|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:00 pm
Delein [Blue Blood] Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream Znaczy nie TERAZ ale ogólnie... Poszukajta sobie w necie rozkładu jazdy polonii 1 XD Karina- no kultowy animiec...zfrancusz...zfranc...kurde po francusku no XD Taki o gościu, który sterował robotem i zakochał się w księżniczce, która miała skrzydła, ale ziemianie i ci skrzydlaci mieli wojnę i takie tam 3nodding aaaaa....pamietam, to tesh ogladalam :3 RYCERZE ZODIAKU!!!! jedne z moich ulubionych anime, jak opuscilam ktorys odcinek to rwalam wlosy z glowy wink podobnie bylo z SM, ale teraz juz mniej ogladam anime wink ale wiecej mangi czytam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:01 pm
Delein Falcone Ludzie a Gi GIego pamietacie ???? przeciez jego sie nie da zapomniec exclaim No ba XD Piękne to było... A tych...Rycerzy Zodiaku? XD To było bardzo fajne ^^ ja tamn za tym tak strasznie nie przepadalem ale podobalo mi sie szczegolnie ten Feniks i smok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ja tamn za tym tak strasznie nie przepadalem ale podobalo mi sie szczegolnie ten Feniks i smok biggrin dla mnie tez, ale porocz nich podobal mi se tez: Pegaz, Andromedea xd ogolnie mowiac ta paczka mi sie podobala wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina aaaaa....pamietam, to tesh ogladalam :3 RYCERZE ZODIAKU!!!! jedne z moich ulubionych anime, jak opuscilam ktorys odcinek to rwalam wlosy z glowy wink podobnie bylo z SM, ale teraz juz mniej ogladam anime wink ale wiecej mangi czytam ^^ Nu w sumie to nie ma co oglądać...ja naprzykład nie mam żadnych canal+ czy hyperów...ratuje mnie niemiecka Viva == A mangi pożyczam od kumpeli...zbiera wszystkie marsy, chobitsy, slayersów, eden, Ai, Jeanne, skrzydła serafina, DB, wspomnienia demona...taka moje prywatna wypożyczalnia biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:04 pm
Delein Miss_Karina aaaaa....pamietam, to tesh ogladalam :3 RYCERZE ZODIAKU!!!! jedne z moich ulubionych anime, jak opuscilam ktorys odcinek to rwalam wlosy z glowy wink podobnie bylo z SM, ale teraz juz mniej ogladam anime wink ale wiecej mangi czytam ^^ Nu w sumie to nie ma co oglądać...ja naprzykład nie mam żadnych canal+ czy hyperów...ratuje mnie niemiecka Viva == A mangi pożyczam od kumpeli...zbiera wszystkie marsy, chobitsy, slayersów, eden, Ai, Jeanne, skrzydła serafina, DB, wspomnienia demona...taka moje prywatna wypożyczalnia biggrin fajnie biggrin ja to gdy kaski ni mam to wstepuje do empiku i czytam sobie na miejscu komixy wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:04 pm
Delein Miss_Karina aaaaa....pamietam, to tesh ogladalam :3 RYCERZE ZODIAKU!!!! jedne z moich ulubionych anime, jak opuscilam ktorys odcinek to rwalam wlosy z glowy wink podobnie bylo z SM, ale teraz juz mniej ogladam anime wink ale wiecej mangi czytam ^^ Nu w sumie to nie ma co oglądać...ja naprzykład nie mam żadnych canal+ czy hyperów...ratuje mnie niemiecka Viva == A mangi pożyczam od kumpeli...zbiera wszystkie marsy, chobitsy, slayersów, eden, Ai, Jeanne, skrzydła serafina, DB, wspomnienia demona...taka moje prywatna wypożyczalnia biggrin ja niestety z braku funduszy wszystkie mangi oprucz hellsinga mam zeskanowane na kompa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:06 pm
