|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 3:48 am
Aidanna a jaaa.... wkoncu sie wlaczylo... znowu mi wolno net dziala.... aaaaa tak pozatym .... czesc!!! Nyu ja rysuję stworka do sklepiku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 3:53 am
Sei chan Aidanna a jaaa.... wkoncu sie wlaczylo... znowu mi wolno net dziala.... aaaaa tak pozatym .... czesc!!! Nyu ja rysuję stworka do sklepiku 3nodding a ja po zarzyciu prysznica zaczynam odczuwać pierwszy objaw zbliżającej się katastrofy... dźwiękoczułość... no cześć, Omi domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 3:54 am
Kukus Sei chan Aidanna a jaaa.... wkoncu sie wlaczylo... znowu mi wolno net dziala.... aaaaa tak pozatym .... czesc!!! Nyu ja rysuję stworka do sklepiku 3nodding a ja po zarzyciu prysznica zaczynam odczuwać pierwszy objaw zbliżającej się katastrofy... dźwiękoczułość... no cześć, Omi domokun Mruuu biedactwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 3:59 am
Omega ma na mnie focha najwyraźniej gonk ... ale to zła kobieta jest domokun
nie bede przepraszał... to ja tu jestem pokrzywdzony, kurde gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:15 am
Kukus Omega ma na mnie focha najwyraźniej gonk ... ale to zła kobieta jest domokun nie bede przepraszał... to ja tu jestem pokrzywdzony, kurde gonk czesc Kukus stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:16 am
Omega Sun Kukus Omega ma na mnie focha najwyraźniej gonk ... ale to zła kobieta jest domokun nie bede przepraszał... to ja tu jestem pokrzywdzony, kurde gonk czesc Kukus stare i tak nie czuje się niczemu winny twisted żadnej ciąży mi się nie da udowodnić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:17 am
DZIEEEEEEENDOOOOOOOBRYYYYYYYYY!!!!!!!
O Boze znowu fazuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:20 am
Telandrel DZIEEEEEEEENDOOOOOOOOBRYYYYYYYYY!!!!!!!O Boze znowu fazuje. znowu kawe rozpuszczalną nosem wciągałeś? stare blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:23 am
Nie uzywam kawy w zaden sposob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:23 am
Telandrel DZIEEEEEEENDOOOOOOOBRYYYYYYYY!!!!!!!O Boze znowu fazuje. czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:28 am
No tak jak jusz wpadne to zaraz na prywatne modow przyjecie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 4:42 am
czesc wszystkim poraz trzeci.... zrobilam sobie scan virus i mialam 480 wirusow xp a komp byl w naprawie i mieli sprawdzic czy sa.... stare i teraz komp dziala normalnie blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 5:15 am
*pojawia się w chmurce zielonej mgiełki* Ave!
...to ja idę jeść...zraz wracam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 5:39 am
Dzieńdoberek again całemu żywemu ( albo i nie whee ) stworzeniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 5:48 am
biggrin WITAM WSZYTKICH biggrin Ja tu se dzisiaj w nocy wpadlem myslalem ze ktos bedzie a niebylo nikogo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|