|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:40 am
Czarny Lethiel tajniacko powracam wink whee .. teskniliscie ? blaugh xd Bardzo 3nodding 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:41 am
Sayokun Lethiel tajniacko powracam wink whee .. teskniliscie ? blaugh xd 'zachodzi od tyłu i przytula' heart heart heart zgadnij heart heart heart 4laugh *odwraca sie i wtoola* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:42 am
*Drzwi do gildii otwieraja sie i wchodzi On. cicho mamroczac do siebie* Zwiazkow zawodowych sie zachciewa, ja wam dam zwiazki zawodowe tatka latka. Witam wszstkich i kazdego z osona *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:42 am
Czarny Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun jak tyle tu osób to czemu było tak cicho??? sweatdrop moze brak tematu ?? whee wink to o czym pogadamy??? ni mam pomyslu xd cos ten dlugi weekend wypalil mi moozg wink no i jeszcze musze zrobic zadania ale mi sie przeogromnie sie nie chce whee xp Wiem co czujesz. Ja muszę napisać z polaka interpretację jednej sceny z "Granicy". Problem w tym, że nie przeczytałem książki i nie wiem o co chodzi eek Granica....Bleeeeeeeeeee xp ochyda... z trudem przczytalam te ksiazke xp sweatdrop xp na szczescie juz nie musze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:43 am
Nathaniel Flame *Drzwi do gildii otwieraja sie i wchodzi On. cicho mamroczac do siebie* Zwiazkow zawodowych sie zachciewa, ja wam dam zwiazki zawodowe tatka latka. Witam wszstkich i kazdego z osona *uklon* witaj 4laugh *przytuulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Lethiel tajniacko powracam wink whee .. teskniliscie ? blaugh xd 'zachodzi od tyłu i przytula' heart heart heart zgadnij heart heart heart 4laugh *odwraca sie i wtoola* whee heart 'przytula i całuje' heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yellow *wyłania sie z ciemnych chmur lecz jest w nim jakas zmaiana. ...................... ...................... ..................... To był zarcik nie ma zadnej zmiany XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael Yellow *wyłania sie z ciemnych chmur lecz jest w nim jakas zmaiana. ...................... ...................... ..................... To był zarcik nie ma zadnej zmiany XD *skacze na Iaela* 4laugh .. dawno cie nie widzialam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel witaj 4laugh *przytuulas* Witaj witaj piekna *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 9:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Nathaniel Flame Lethiel witaj 4laugh *przytuulas* Witaj witaj piekna *przytulas* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej macie pozdrowienia od mojej siostry Delein ^^ ( bedzie tu za 30 minut )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|