|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 12:26 am
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san czikka obie jestescie wredne malpy posiedzisz z nami jeszcze miesiac i tez taka bedziesz. jestes zdania iz mozna ja reedukowac? rolleyes nie jestem zdania, ze mozna ja zepsuc, narazie jest dobrym czlowiekiem. narazie to ona jest pierdolnieta i to ostro rolleyes Dlaczego tak uwarzasz, tylko nie mow poczytaj bo nie bede czytac poprzednich stron.
no i kurwa racja...a nie wpadlo wam do glowy ze ow nasza nowa kolezanka robi to specjalnie ? o ja pierdole zaraz komus przywale.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 3:02 am
zapraszam wszystkich czlonkow R.P. do zapozniania sie z nowa wiadomoscia w topicu "informacje dla partyzantow"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 3:10 am
mrgreen mnie to chyba zzadna jednostka by nie chciala mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 3:49 am
Twisted_Exile mrgreen mnie to chyba zzadna jednostka by nie chciala mrgreen twisted
wybierz sobie jakas i sie zobaczy... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 4:19 am
revcat Twisted_Exile mrgreen mnie to chyba zzadna jednostka by nie chciala mrgreen twisted wybierz sobie jakas i sie zobaczy... mrgreen e tam nie bede sie narzucac chco njalepij sie nadaje do wywaidu jako jedna z nielicznych osob z RP i wiesz dlaczego wink rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 5:14 am
BeeWolf_san Dlaczego tak uwarzasz, tylko nie mow poczytaj bo nie bede czytac poprzednich stron. raptem duzo ich nie jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 5:14 am
revcat no i kurwa racja...a nie wpadlo wam do glowy ze ow nasza nowa kolezanka robi to specjalnie ? o ja pierdole zaraz komus przywale....... nie wkurwiajta mnie, ona jest na to zaglupia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 7:36 am
przepraszam, nie chcialam cie denerwowac, faktycznie jestem glupa. przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 7:49 am
czikka przepraszam, nie chcialam cie denerwowac, faktycznie jestem glupa. przepraszam Makaron 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 8:08 am
czikka przepraszam, nie chcialam cie denerwowac, faktycznie jestem glupa. przepraszamjakos wierzyc mi sie w to slowo nie chce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 8:23 am
Ridsu czikka przepraszam, nie chcialam cie denerwowac, faktycznie jestem glupa. przepraszamjakos wierzyc mi sie w to slowo nie chce Ridsu, slicznie wygladasz w tych wloskach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 9:51 am
EvilYuki Ridsu czikka przepraszam, nie chcialam cie denerwowac, faktycznie jestem glupa. przepraszamjakos wierzyc mi sie w to slowo nie chce Ridsu, slicznie wygladasz w tych wloskach 3nodding wiem whee ale nie mysl ze pujde z toba do lozka po jednym komplemencie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 10:52 am
Ridsu wiem whee ale nie mysl ze pujde z toba do lozka po jednym komplemencie xp Wstreciucho ty... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:37 am
EvilYuki Ridsu wiem whee ale nie mysl ze pujde z toba do lozka po jednym komplemencie xp Wstreciucho ty... crying no nie placz juz , na lzy tez nie polece xp ale lubie ciasteczka z cynamonem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 11:40 am
Ridsu EvilYuki Ridsu wiem whee ale nie mysl ze pujde z toba do lozka po jednym komplemencie xp Wstreciucho ty... crying no nie placz juz , na lzy tez nie polece xp ale lubie ciasteczka z cynamonem xp dla zainteresowanych, mnie mozna przekupic czekolada mleczna 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|