Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 472 473 474 475 476 477 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

revcat

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:43 am

czikka
a co ja mam wybrac bo nie rozumiem tego i po co mi to?

musisz wejsc w topic "informacje dla partyzantow" i przeczytac uwaznie to co napisalem...tam jest wszystko wyjasnione....oi!  
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:44 am

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat

czyli A.W. czy Marynarka? hehehe powiem ci ze jakos tak naprawde fajnie wygladasz... mrgreen
ah przestan bo sie jeszcze zarumienie *pedalski gest reka* redface

rolleyes a jak myslisz generale mrgreen twisted rofl rofl

06happysad - Z pamietnika mlodej zielarki [4:51]

tak tak wiem wiem znam odpowiedz.... 3nodding
mrgreen no jakis Ty domyslny*klep klep po pustej glowce* rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol

uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:46 am

revcat

uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen
czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:47 am

revcat
czikka

musisz wejsc w topic "informacje dla partyzantow" i przeczytac uwaznie to co napisalem...tam jest wszystko wyjasnione....oi!
to ja wybieram to ladnie brzmi "pod dowodztwem gen. Racqel'a 282 Jednostka Powietrzna - jezeli ktos sie czuje na silach bombardowac i takie tam. "

czikka

revcat

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:49 am

Twisted_Exile
revcat

czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD

nie prowokujcie mnie do jasnej cholery towarzyszko....bo faktycznie ja przez was osiwieje.... pirate  
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:51 am

czikka
revcat
czikka

to ja wybieram to ladnie brzmi "pod dowodztwem gen. Racqel'a 282 Jednostka Powietrzna - jezeli ktos sie czuje na silach bombardowac i takie tam. "

bardzo dobrze bardzo dobrze....widze ze zaczyna sie cos dziac... mrgreen  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:52 am

revcat
Twisted_Exile
revcat

nie prowokujcie mnie do jasnej cholery towarzyszko....bo faktycznie ja przez was osiwieje.... pirate
a sadzisz ze jakie jest moje priorytetowe zadanie ...generale pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted uczylam sie od mistrza *patrzy znaczaco w jego kierunku * wink rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:52 am

revcat

gdybym byla wredna to bym powiedziala , ze ja z toba konwersuje mimo iz jest pusta rofl

czikka

czikka

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 12:53 am

revcat
czikka
revcat
czikka

bardzo dobrze bardzo dobrze....widze ze zaczyna sie cos dziac... mrgreen
a konkretnie co?
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:01 am

czikka
revcat

gdybym byla wredna to bym powiedziala , ze ja z toba konwersuje mimo iz jest pusta rofl
uczysz sie mrgreen

Owiec

czikka

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:03 am

Ridsu
uczysz sie mrgreen
niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:05 am

czikka
Ridsu
uczysz sie mrgreen
niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop
niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd
2 masz
angielski juz ci zaliczyl

Owiec

czikka

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:08 am

Ridsu
czikka
Ridsu
uczysz sie mrgreen
2 masz
eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji?
PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:09 am

czikka
Ridsu
czikka
Ridsu
uczysz sie mrgreen
2 masz
bez okazji

Owiec

czikka

PostPosted: Thu Feb 16, 2006 1:11 am

Ridsu
czikka
Ridsu
czikka
Ridsu
uczysz sie mrgreen
2 masz
bez okazji
a to nie jest zadna zagrywka z twojej strony?
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 472 473 474 475 476 477 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games