Ja piernicze, pamietam jak bylem maly... pakowalem sie do kartonu przygotowanego przeze mnie caly dzien. Byl pomalowany na wzor ciezarowki-Daimosa. Turlalem sie z nim ze schodow (no, musial jakos jezdzic nie?) i wychodzilem ze srodka i walczylem z krzeselkowo-kocykowo-klamerkowym potworem, ktory atakowal Ziemie. Z wiekem i lepszymi pomyslami dochodzila do tego papierowo-kartonowa akcesoria (super gadzety z dzisiejszej gazety xd ) no i nieraz koledzy zakladali koc i byli potworem biggrin DDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina aaaaa....pamietam, to tesh ogladalam :3 RYCERZE ZODIAKU!!!! jedne z moich ulubionych anime, jak opuscilam ktorys odcinek to rwalam wlosy z glowy wink podobnie bylo z SM, ale teraz juz mniej ogladam anime wink ale wiecej mangi czytam ^^ Nu w sumie to nie ma co oglądać...ja naprzykład nie mam żadnych canal+ czy hyperów...ratuje mnie niemiecka Viva == A mangi pożyczam od kumpeli...zbiera wszystkie marsy, chobitsy, slayersów, eden, Ai, Jeanne, skrzydła serafina, DB, wspomnienia demona...taka moje prywatna wypożyczalnia biggrin no ja tez mam taka tylkoze moja jest labudziak trioche mi glupio tak od niego sepic no ale kiepsko u mnie z kasa wiec pozyczam od niego oczywiascie mam kilak swoich i zbieram chociaz teraz musze se uzupelnic Ranme 1/2 i Inuasche (tez piekne anime a szczegolnbie sceny z chumorkiem Japonskim whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kto pamięta tajemnicze zlote miasta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:07 pm
Sayokun Delein Miss_Karina aaaaa....pamietam, to tesh ogladalam :3 RYCERZE ZODIAKU!!!! jedne z moich ulubionych anime, jak opuscilam ktorys odcinek to rwalam wlosy z glowy wink podobnie bylo z SM, ale teraz juz mniej ogladam anime wink ale wiecej mangi czytam ^^ Nu w sumie to nie ma co oglądać...ja naprzykład nie mam żadnych canal+ czy hyperów...ratuje mnie niemiecka Viva == A mangi pożyczam od kumpeli...zbiera wszystkie marsy, chobitsy, slayersów, eden, Ai, Jeanne, skrzydła serafina, DB, wspomnienia demona...taka moje prywatna wypożyczalnia biggrin ja niestety z braku funduszy wszystkie mangi oprucz hellsinga mam zeskanowane na kompa sweatdrop wiecie co...pare lat temu nie spodziewalam sie ze bedzie az taki duzy naklad tych roznych komixow wink musze sobie kupic "Wolf's Rain" wink tyle ze nie wiem kiedy w koncu wydadza :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:07 pm
Sayokun kto pamięta tajemnicze zlote miasta whee JA!!! Oni tam potem latali takim złotym ptakiem XD A Wolfs'a to ja już sobie na mikołajki zażyczyłam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:08 pm
[Blue Blood] Ja piernicze, pamietam jak bylem maly... pakowalem sie do kartonu przygotowanego przeze mnie caly dzien. Byl pomalowany na wzor ciezarowki-Daimosa. Turlalem sie z nim ze schodow (no, musial jakos jezdzic nie?) i wychodzilem ze srodka i walczylem z krzeselkowo-kocykowo-klamerkowym potworem, ktory atakowal Ziemie. Z wiekem i lepszymi pomyslami dochodzila do tego papierowo-kartonowa akcesoria (super gadzety z dzisiejszej gazety xd ) no i nieraz koledzy zakladali koc i byli potworem biggrin DDDDDDDDDDD Ja mam 16 lat skonczone a do dzisiaj chodze z kolegami sie kijami bawic (oczywoscie znalezlismy sobie miejsce gdzie nikogo nie ma ) to jest jakby nasza taka mala tradycja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|