|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:43 am
czikka a co ja mam wybrac bo nie rozumiem tego i po co mi to?
musisz wejsc w topic "informacje dla partyzantow" i przeczytac uwaznie to co napisalem...tam jest wszystko wyjasnione....oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:44 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat czyli A.W. czy Marynarka? hehehe powiem ci ze jakos tak naprawde fajnie wygladasz... mrgreen ah przestan bo sie jeszcze zarumienie *pedalski gest reka* redface rolleyes a jak myslisz generale mrgreen twisted rofl rofl 06happysad - Z pamietnika mlodej zielarki [4:51] tak tak wiem wiem znam odpowiedz.... 3nodding mrgreen no jakis Ty domyslny*klep klep po pustej glowce* rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:46 am
revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:47 am
revcat czikka a co ja mam wybrac bo nie rozumiem tego i po co mi to? musisz wejsc w topic "informacje dla partyzantow" i przeczytac uwaznie to co napisalem...tam jest wszystko wyjasnione....oi! to ja wybieram to ladnie brzmi "pod dowodztwem gen. Racqel'a 282 Jednostka Powietrzna - jezeli ktos sie czuje na silach bombardowac i takie tam. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:49 am
Twisted_Exile revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD
nie prowokujcie mnie do jasnej cholery towarzyszko....bo faktycznie ja przez was osiwieje.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:51 am
czikka revcat czikka a co ja mam wybrac bo nie rozumiem tego i po co mi to? musisz wejsc w topic "informacje dla partyzantow" i przeczytac uwaznie to co napisalem...tam jest wszystko wyjasnione....oi! to ja wybieram to ladnie brzmi "pod dowodztwem gen. Racqel'a 282 Jednostka Powietrzna - jezeli ktos sie czuje na silach bombardowac i takie tam. "
bardzo dobrze bardzo dobrze....widze ze zaczyna sie cos dziac... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:52 am
revcat Twisted_Exile revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen czekam az sie zdenerwujesz bo Ty tak slodko sie denerwujesz a potem krzyczysz na mnie whee 4laugh rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol twisted jakby nie patrzec stesknilam sie za tym XD nie prowokujcie mnie do jasnej cholery towarzyszko....bo faktycznie ja przez was osiwieje.... pirate a sadzisz ze jakie jest moje priorytetowe zadanie ...generale pirate rofl rofl rofl mrgreen twisted uczylam sie od mistrza *patrzy znaczaco w jego kierunku * wink rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:52 am
revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen gdybym byla wredna to bym powiedziala , ze ja z toba konwersuje mimo iz jest pusta rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:53 am
revcat czikka revcat czikka a co ja mam wybrac bo nie rozumiem tego i po co mi to? musisz wejsc w topic "informacje dla partyzantow" i przeczytac uwaznie to co napisalem...tam jest wszystko wyjasnione....oi! to ja wybieram to ladnie brzmi "pod dowodztwem gen. Racqel'a 282 Jednostka Powietrzna - jezeli ktos sie czuje na silach bombardowac i takie tam. " bardzo dobrze bardzo dobrze....widze ze zaczyna sie cos dziac... mrgreen a konkretnie co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:01 am
czikka revcat uwazaj sobie na slowa......nie pustej nie pustej.....jakby bylo pusta to bys ze mna nie konwersowala... mrgreen gdybym byla wredna to bym powiedziala , ze ja z toba konwersuje mimo iz jest pusta rofl uczysz sie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:03 am
niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:05 am
czikka niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:08 am
Ridsu czikka niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:09 am
czikka Ridsu czikka niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji? bez okazji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 1:11 am
Ridsu czikka Ridsu czikka niebardzo, mam jeszcze do zaliczenia 3poprawki, ale dzieki za ta etologie sweatdrop niedokonca mi o to chodzilo ale ok xd 2 masz angielski juz ci zaliczyl eek angola mi zalatwilas? eek jej dzieki sweatdrop ale z jakiej to okazji? bez okazji a to nie jest zadna zagrywka z twojej strony?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|