|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:31 am
czesc wszystkimm.... jezeli ktos jest domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:37 am
oj hej.... *przytulas* co u ciebie.... co na gai...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:40 am
Hej hej *przytulas* U mnie nic ciekawego, poza tym, że dziś zamieniam się pokojami z moim bratem ( takimi normalnymi, u nas w domu, nie na gai wink ) i jak tylko wrócę do domu będzie sajgon sweatdrop A na gai tym bardziej nic ciekawego, pusto tu dziś jakoś... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:42 am
Raticiel Hej hej *przytulas* U mnie nic ciekawego, poza tym, że dziś zamieniam się pokojami z moim bratem ( takimi normalnymi, u nas w domu, nie na gai wink ) i jak tylko wrócę do domu będzie sajgon sweatdrop A na gai tym bardziej nic ciekawego, pusto tu dziś jakoś... sweatdrop heh... czemu zamieniasz sie z bratem pokoikami...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:46 am
coś czuję, że za jakieś 30minut do godziny zacznę odczuwać syndromy kaca... niech no tylko się u mnie zacznie proces detoxyzacji [czyli gdy zacznę trzeźwieć crying ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:47 am
Aidanna Raticiel Hej hej *przytulas* U mnie nic ciekawego, poza tym, że dziś zamieniam się pokojami z moim bratem ( takimi normalnymi, u nas w domu, nie na gai wink ) i jak tylko wrócę do domu będzie sajgon sweatdrop A na gai tym bardziej nic ciekawego, pusto tu dziś jakoś... sweatdrop heh... czemu zamieniasz sie z bratem pokoikami...?? Widzisz, od czasu gdy mieszka u mnie przyjaciółka ( nie, to nie żadne yuri wink ) nie mieścimy sie w moim malutkim pokoiku, a mój brat ma sam dla siebie wielki pokój... I ma w nim cieplej... Nyom więc wygryzamy go stamtąd... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:49 am
Raticiel Aidanna Raticiel Hej hej *przytulas* U mnie nic ciekawego, poza tym, że dziś zamieniam się pokojami z moim bratem ( takimi normalnymi, u nas w domu, nie na gai wink ) i jak tylko wrócę do domu będzie sajgon sweatdrop A na gai tym bardziej nic ciekawego, pusto tu dziś jakoś... sweatdrop heh... czemu zamieniasz sie z bratem pokoikami...?? Widzisz, od czasu gdy mieszka u mnie przyjaciółka ( nie, to nie żadne yuri wink ) nie mieścimy sie w moim malutkim pokoiku, a mój brat ma sam dla siebie wielki pokój... I ma w nim cieplej... Nyom więc wygryzamy go stamtąd... wink to fajnie... ja mieszkam w bloku i mam maly pokoik sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:50 am
Kukus coś czuję, że za jakieś 30minut do godziny zacznę odczuwać syndromy kaca... niech no tylko się u mnie zacznie proces detoxyzacji [czyli gdy zacznę trzeźwieć crying ] Faktycznie to smutne uczucie... rzeczywistość nagle zaczyna cię ogarniać i BUM! trzeźwiejesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 2:53 am
u mnie jest tona pluszowych misiakow i inne mebelki i balagan dopoki mama tam niewejdzie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|