|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:05 am
Kto nie lubi kotów?! *podnosi łapy, pomiędzy którymi wytwarza się zielonkawe pole iskrzące błyskawicami* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:08 am
Falcone Miss_Karina Falc odczep sie od Sei i Rati gonk scream stressed dobra dobra tak naprawde to nie mam nic do kotow stare (przynajmiej do tych ktore mnie nie podrapaly) Koty bywają bardzo różne. Jeden z moich jest złośnikiem i ciągle drapie ale i tak jest kochany. Miałam tesh jednego ( który ostatnio odszedł do wieczności crying ), który był tak spokojny i łagodny, że aż dziw bierze jaki z niego był zabijaka i jak częśto zwiewał z domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kto nie lubi kotów?! *podnosi łapy, pomiędzy którymi wytwarza się zielonkawe pole iskrzące błyskawicami* twisted ja mam swojego kota blaugh ale czesto dostaje GŁUPa stare i z starc wychodze strasznie podrapana sweatdrop ale i tak kocham mojego kicia wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:09 am
co tak znikasz nagle? xd xd ale papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:10 am
Miss_Karina Delein Kto nie lubi kotów?! *podnosi łapy, pomiędzy którymi wytwarza się zielonkawe pole iskrzące błyskawicami* twisted ja mam swojego kota blaugh ale czesto dostaje GŁUPa stare i z starc wychodze strasznie podrapana sweatdrop ale i tak kocham mojego kicia wink xd To dokładnie jak z moim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:11 am
Falcone Delein Kto nie lubi kotów?! *podnosi Ŧ#8218;apy, pomiĦ#8482;dzy którymi wytwarza siĦ#8482; zielonkawe pole iskrzĦ#8230;ce bŦ#8218;yskawicami* twisted no ja lubie tylko male slodziutke kocieta a z doroslymi lubie sie bawic w przetrfanie w jungli twisted (nie pytajcie na czym to polega) Jeśli chodzi o przetrwanie w jungli tio praktykuję je od siedmiu lat mieszkając w starej leśniczówce...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:12 am
Falcone Delein Kto nie lubi kotów?! *podnosi �‚apy, pomi�™dzy którymi wytwarza si�™ zielonkawe pole iskrz�…ce b�‚yskawicami* twisted no ja lubie tylko male slodziutke kocieta a z doroslymi lubie sie bawic w przetrfanie w jungli twisted (nie pytajcie na czym to polega) Luzik biggrin Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD Papcie Sei *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:13 am
Jeśli chodzi Falcon o Twojego topa, tiom myślę że nie przekonasz się jak nie spróbujesz... Zrób go i się zobaczy czy ludziska będą pisać... Ale wara mi od kotoof whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:13 am
Delein Luzik biggrin Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD Papcie Sei *macha łapami* rzeczywiscie strasznie trzepniety kot xd xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:14 am
Delein Falcone Delein Kto nie lubi kotów?! *podnosi �‚apy, pomi�™dzy którymi wytwarza si�™ zielonkawe pole iskrz�…ce b�‚yskawicami* twisted no ja lubie tylko male slodziutke kocieta a z doroslymi lubie sie bawic w przetrfanie w jungli twisted (nie pytajcie na czym to polega) Luzik biggrin Moja ciocia ma tak trzepniętego kota, ze to ludzkie pojęci przechodzi...Siedzę sobie u niej na kanape, a ten nagle TAAAKI rozbieg przez cały pokój i SKOOOK mi na twarz...myslałam, że umrę ze strachu XD Papcie Sei *macha łapami* Mój kot łaził po firankach jak był mały...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:14 am
Raticiel Jeśli chodzi Falcon o Twojego topa, tiom myślę że nie przekonasz się jak nie spróbujesz... Zrób go i się zobaczy czy ludziska będą pisać... Ale wara mi od kotoof whee wlasnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:15 am
Miss_Karina Raticiel Jeśli chodzi Falcon o Twojego topa, tiom myślę że nie przekonasz się jak nie spróbujesz... Zrób go i się zobaczy czy ludziska będą pisać... Ale wara mi od kotoof whee wlasnie whee 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|