blaugh blaugh blaugh tak wiec wszystko sie w tym przypadku konczy raczej bezkrwawo, ale nie wiedomo do czego moglo dojsc... wink lepiej pilnujcie sie na przyszlosc biggrin uga buga... Zeeeeeeeeeeeeed witam panią prezesową heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:50 pm
MissTao jednak bez obaw, laska chyba przezyje 3nodding konczy odmawiac jakas mantre zapomnienia, po ktorej ma rzekomo nie pamietac co tu przeczytala blaugh blaugh blaugh tak wiec wszystko sie w tym przypadku konczy raczej bezkrwawo, ale nie wiedomo do czego moglo dojsc... wink lepiej pilnujcie sie na przyszlosc biggrin przepraszam sad więcej nie będe sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:54 pm
Kukus uga buga... Zeeeeeeeeeeeeed nie, to brzmi raczej jak "ummmmmmmmmmmmmmmmmm" xd Sayo: juz w porzadku, wierze ci biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|