|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 11:35 am
Itt a kép a tszitszás CI-ből!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 12:24 pm
DemiMurgos Sztyanime tudja valaki, hogy miket lehet még összeszedni a switchemben a rosa romance után? Egy fórumot idézve: Romance Pendant Celebrity Date Rosa Romance Valentine Hearts fic writer Pure heart lantern Button;s Blind Date Love Love Serve Nekem a Fic Writerig van meg, korábban az utolsó kettőt még nem láttam a listán. Hajrá! Áhh, köszi! heart aztamindenit biggrin nem semmik! de gondolom azokat akkor tudom megnyerni, ha veszek power up-okat .. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 12:37 pm
Sztyanime DemiMurgos Sztyanime tudja valaki, hogy miket lehet még összeszedni a switchemben a rosa romance után? Egy fórumot idézve: Romance Pendant Celebrity Date Rosa Romance Valentine Hearts fic writer Pure heart lantern Button;s Blind Date Love Love Serve Nekem a Fic Writerig van meg, korábban az utolsó kettőt még nem láttam a listán. Hajrá! Áhh, köszi! heart aztamindenit biggrin nem semmik! de gondolom azokat akkor tudom megnyerni, ha veszek power up-okat .. stare Nem éri meg. 15 GC 10 újabb lépés. Magasabb szinteken néha 10 is kell EGY pályához! A sok különböző kocka miatt elég nagy az esély arra, hogy nem tudsz lépni. Ilyenkor vagy veszel Power Up-ot, ami 99GC, vagy elölről kezded az egészet. És persze megeshet, hogy találkozol azzal a glitch-csel, amikor nem számolja tovább a pontokat a játék. Esetleg összedől az egész program, vagy kifagy. Ezeken a Power Up-pok sem segítenek. Kezdheted újra az egészet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 12:38 pm
Malreni Itt a kép a tszitszás CI-ből! pont te jutottál eszembe erről a cicáról biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 12:40 pm
Yuki Naoto Malreni Itt a kép a tszitszás CI-ből! pont te jutottál eszembe erről a cicáról biggrin Köszönöm! cat_biggrin Nagyon aranyos jószág. cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 1:03 pm
Malreni Nem éri meg. 15 GC 10 újabb lépés. Magasabb szinteken néha 10 is kell EGY pályához! A sok különböző kocka miatt elég nagy az esély arra, hogy nem tudsz lépni. Ilyenkor vagy veszel Power Up-ot, ami 99GC, vagy elölről kezded az egészet. És persze megeshet, hogy találkozol azzal a glitch-csel, amikor nem számolja tovább a pontokat a játék. Esetleg összedől az egész program, vagy kifagy. Ezeken a Power Up-pok sem segítenek. Kezdheted újra az egészet. oh igen, nincs is jobb mikor kifagy.... biggrin áh, dehogy veszek...nem gyarapítom a kapzsi emberek pénzét xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 1:09 pm
Sztyanime Malreni Nem éri meg. 15 GC 10 újabb lépés. Magasabb szinteken néha 10 is kell EGY pályához! A sok különböző kocka miatt elég nagy az esély arra, hogy nem tudsz lépni. Ilyenkor vagy veszel Power Up-ot, ami 99GC, vagy elölről kezded az egészet. És persze megeshet, hogy találkozol azzal a glitch-csel, amikor nem számolja tovább a pontokat a játék. Esetleg összedől az egész program, vagy kifagy. Ezeken a Power Up-pok sem segítenek. Kezdheted újra az egészet. oh igen, nincs is jobb mikor kifagy.... biggrin áh, dehogy veszek...nem gyarapítom a kapzsi emberek pénzét xp Helyes. cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 1:17 pm
Sztyanime Malreni Nem éri meg. 15 GC 10 újabb lépés. Magasabb szinteken néha 10 is kell EGY pályához! A sok különböző kocka miatt elég nagy az esély arra, hogy nem tudsz lépni. Ilyenkor vagy veszel Power Up-ot, ami 99GC, vagy elölről kezded az egészet. És persze megeshet, hogy találkozol azzal a glitch-csel, amikor nem számolja tovább a pontokat a játék. Esetleg összedől az egész program, vagy kifagy. Ezeken a Power Up-pok sem segítenek. Kezdheted újra az egészet. oh igen, nincs is jobb mikor kifagy.... biggrin áh, dehogy veszek...nem gyarapítom a kapzsi emberek pénzét xp Még karácsonyról volt három színrobbantós powerupom, azt lőttem el két pályán (egyszer 2-t, és egyszer a maradékot), 11-es szintig simán ment Powerup nélkül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 17, 2014 2:47 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 3:05 am
Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre! (Eggshell) (  ) Az ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 3:13 am
Malreni Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre! (Eggshell) (  ) Az ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! nekem egy van, de azt ingyen odaadom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 3:14 am
Yuki Naoto Malreni Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre! (Eggshell) (  ) Az ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! nekem egy van, de azt ingyen odaadom Köszönöm szépen. cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 3:17 am
Malreni Yuki Naoto Malreni Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre! (Eggshell) (  ) Az ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! nekem egy van, de azt ingyen odaadom Köszönöm szépen. cat_smile Szívesen! biggrin Trade-n küldöm, mert ajándékozni nem lehet valamint már lehet elküldtem neked 3 felkérést, mert egyszer sem írta ki a kis kérdőjelet, bocsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 3:18 am
Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Malreni Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre! (Eggshell) (  ) Az ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! nekem egy van, de azt ingyen odaadom Köszönöm szépen. cat_smile Szívesen! biggrin Trade-n küldöm, mert ajándékozni nem lehet valamint már lehet elküldtem neked 3 felkérést, mert egyszer sem írta ki a kis kérdőjelet, bocsi Csak egy jött. cat_xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 18, 2014 3:20 am
Malreni Yuki Naoto Malreni Yuki Naoto Malreni Szükségem lenne nagy mennyiségben Tojáshéjre! (Eggshell) (  ) Az ára nem túl magas, de nincs sok belőle a piacon. Darabját 1500 aranyért átveszem! nekem egy van, de azt ingyen odaadom Köszönöm szépen. cat_smile Szívesen! biggrin Trade-n küldöm, mert ajándékozni nem lehet valamint már lehet elküldtem neked 3 felkérést, mert egyszer sem írta ki a kis kérdőjelet, bocsi Csak egy jött. cat_xd na, annak örülök biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|