|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:37 am
Miss_Karina Sayokun Wh!sper Kodowanie -> naprawione. Plytki -> znalazłam tylko Clockworks Orange, jakies inne nie wiadomo co, spiaca krolewne disneya i w trzy i troche hentai gonk Dalej szukac nie mam zamiaru. Huhu... Zaraz dostane frytki. =) Mmm... Papu. gonk domokun Am. Aha i ojeny. Underworld, dziś? eek *siega po pilota* heart heart heart skad u ciebie hentajce eek u kumpeli jest chyba XD XP a skad u kumpeli eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:38 am
Sayokun skad u ciebie hentajcr eek Nie moje. Ahahaha. gonk Nie wiem czy mam sie cieszyć, czy plakac ze u zboczenca na weekend zostalam. XP Karina - Jak nie pojde sie kapac i nie zapomne to bede ogladac. surprised eek heart No a teraz ide jesc. Zamelduje sie jak skoncze. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:39 am
Wh!sper Sayokun skad u ciebie hentajcr eek Nie moje. Ahahaha. gonk Nie wiem czy mam sie cieszyć, czy plakac ze u zboczenca na weekend zostalam. XP Karina - Jak nie pojde sie kapac i nie zapomne to bede ogladac. surprised eek heart No a teraz ide jesc. Zamelduje sie jak skoncze. domokun oki Nata blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:39 am
Delein *^^* 3nodding Łoj, a ja nie mam Canal+ == Ale za to przeglądnęłam stare kasety i znalazłam ostatnio odcinek Dragon Balla XD eek z napisikiem rtl7 w rogu? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:40 am
Sayokun Delein *^^* 3nodding Łoj, a ja nie mam Canal+ == Ale za to przeglądnęłam stare kasety i znalazłam ostatnio odcinek Dragon Balla XD eek z napisikiem rtl7 w rogu? whee jak dawno nie widzialam na oczy Dragona Balla xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:40 am
Sayokun Delein *^^* 3nodding Łoj, a ja nie mam Canal+ == Ale za to przeglądnęłam stare kasety i znalazłam ostatnio odcinek Dragon Balla XD eek z napisikiem rtl7 w rogu? whee Tak! XD Ech to były czasy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:43 am
Miss_Karina u kumpeli jest chyba XD XP 3nodding Tia. Za kazdym razem jak na gai siedze to u Lim jestem. ;D Wykozystuje ja na maxa. xp Sayo - Ona tak juz ma we krwi. gonk Jak w DB Vege umarł to sie poplakalam. crying gonk heart Stare dobre czasy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:44 am
Delein Sayokun Delein *^^* 3nodding Łoj, a ja nie mam Canal+ == Ale za to przeglądnęłam stare kasety i znalazłam ostatnio odcinek Dragon Balla XD eek z napisikiem rtl7 w rogu? whee Tak! XD Ech to były czasy biggrin pamietam ze pierwsze odcinki jeszcze kiedy to była nowość (pierwszy raz puszczone) oglądałem nie wiedząc jeszcze co to biła manga i anime sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:44 am
Wh!sper Miss_Karina u kumpeli jest chyba XD XP 3nodding Tia. Za kazdym razem jak na gai siedze to u Lim jestem. ;D Wykozystuje ja na maxa. xp Sayo - Ona tak juz ma we krwi. gonk Jak w DB Vege umarł to sie poplakalam. crying gonk heart Stare dobre czasy. Vege? Vegeta? O.o w którym momencie? O.o bo ni pamietam i co sie stalo z Goku pod koniec? bo nic nie rozumialam XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:46 am
Wh!sper Miss_Karina u kumpeli jest chyba XD XP 3nodding Tia. Za kazdym razem jak na gai siedze to u Lim jestem. ;D Wykozystuje ja na maxa. xp Sayo - Ona tak juz ma we krwi. gonk Jak w DB Vege umarł to sie poplakalam. crying gonk heart Stare dobre czasy. Ano od tego wszystko się zaczęło...w sumie sailorki wcześniej były, ale po DB puścili Magic Knight Rayearth, Slayersów, Łowców Dusz...to też były serie... Kurde obejrzałabym sobie to wszystko :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:48 am
Miss_Karina Wh!sper Miss_Karina u kumpeli jest chyba XD XP 3nodding Tia. Za kazdym razem jak na gai siedze to u Lim jestem. ;D Wykozystuje ja na maxa. xp Sayo - Ona tak juz ma we krwi. gonk Jak w DB Vege umarł to sie poplakalam. crying gonk heart Stare dobre czasy. Vege? Vegeta? O.o w którym momencie? O.o bo ni pamietam i co sie stalo z Goku pod koniec? bo nic nie rozumialam XP Aha. Ale po tem go ozywili czy cos takiego. A na koniec to, eh, potem byl DB GT i eee... no ten. Yyy... Trunks i ten drugi. (Son Gokan ? eek ) No i nie wiem. xp heart *uswinila cala klawiature olejem* exclaim heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:49 am
Sayokun pamietam ze pierwsze odcinki jeszcze kiedy to była nowość (pierwszy raz puszczone) oglądałem nie wiedząc jeszcze co to biła manga i anime sweatdrop whee jak ja ogladalem dragon balla to juz bylem Fanem ale za to kiedys jak bylem maly i ogladalem chyba moje pierwsze takie powarzene aniem "Capitan Tsubasa" ah..........to bylo cos uwielbialem to juz wtedy zawsze mi sie bardziej japonskie bajki podobaly od Bugsow bynny i myszek micky a pamietacie "JATA MAN"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:49 am
Sayokun pamietam ze pierwsze odcinki jeszcze kiedy to była nowość (pierwszy raz puszczone) oglądałem nie wiedząc jeszcze co to biła manga i anime sweatdrop whee ja po raz pierwszy anime zobaczylam w wieku...7 lat whee i od tamtej pory nie zmienily sie moje zainteresowania m & a xd pierwszymi anime ktore zobaczylam to byly: Ranma1/2, SM, Dragon Ball i jeszcze jakies ale nie pamietam tytułów XD Del- ja dokladnie to samo :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 11:51 am
A wiecie, ze jest dalej polonia1 i tam lecą te wszystkie Yattamany i Daimosy XD dzisiaj oglądałam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|