Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4726 4727 4728 4729 4730 4731 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:15 am

Miss_Karina
Delein

Luzik biggrin
Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD
Papcie Sei *macha łapami*
rzeczywiscie strasznie trzepniety kot xd xd xd blaugh

Tia XD A potem bawiłam się z nim w rzucanie papierkiem...i ten głupek nie zauważył, że pewne drzwi są zamknięte xd blaugh
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:16 am

[ Message temporarily off-line ]

Falcone

Miss_Karina

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:19 am

Falcone
Miss_Karina
Delein

Luzik biggrin
Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD
Papcie Sei *macha łapami*
rzeczywiscie strasznie trzepniety kot xd xd xd blaugh

cos kolo dwa lata temu mialem kota przyjacil rodziny na przechowanie na kilka dni
postanowilem se pograc w nocy w resident evil 2 no i se gram byl moment ze wyskakuja taki potwor (obrzydliwy xd )
no i straszna muzyka i takie tam a tu nagle kot wskakuje mi na kolana
myslalem ze zawalu dostane stare
jejciu xd xd masz racje, zawalu mozna bylo dostac xd xd

Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:21 am

Miss_Karina

Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^

Delein

Raticiel

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:23 am

Delein
Miss_Karina

To mi z kolei przypomina psa mojej psiapsiółki... Funia biegnie po schodach ..... i łapy jej się plączą ale skubana zawsze odzyskuje równowagę whee
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:25 am

Delein
Miss_Karina

jeju co z tymi zwierzakami sie dzieje? xd xd moja kotka to po prostu idiotka jedna wink szaleje po calym domu z jednego miejsca na drugie biega xd

Miss_Karina

Delein

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:28 am

Miss_Karina
Delein
Miss_Karina

jeju co z tymi zwierzakami sie dzieje? xd xd moja kotka to po prostu idiotka jedna wink szaleje po calym domu z jednego miejsca na drugie biega xd

No, przed chwilą chomik mojego brata uciekł z plastikowej kuli, w której biegał po całym mieszkaniu...wszyscy go musieli szukać...znalazł się w końcu u mnie w pokoju...siedział za biurkiem i obgryzał tapetę XD
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:28 am

Miss_Karina
Delein
Miss_Karina

A moja jak była malutka chowała się za ucylone drzwi tak żeby jej nie było widać, potem wychodziła rozpromieniona a my się dziwiliśmy co tak nagle zaczęło śmierdzieć... To było jeszcze za nim zrozumiała co to jest kuweta xp wink

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:30 am

Delein
Miss_Karina
Delein
Miss_Karina

No, przed chwilą chomik mojego brata uciekł z plastikowej kuli, w której biegał po całym mieszkaniu...wszyscy go musieli szukać...znalazł się w końcu u mnie w pokoju...siedział za biurkiem i obgryzał tapetę XD

Tylko nie chomiki... od razu mi się mój Puszek przypomina, co nam z sufitu dosłownie spadł i stał się nasz whee Sąsiedzi na górze hodowali chomiki...
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:31 am

Delein

hehe xd xd moja swinka morska (mialam ja pare lat temu) jak tylko slyszala mnie to od razu piszczala i nacierala na drzwiczki od klatki, jak tylko ja wypuszczalam to od razu na mnie wskakiwala biggrin

Miss_Karina

Delein

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:33 am

Ha! Włączyłam sobie South Parka w ramach demoralizacji XD
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:34 am

Miss_Karina
Delein

hehe xd xd moja swinka morska (mialam ja pare lat temu) jak tylko slyszala mnie to od razu piszczala i nacierala na drzwiczki od klatki, jak tylko ja wypuszczalam to od razu na mnie wskakiwala biggrin

Nie ma jak kochający zwierzak... One tak wspaniale potrafią okazywać uczucia. Są prawdziwymi przyjaciółmi... 4laugh

Raticiel

Falcone

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:35 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:35 am

Delein
Ha! Włączyłam sobie South Parka w ramach demoralizacji XD

Oh My God! They killed Kenny! You bastards!!!!! xd

Raticiel

Falcone

PostPosted: Sat Nov 13, 2004 7:36 am

Dobra ja lece ludzie
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4726 4727 4728 4729 4730 4731 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games