|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:15 am
Miss_Karina Delein Luzik biggrin Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD Papcie Sei *macha łapami* rzeczywiscie strasznie trzepniety kot xd xd xd blaugh Tia XD A potem bawiłam się z nim w rzucanie papierkiem...i ten głupek nie zauważył, że pewne drzwi są zamknięte xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:19 am
Falcone Miss_Karina Delein Luzik biggrin Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD Papcie Sei *macha łapami* rzeczywiscie strasznie trzepniety kot xd xd xd blaugh cos kolo dwa lata temu mialem kota przyjacil rodziny na przechowanie na kilka dni postanowilem se pograc w nocy w resident evil 2 no i se gram byl moment ze wyskakuja taki potwor (obrzydliwy xd ) no i straszna muzyka i takie tam a tu nagle kot wskakuje mi na kolana myslalem ze zawalu dostane stare jejciu xd xd masz racje, zawalu mozna bylo dostac xd xd Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:21 am
Miss_Karina Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:23 am
Delein Miss_Karina Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^ To mi z kolei przypomina psa mojej psiapsiółki... Funia biegnie po schodach ..... i łapy jej się plączą ale skubana zawsze odzyskuje równowagę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:25 am
Delein Miss_Karina Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^ jeju co z tymi zwierzakami sie dzieje? xd xd moja kotka to po prostu idiotka jedna wink szaleje po calym domu z jednego miejsca na drugie biega xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:28 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^ jeju co z tymi zwierzakami sie dzieje? xd xd moja kotka to po prostu idiotka jedna wink szaleje po calym domu z jednego miejsca na drugie biega xd No, przed chwilą chomik mojego brata uciekł z plastikowej kuli, w której biegał po całym mieszkaniu...wszyscy go musieli szukać...znalazł się w końcu u mnie w pokoju...siedział za biurkiem i obgryzał tapetę XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:28 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^ jeju co z tymi zwierzakami sie dzieje? xd xd moja kotka to po prostu idiotka jedna wink szaleje po calym domu z jednego miejsca na drugie biega xd A moja jak była malutka chowała się za ucylone drzwi tak żeby jej nie było widać, potem wychodziła rozpromieniona a my się dziwiliśmy co tak nagle zaczęło śmierdzieć... To było jeszcze za nim zrozumiała co to jest kuweta xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:30 am
Delein Miss_Karina Delein Miss_Karina Del- i co? zderzenie czolowe z drzwiami? xd Tak XD próbował jeszcze wyhamować, ale na panelach mu nie wyszło ^^ jeju co z tymi zwierzakami sie dzieje? xd xd moja kotka to po prostu idiotka jedna wink szaleje po calym domu z jednego miejsca na drugie biega xd No, przed chwilą chomik mojego brata uciekł z plastikowej kuli, w której biegał po całym mieszkaniu...wszyscy go musieli szukać...znalazł się w końcu u mnie w pokoju...siedział za biurkiem i obgryzał tapetę XD Tylko nie chomiki... od razu mi się mój Puszek przypomina, co nam z sufitu dosłownie spadł i stał się nasz whee Sąsiedzi na górze hodowali chomiki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:31 am
Delein No, przed chwilą chomik mojego brata uciekł z plastikowej kuli, w której biegał po całym mieszkaniu...wszyscy go musieli szukać...znalazł się w końcu u mnie w pokoju...siedział za biurkiem i obgryzał tapetę XD hehe xd xd moja swinka morska (mialam ja pare lat temu) jak tylko slyszala mnie to od razu piszczala i nacierala na drzwiczki od klatki, jak tylko ja wypuszczalam to od razu na mnie wskakiwala biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:33 am
Ha! Włączyłam sobie South Parka w ramach demoralizacji XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:34 am
Miss_Karina Delein No, przed chwilą chomik mojego brata uciekł z plastikowej kuli, w której biegał po całym mieszkaniu...wszyscy go musieli szukać...znalazł się w końcu u mnie w pokoju...siedział za biurkiem i obgryzał tapetę XD hehe xd xd moja swinka morska (mialam ja pare lat temu) jak tylko slyszala mnie to od razu piszczala i nacierala na drzwiczki od klatki, jak tylko ja wypuszczalam to od razu na mnie wskakiwala biggrin Nie ma jak kochający zwierzak... One tak wspaniale potrafią okazywać uczucia. Są prawdziwymi przyjaciółmi... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:35 am
Delein Ha! Włączyłam sobie South Parka w ramach demoralizacji XD Oh My God! They killed Kenny! You bastards!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|