|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:43 am
EvilYuki Ridsu EvilYuki Ridsu wiem whee ale nie mysl ze pujde z toba do lozka po jednym komplemencie xp Wstreciucho ty... crying no nie placz juz , na lzy tez nie polece xp ale lubie ciasteczka z cynamonem xp dla zainteresowanych, mnie mozna przekupic czekolada mleczna 3nodding dobrze wiedziec redface *podsowa czekolade*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:45 am
Ridsu dobrze wiedziec redface *podsowa czekolade* to co mam zrobic? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:48 am
EvilYuki Ridsu dobrze wiedziec redface *podsowa czekolade* to co mam zrobic? 3nodding chodz ze mna na boczek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 1:08 pm
Ridsu BeeWolf_san Dlaczego tak uwarzasz, tylko nie mow poczytaj bo nie bede czytac poprzednich stron. raptem duzo ich nie jest Nie fikaj składaj raport, co to znaczy, aby szefostwo samo musiałos zukac, od tego jestescie wy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 10:04 pm
Ridsu EvilYuki Ridsu dobrze wiedziec redface *podsowa czekolade* to co mam zrobic? 3nodding chodz ze mna na boczek blaugh a moge wziac sobie kolege? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:19 pm
EvilYuki Ridsu EvilYuki Ridsu dobrze wiedziec redface *podsowa czekolade* to co mam zrobic? 3nodding chodz ze mna na boczek blaugh a moge wziac sobie kolege? 3nodding
Witamy w R.P. EvilYuki mrgreen *odbezpiecza butelke* to sie napijmy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:31 pm
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Dlaczego tak uwarzasz, tylko nie mow poczytaj bo nie bede czytac poprzednich stron. raptem duzo ich nie jest Nie fikaj składaj raport, co to znaczy, aby szefostwo samo musiałos zukac, od tego jestescie wy.
wlasnie kurka wodna co to ma byc ? jak Wy sie kurwa mac do marszalka zwracacie? co to znaczy ? macie pisac raporty i koniec !!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:59 pm
revcat BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Dlaczego tak uwarzasz, tylko nie mow poczytaj bo nie bede czytac poprzednich stron. raptem duzo ich nie jest Nie fikaj składaj raport, co to znaczy, aby szefostwo samo musiałos zukac, od tego jestescie wy. wlasnie kurka wodna co to ma byc ? jak Wy sie kurwa mac do marszalka zwracacie? co to znaczy ? macie pisac raporty i koniec !!! pirate lol rolleyes znowu Kocur sie bulwersujesz wylysiejesz niedlugo rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:12 am
Twisted_Exile lol rolleyes znowu Kocur sie bulwersujesz wylysiejesz niedlugo rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
nie pyskowac mi tu mrgreen Monis swietnie wygladasz w tych wloskach nie powiem... 3nodding zostaje ci przywrocony stopien majora na mocy nadanych mi praw....ot co ! prosze sobie jednostke wybrac i reszta tez niech wybierze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:16 am
revcat Twisted_Exile lol rolleyes znowu Kocur sie bulwersujesz wylysiejesz niedlugo rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted nie pyskowac mi tu mrgreen Monis swietnie wygladasz w tych wloskach nie powiem... 3nodding zostaje ci przywrocony stopien majora na mocy nadanych mi praw....ot co ! prosze sobie jednostke wybrac i reszta tez niech wybierze... wink powienies wiedziec gdzie chce nalezec ze wzgledu na to ze tam gdzie bede nic nie bede musiec robic procz klocenia sie z generalem rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted a dziekuje Kocurze od kiedy to Ty taki chetny do komplementow mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:20 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile lol rolleyes znowu Kocur sie bulwersujesz wylysiejesz niedlugo rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted nie pyskowac mi tu mrgreen Monis swietnie wygladasz w tych wloskach nie powiem... 3nodding zostaje ci przywrocony stopien majora na mocy nadanych mi praw....ot co ! prosze sobie jednostke wybrac i reszta tez niech wybierze... wink powienies wiedziec gdzie chce nalezec ze wzgledu na to ze tam gdzie bede nic nie bede musiec robic procz klocenia sie z generalem rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted a dziekuje Kocurze od kiedy to Ty taki chetny do komplementow mrgreen twisted
czyli A.W. czy Marynarka? hehehe powiem ci ze jakos tak naprawde fajnie wygladasz... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:23 am
revcat czyli A.W. czy Marynarka? hehehe powiem ci ze jakos tak naprawde fajnie wygladasz... mrgreen ah przestan bo sie jeszcze zarumienie *pedalski gest reka* redface rolleyes a jak myslisz generale mrgreen twisted rofl rofl 06happysad - Z pamietnika mlodej zielarki [4:51]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:38 am
a co ja mam wybrac bo nie rozumiem tego i po co mi to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:41 am
Twisted_Exile revcat czyli A.W. czy Marynarka? hehehe powiem ci ze jakos tak naprawde fajnie wygladasz... mrgreen ah przestan bo sie jeszcze zarumienie *pedalski gest reka* redface rolleyes a jak myslisz generale mrgreen twisted rofl rofl 06happysad - Z pamietnika mlodej zielarki [4:51]
tak tak wiem wiem znam odpowiedz.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 16, 2006 12:42 am
revcat Twisted_Exile revcat czyli A.W. czy Marynarka? hehehe powiem ci ze jakos tak naprawde fajnie wygladasz... mrgreen ah przestan bo sie jeszcze zarumienie *pedalski gest reka* redface rolleyes a jak myslisz generale mrgreen twisted rofl rofl 06happysad - Z pamietnika mlodej zielarki [4:51] tak tak wiem wiem znam odpowiedz.... 3nodding mrgreen no jakis Ty domyslny*klep klep po pustej glowce* rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|