Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4743 4744 4745 4746 4747 4748 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:52 am

Falcone

jak ja ogladalem dragon balla to juz bylem Fanem
ale za to kiedys jak bylem maly i ogladalem chyba moje pierwsze takie powarzene aniem "Capitan Tsubasa" ah..........to bylo cos uwielbialem to
juz wtedy zawsze mi sie bardziej japonskie bajki podobaly od Bugsow bynny i myszek micky
a pamietacie "JATA MAN"
a Tsubase jeszcze ogladalam xd i mi tez sie podobalo 3nodding ale nic nie rozumialam bo bylo po angielsku albo po francusku ^^"
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:53 am

Delein
A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin

GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream

[Blue Blood]

Miss_Karina

[Blue Blood]
Delein
A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin

General Daimos? O.o co to za anime?

[ Message temporarily off-line ]

Sayokun

Falcone

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:54 am

Delein

wiem i tez ogladalem mialem taka cicha nadzieje ze bedzie Tsubasa ale juz od ponad 2 lat nie ma sad
no oczywiscie pamietam jeszcze duzo takich troche biedniejszych anime
"czarodziejka saly" Bejzbolisci (czy cos takiego )

no i oczywiscie nie zapomniany Gi GI koszykasz
biale majteczki Anny zawsze mu sil dodawaly biggrin
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:55 am

Hyhy, ja ogladalam DB nie miejac pojecia co to Manga i anime. xp stressed Ale jakos tak nie ciagnie mnie to tego wszystkiego zbytnio. Lubie tylko te stare co ogladalam jako mala smarkula a potem biegalo sie po szkolnym korytarzy i krzyczalo Jupiter, Mars, Moon Power Make-up. :] heart

Pamiteam jeszcze cos jak czarodziejke Sally czy cus, I Tsubase, I te lasko co w siatkowke graly. ><;; <33

Wh!sper

Falcone

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:55 am

Miss_Karina
[Blue Blood]
Delein

o takima Robocie co na ziemie napadli ******** (nie pamietam jak sie nazywali ale ci ze skrzydlami )
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:56 am

[Blue Blood]
Delein

Znaczy nie TERAZ ale ogólnie...
Poszukajta sobie w necie rozkładu jazdy polonii 1 XD
Karina- no kultowy animiec...zfrancusz...zfranc...kurde po francusku no XD Taki o gościu, który sterował robotem i zakochał się w księżniczce, która miała skrzydła, ale ziemianie i ci skrzydlaci mieli wojnę i takie tam 3nodding

Delein

Sayokun

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:57 am

Miss_Karina
[Blue Blood]
Delein

nie wiesz eek o takim robocie który wyjeżdżał jako cięrzarówka (JASTIN whee ) i walczył z robotami nasłamymi przez "anioły"

Moja pierwsza Manga byla oczywiscie Sailor Moon wink , ale pozniej dokupowalam nastepne inne komixy ^^ SM nadal mam, ale w pudelku i schowane w mojej pracowni ^^" zrobilam sobie miejsce na nowe mangi i ksiazki ^^ Teraz kupuje VPA (Vampire Pincess Miyu) oraz Mars i nadal czekam na 19 tom X'a sweatdrop crying

Miss_Karina

Falcone

Ludzie a Gi GIego pamietacie ????
przeciez jego sie nie da zapomniec exclaim
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:58 am

Miss_Karina

Przekleta niewierna duszo!!! Akysz!!! scream domokun xd

[Blue Blood]

Delein

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:58 am

Falcone
Ludzie a Gi GIego pamietacie ????
przeciez jego sie nie da zapomniec exclaim

No ba XD
Piękne to było...

A tych...Rycerzy Zodiaku? XD To było bardzo fajne ^^
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:59 am

[ Message temporarily off-line ]

Sayokun

Falcone

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 11:59 am

Miss_Karina
Moja pierwsza Manga byla oczywiscie Sailor Moon wink , ale pozniej dokupowalam nastepne inne komixy ^^ SM nadal mam, ale w pudelku i schowane w mojej pracowni ^^" zrobilam sobie miejsce na nowe mangi i ksiazki ^^ Teraz kupuje VPA (Vampire Pincess Miyu) oraz Mars i nadal czekam na 19 tom X'a sweatdrop crying

Sailor moon moja kolega ma wszytkie mangi ale on sie kompletnie manga nie interesuje
Ale na SM zna sie jak nikt inny te wszytkie jupitery specjalne moce
ja nie wiem jak to sie stalo ale on jest ekspert w dziedzinie SM xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4743 4744 4745 4746 4747 4748 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games