|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:52 am
Falcone jak ja ogladalem dragon balla to juz bylem Fanem ale za to kiedys jak bylem maly i ogladalem chyba moje pierwsze takie powarzene aniem "Capitan Tsubasa" ah..........to bylo cos uwielbialem to juz wtedy zawsze mi sie bardziej japonskie bajki podobaly od Bugsow bynny i myszek micky a pamietacie "JATA MAN" a Tsubase jeszcze ogladalam xd i mi tez sie podobalo 3nodding ale nic nie rozumialam bo bylo po angielsku albo po francusku ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:53 am
Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Blue Blood] Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream General Daimos? O.o co to za anime?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:54 am
Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin wiem i tez ogladalem mialem taka cicha nadzieje ze bedzie Tsubasa ale juz od ponad 2 lat nie ma sad no oczywiscie pamietam jeszcze duzo takich troche biedniejszych anime "czarodziejka saly" Bejzbolisci (czy cos takiego ) no i oczywiscie nie zapomniany Gi GI koszykasz biale majteczki Anny zawsze mu sil dodawaly biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:55 am
Hyhy, ja ogladalam DB nie miejac pojecia co to Manga i anime. xp stressed Ale jakos tak nie ciagnie mnie to tego wszystkiego zbytnio. Lubie tylko te stare co ogladalam jako mala smarkula a potem biegalo sie po szkolnym korytarzy i krzyczalo Jupiter, Mars, Moon Power Make-up. :] heart
Pamiteam jeszcze cos jak czarodziejke Sally czy cus, I Tsubase, I te lasko co w siatkowke graly. ><;; <33
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:55 am
Miss_Karina [Blue Blood] Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream General Daimos? O.o co to za anime? o takima Robocie co na ziemie napadli ******** (nie pamietam jak sie nazywali ale ci ze skrzydlami )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:56 am
[Blue Blood] Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream Znaczy nie TERAZ ale ogólnie... Poszukajta sobie w necie rozkładu jazdy polonii 1 XD Karina- no kultowy animiec...zfrancusz...zfranc...kurde po francusku no XD Taki o gościu, który sterował robotem i zakochał się w księżniczce, która miała skrzydła, ale ziemianie i ci skrzydlaci mieli wojnę i takie tam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:57 am
Miss_Karina [Blue Blood] Delein A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin GENERAL DAIMOS JESZCZE LECI!!!??? eek SZARZA POD TELEWIZOR!!!!!!!!!! scream General Daimos? O.o co to za anime? nie wiesz eek o takim robocie który wyjeżdżał jako cięrzarówka (JASTIN whee ) i walczył z robotami nasłamymi przez "anioły"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Moja pierwsza Manga byla oczywiscie Sailor Moon wink , ale pozniej dokupowalam nastepne inne komixy ^^ SM nadal mam, ale w pudelku i schowane w mojej pracowni ^^" zrobilam sobie miejsce na nowe mangi i ksiazki ^^ Teraz kupuje VPA (Vampire Pincess Miyu) oraz Mars i nadal czekam na 19 tom X'a sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ludzie a Gi GIego pamietacie ???? przeciez jego sie nie da zapomniec exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:58 am
Miss_Karina General Daimos? O.o co to za anime? Przekleta niewierna duszo!!! Akysz!!! scream domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:58 am
Falcone Ludzie a Gi GIego pamietacie ???? przeciez jego sie nie da zapomniec exclaim No ba XD Piękne to było... A tych...Rycerzy Zodiaku? XD To było bardzo fajne ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:59 am
Miss_Karina Moja pierwsza Manga byla oczywiscie Sailor Moon wink , ale pozniej dokupowalam nastepne inne komixy ^^ SM nadal mam, ale w pudelku i schowane w mojej pracowni ^^" zrobilam sobie miejsce na nowe mangi i ksiazki ^^ Teraz kupuje VPA (Vampire Pincess Miyu) oraz Mars i nadal czekam na 19 tom X'a sweatdrop crying Sailor moon moja kolega ma wszytkie mangi ale on sie kompletnie manga nie interesuje Ale na SM zna sie jak nikt inny te wszytkie jupitery specjalne moce ja nie wiem jak to sie stalo ale on jest ekspert w dziedzinie SM xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|