|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:54 am
Raticiel Szczecin-megacity RULES whee A gdzie dokładnie mieszkasz, pysiu? 3nodding na pomorzanach whee blisko szkoly 55(ide do niej z 10min ^^)i kolo hetmana 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:55 am
Raticiel Delisa Raticiel Witaj na friendliście heart whee a na co chcesz zbierac? wink Chciałabym właściwie najbardziej uzbierać na włosy... 3nodding Coś jak Twoje, tylko że fioletowe ( fioletowy tio mooj kolorek hihi ) 3nodding kosztuja jesli dobrze pamietam z 3200g ^^ moj ulubiony kolor to niebieski ale chcialam byc bladynka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:56 am
Daleko ode mnie... xd Ja mieszkam w Kluczu, założę się, że nie wiesz gdzie to jest, he he! stressed Takie totalne odludzie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:57 am
*wlatuje przez swoja sufitowa automatyczna brame* Dziendoberek paniom^^! Jak tam zdrowko 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 12:59 am
Raticiel Daleko ode mnie... xd Ja mieszkam w Kluczu, założę się, że nie wiesz gdzie to jest, he he! stressed Takie totalne odludzie... whee niestety nie wiem gdzie to jest sad (nie przepadam za mapa ) xd yume!!! 4laugh hejka whee *psytulash -^.^-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:01 am
Delisiu, blond się ślicznie komponuje z błękitem wink Dzieńdoberek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:03 am
Raticiel Delisiu, blond się ślicznie komponuje z błękitem wink Dzieńdoberek 3nodding chyba mash racje whee ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:07 am
znacie X przykazan czlowieka szczesliwego? ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:08 am
Delisa znacie X przykazan czlowieka szczesliwego? ^_^ Dawaj hi hi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:25 am
Fajne... Nawet nie wiedziałam, że praktykuję jakieś przykazania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:27 am
dalam linka twojego questa w moim -^.^-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:29 am
Raticiel Fajne... Nawet nie wiedziałam, że praktykuję jakieś przykazania wink whee Rati dam ci rade..... moze napisz w pierwszym poscie w quescie ile ta fryzurka kosztuje i ile ci do niej brak goldow co? (to tylko rada nie zmuszam cie blaugh ) acha i jeszcze mozesz wpisac tych co najwiecej pisza postow w quescie (bumpers ^^) i tych co ci cos dali (donators ^^). ps. ja cie na prawde do niczego nie zmuszam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 13, 2004 1:43 am