|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:52 am
Delein Takie wysokie w czarno-białe paski^^ a te juz mam sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:53 am
Vykk Delein i o sadzisz o South parku?? Weisz, miejscami jest śmieszny, ale tak to ciągle używają tych samych słów XD Karina- no ja eż już mam...dwie pary ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:55 am
Delein Karina- no ja eż już mam...dwie pary == heh xd wlasnie sie zastanawiam czy sprzedac jedna rzecz w markecie, ale nie chce stracic all z invetory sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:56 am
Delein Vykk Delein i o sadzisz o South parku?? Weisz, miejscami jest śmieszny, ale tak to ciągle używają tych samych słów XD Karina- no ja eż już mam...dwie pary == szczerze mowiac nie wiem dlaczego ale mi sie podoba jest strasznie cyniczny i ioroniczny oraz groteskowy ale powiem szczerze ze serial jest lepszy znacznie od filmu razz mimo wszystko jest to najbardziej porypany \serial jaki znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:01 am
Miss_Karina Delein Karina- no ja eż już mam...dwie pary == heh xd wlasnie sie zastanawiam czy sprzedac jedna rzecz w markecie, ale nie chce stracic all z invetory sweatdrop Też bym coś sprzedała kurcze...albo takich parę pinklinków by się przydało == Vykk- szatan jest boski XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:02 am
heh, to pecha chwilowo mamy == " crying ja chce envelope'a!!!!!!!!!!!!!!! gonk crying whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:05 am
Delein Miss_Karina Delein Karina- no ja eż już mam...dwie pary == heh xd wlasnie sie zastanawiam czy sprzedac jedna rzecz w markecie, ale nie chce stracic all z invetory sweatdrop Też bym coś sprzedała kurcze...albo takich parę pinklinków by się przydało == Vykk- szatan jest boski XD szatan boski? to powinnas zobaczyc jezusa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:06 am
Czesc wam, Kari ja też chce a ty masz moje 3 tys biggrin ..uhaha
Mówcie mi miszczu w 3 dni scagnołem 13 CD biggrin około 11 giga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:07 am
BeeWolf_san Czesc wam, Kari ja też chce a ty masz moje 3 tys biggrin ..uhaha Mówcie mi miszczu w 3 dni scagnołem 13 CD biggrin około 11 giga biggrin Avko :3 Wymiatasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:09 am
BeeWolf_san Czesc wam, Kari ja też chce a ty masz moje 3 tys biggrin ..uhaha oddam jak bede miala stare teraz chce kupic jeszcze jednego envelope'a whee przede wszystkim czesc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:09 am
Delein BeeWolf_san Czesc wam, Kari ja też chce a ty masz moje 3 tys biggrin ..uhaha Mówcie mi miszczu w 3 dni scagnołem 13 CD biggrin około 11 giga biggrin Avko :3 Wymiatasz XD No oczywiscie 26 odcinków Anime biggrin i to w takich pieknych jakoscniach w takim tepie poprostu mnie roznosi teraz ... :] chyba sobie zaraz coś obejże smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:10 am
BeeWolf_san Czesc wam, Kari ja też chce a ty masz moje 3 tys biggrin ..uhaha Mówcie mi miszczu w 3 dni scagnołem 13 CD biggrin około 11 giga biggrin hejka Bee 4laugh brawo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:12 am
xd Siemasz Sayo normalnie ze szczescia uscisne ci dłoń !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 8:12 am
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Czesc wam, Kari ja też chce a ty masz moje 3 tys biggrin ..uhaha Mówcie mi miszczu w 3 dni scagnołem 13 CD biggrin około 11 giga biggrin Avko :3 Wymiatasz XD No oczywiscie 26 odcinków Anime biggrin i to w takich pieknych jakoscniach w takim tepie poprostu mnie roznosi teraz ... :] chyba sobie zaraz coś obejże smile whee a mi nie działa ani e-mule ani kazza lite crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|