|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:27 pm
Miss_Karina Sayokun najgorsze przerzycie: jak kawaii zmieniło redakcje crying przeżycie blaugh nio crying crying i od tamtej pory juz nie kupuje kawaii, po prostu juz nie i MANGAZYN tesh juz nie kupuje sad all podrozalo... ... i zbankrutowało i już nie ma pożądnego pisemka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:28 pm
[Blue Blood] A pamietacie to o takim kolesiu, ktory spotkal w zyciu prawdziwego aniola, pozniej z nia dlugo byl cholernie szczesliwy a pozniej mu cos padlo na leb i okazal sie kurewskim dupkiem, wszyscy go nienawidzili a dziewczyna mu wybaczyla? a ja pamiętam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Letjii- Yume jest z twojej klasy? O.o nio blaugh .. przeciesh tio mooj braciszek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun [Blue Blood] A pamietacie to o takim kolesiu, ktory spotkal w zyciu prawdziwego aniola, pozniej z nia dlugo byl cholernie szczesliwy a pozniej mu cos padlo na leb i okazal sie kurewskim dupkiem, wszyscy go nienawidzili a dziewczyna mu wybaczyla? eek nie jestem pewien ale to mi przypomina ayashi no ceres eek no wlasnie eek ja mam wszystkie tomy AnC na plytce whee czesc jest po polsku a czesc po angielsku wink Letjii- Yume jest z twojej klasy? O.o 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:29 pm
Wh!sper [Blue Blood] A pamietacie to o takim kolesiu, ktory spotkal w zyciu prawdziwego aniola, pozniej z nia dlugo byl cholernie szczesliwy a pozniej mu cos padlo na leb i okazal sie kurewskim dupkiem, wszyscy go nienawidzili a dziewczyna mu wybaczyla? *pelna fascynacja* Kontynuuj. eek heart Pozniej on chcial ZA WSZELKA cene naprawic te blad, staral sie jak tylko moze. Ona starala sie mu wybaczyc, ale jego postepy zranily ja tak bardzo ze nosila to w sercu razem z nim... Byli ze soba dalej, a reszty odcinkow nie widzialem Witaj Abyssianie... milo mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Miss_Karina Sayokun najgorsze przerzycie: jak kawaii zmieniło redakcje crying przeżycie blaugh nio crying crying i od tamtej pory juz nie kupuje kawaii, po prostu juz nie i MANGAZYN tesh juz nie kupuje sad all podrozalo... ... i zbankrutowało i już nie ma pożądnego pisemka porzadnego sweatdrop sorki ze poprawiam bledy, ale to pozostalosc po wychowaniu kumpla ktory tez uwielbial mangi sweatdrop on tez kolosalne bledy ortograficzne robil whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire [Blue Blood] A pamietacie to o takim kolesiu, ktory spotkal w zyciu prawdziwego aniola, pozniej z nia dlugo byl cholernie szczesliwy a pozniej mu cos padlo na leb i okazal sie kurewskim dupkiem, wszyscy go nienawidzili a dziewczyna mu wybaczyla? a ja pamiętam.. cze^^ a jak się nazywało???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cio do jego plci to nie bylabym taka pewna xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:30 pm
Lethiel Sayokun 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cio do jego plci to nie bylabym taka pewna xd blaugh zaraz to Yume to on czy ona question sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:30 pm
Lethiel Miss_Karina Letjii- Yume jest z twojej klasy? O.o nio blaugh .. przeciesh tio mooj braciszek xd O.o sorcia O.o ni widzialam razz xd Blue- powiedz jaki byl tytul gonk whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:31 pm
Lethiel Sayokun 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cio do jego plci to nie bylabym taka pewna xd blaugh a kto powiedział że jestem peiwn wink kiedyś się przyznał że jest dziewczyną potem zaprzeczył a potem... za mocno namieszał i jest obojnakiem blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:32 pm
Falcone Lethiel Sayokun 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cio do jego plci to nie bylabym taka pewna xd blaugh zaraz to Yume to on czy ona question sweatdrop lol xd mi sie wydaje ze to jest ON blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel Sayokun 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cio do jego plci to nie bylabym taka pewna xd blaugh zaraz to Yume to on czy ona question sweatdrop najlepiej moowic "ono" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Lethiel Sayokun 3nodding 3nodding 3nodding koleżanka z klasy lethiel - yume blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh cio do jego plci to nie bylabym taka pewna xd blaugh zaraz to Yume to on czy ona question sweatdrop jedno i drugie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|