|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:12 am
czikka Ridsu czikka Ridsu czikka niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji? bez okazji a to nie jest zadna zagrywka z twojej strony? no coz , skoro tak uwazasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:13 am
Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji? bez okazji a to nie jest zadna zagrywka z twojej strony? no coz , skoro tak uwazasz nie wiem co mam o tym myslec, wydawalo mi sie ze mnie nie lubisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:15 am
czikka Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji? bez okazji a to nie jest zadna zagrywka z twojej strony? no coz , skoro tak uwazasz nie wiem co mam o tym myslec, wydawalo mi sie ze mnie nie lubisz to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:20 am
Ridsu to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie dalo sie zauwazyc, ale dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:21 am
czikka Ridsu to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie dalo sie zauwazyc, ale dlaczego? a to juz raczej nie twoj interes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:24 am
Ridsu czikka Ridsu to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie dalo sie zauwazyc, ale dlaczego? a to juz raczej nie twoj interes. a mi sie zdaje ze nie jestes wcale taka zla, tylko poprostu unikasz innych i sie alienujesz(tak sie chyba mowi na to) a to jest bardzo zle bo czlowiek chyba potrzebuje ludzi innych by zyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:28 am
czikka Ridsu czikka Ridsu to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie dalo sie zauwazyc, ale dlaczego? a to juz raczej nie twoj interes. a mi sie zdaje ze nie jestes wcale taka zla, tylko poprostu unikasz innych i sie alienujesz(tak sie chyba mowi na to) a to jest bardzo zle bo czlowiek chyba potrzebuje ludzi innych by zyc jak widac ja nie potrzebuje, skonczmy juz ten glupi temat , poniewaz nie ma on sensu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:30 am
Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie dalo sie zauwazyc, ale dlaczego? a to juz raczej nie twoj interes. a mi sie zdaje ze nie jestes wcale taka zla, tylko poprostu unikasz innych i sie alienujesz(tak sie chyba mowi na to) a to jest bardzo zle bo czlowiek chyba potrzebuje ludzi innych by zyc jak widac ja nie potrzebuje, skonczmy juz ten glupi temat , poniewaz nie ma on sensu a gdybysmy przeniosly te rozmowe na pm, to jestes w stanie dale go kontynuowac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:30 am
czikka Ridsu czikka Ridsu czikka Ridsu to dobrze ci sie wydawalo, bo ja nikogo nie lubie dalo sie zauwazyc, ale dlaczego? a to juz raczej nie twoj interes. a mi sie zdaje ze nie jestes wcale taka zla, tylko poprostu unikasz innych i sie alienujesz(tak sie chyba mowi na to) a to jest bardzo zle bo czlowiek chyba potrzebuje ludzi innych by zyc jak widac ja nie potrzebuje, skonczmy juz ten glupi temat , poniewaz nie ma on sensu a gdybysmy przeniosly te rozmowe na pm, to jestes w stanie dale go kontynuowac? stare moze stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:37 am
Ridsu czikka a gdybysmy przeniosly te rozmowe na pm, to jestes w stanie dale go kontynuowac? stare moze stare
czy ja snie ? o zesz kurwa jego mac....chyba wiosna idzie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:41 am
ok wink nie mowie ze mamy odrazu zostac jakimis przyjaciolkami najlebrzymi, ale skoro ty wyciagasz w moja strone galonzke pokoju to czemu ja mam tego nie zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:44 am
czikka ok wink nie mowie ze mamy odrazu zostac jakimis przyjaciolkami najlebrzymi, ale skoro ty wyciagasz w moja strone galonzke pokoju to czemu ja mam tego nie zrobic na dzien dzisiejszy daruj sobie juz to uprawianie wazeliny, moj poziom bycia mila sie na dzis wyczerpal wiec nie mysl sobie ze bede cie tolerowac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:45 am
revcat Ridsu czikka a gdybysmy przeniosly te rozmowe na pm, to jestes w stanie dale go kontynuowac? stare moze stare czy ja snie ? o zesz kurwa jego mac....chyba wiosna idzie..... tjaaa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:46 am
Ridsu czikka ok wink nie mowie ze mamy odrazu zostac jakimis przyjaciolkami najlebrzymi, ale skoro ty wyciagasz w moja strone galonzke pokoju to czemu ja mam tego nie zrobic na dzien dzisiejszy daruj sobie juz to uprawianie wazeliny, moj poziom bycia mila sie na dzis wyczerpal wiec nie mysl sobie ze bede cie tolerowac nieprawda, nie jestes zla, gdybys byla zla to bys sie za mna nie wstawiala u proferorow i nie pomagalabys innym na egzaminach i zaliczeniach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:49 am
czikka Ridsu czikka ok wink nie mowie ze mamy odrazu zostac jakimis przyjaciolkami najlebrzymi, ale skoro ty wyciagasz w moja strone galonzke pokoju to czemu ja mam tego nie zrobic na dzien dzisiejszy daruj sobie juz to uprawianie wazeliny, moj poziom bycia mila sie na dzis wyczerpal wiec nie mysl sobie ze bede cie tolerowac nieprawda, nie jestes zla, gdybys byla zla to bys sie za mna nie wstawiala u proferorow i nie pomagalabys innym na egzaminach i zaliczeniach. nie psuj mi reputacji xd i ja nie pomagam lecz wskazuje bledy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|