|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 6:56 am
Omega Sun mozecie sprzedawac i kupowac na forum exchange, tam mozna sie wymieniac i negocjowac ceny 3nodding heh ja wole market wink bo wtedy bez wymiany w jezyku angielskim kupujesz i sprzedajesz, ale juz sie przyzwyczailam sie do angola wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 6:56 am
Ej mam pytankos mozna jeszcze robic topiki czy jest jakis limit ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 6:57 am
Miły kiciuś *głasku głasku po główce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Miły kiciuś *głasku głasku po główce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ej mam pytankos mozna jeszcze robic topiki czy jest jakis limit ??? Jaki chcesz zrobić topik? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 6:59 am
Sei chan Raticiel Miły kiciuś *głasku głasku po główce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek Nie lubisz głaskania po główce? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 6:59 am
Raticiel Falcone Ej mam pytankos mozna jeszcze robic topiki czy jest jakis limit ??? Jaki chcesz zrobić topik? 3nodding tajemnica wink ale chcem wiedziec czy mozna jeszcze robic bo jak nie jto nie mam sensu przygotowywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:01 am
Raticiel Sei chan Raticiel Miły kiciuś *głasku głasku po główce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek Nie lubisz głaskania po główce? surprised Lubie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Raticiel Falcone Ej mam pytankos mozna jeszcze robic topiki czy jest jakis limit ??? Jaki chcesz zrobić topik? 3nodding tajemnica wink ale chcem wiedziec czy mozna jeszcze robic bo jak nie jto nie mam sensu przygotowywac Ja niedawno zrobiłam topik o JRPG ( nie cieszy się zbytnim wzięciem, ale jeszcze go nie usunięto, więc fajno jest 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:02 am
Falcone Raticiel Sei chan Raticiel MiŦ#8218;y kiciuŦ#8250; *gŦ#8218;asku gŦ#8218;asku po gŦ#8218;ówce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek Nie lubisz gŦ#8218;askania po gŦ#8218;ówce? surprised *zaczyna ostrzyc siekere * twisted mowilem juz ze nie znosze kotow Falc odczep sie od Sei i Rati gonk scream stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:02 am
Falcone Raticiel Sei chan Raticiel Miły kiciuś *głasku głasku po główce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek Nie lubisz głaskania po główce? surprised *zaczyna ostrzyc siekere * twisted mowilem juz ze nie znosze kotow Jak mozna nie lubić kotkoof... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:03 am
Sei chan Raticiel Sei chan Raticiel Miły kiciuś *głasku głasku po główce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek Nie lubisz głaskania po główce? surprised Lubie whee *głasku again*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:04 am
Miss_Karina Falcone Raticiel Sei chan Raticiel MiŦ#8218;y kiciuŦ#8250; *gŦ#8218;asku gŦ#8218;asku po gŦ#8218;ówce* ( mój kot to uwielbia... ) 3nodding Nya eek Nie lubisz gŦ#8218;askania po gŦ#8218;ówce? surprised *zaczyna ostrzyc siekere * twisted mowilem juz ze nie znosze kotow Falc odczep sie od Sei i Rati gonk scream stressed Nyo właśnie! scream wink Dzięki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 7:05 am
Miss_Karina Falc odczep sie od Sei i Rati gonk scream stressed dobra dobra tak naprawde to nie mam nic do kotow stare (przynajmiej do tych ktore mnie nie podrapaly)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|