|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:13 pm
Sayokun Miss_Karina Sayokun przecierz yume też jest dziewczyną sweatdrop blaugh blaugh blaugh blaugh Yume NIE jest dziewczyna stare whee jesteś pewna??? blaugh z nim nigdy nic nie wiadomo xd Yume przyznaj się blaugh blaugh blaugh wrrrr.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:14 pm
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun przecierz yume też jest dziewczyną sweatdrop blaugh blaugh blaugh blaugh Yume NIE jest dziewczyna stare whee jesteś pewna??? blaugh z nim nigdy nic nie wiadomo xd Yume przyznaj się blaugh blaugh blaugh wrrrr.... stare blaugh ale z was lole...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:15 pm
jakie lole? stare stressed whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:16 pm
Miss_Karina jakie lole? stare stressed whee sweatdrop temat macie lolowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:16 pm
tzn. lole ja per**** xd per kurde xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:18 pm
Muezzin tzn. lole ja per**** xd per kurde xp Wie bitte? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:22 pm
Miss_Karina Muezzin tzn. lole ja per**** xd per kurde xp Wie bitte? O.o UWAGA !!! Rozmawiamy tylko po POLSKU !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:22 pm
Muezzin Miss_Karina Muezzin tzn. lole ja per**** xd per kurde xp Wie bitte? O.o UWAGA !!! Rozmawiamy tylko po POLSKU !!!!! tak mi sie tylko wyrwalo razz przyzwyczajenie...co ty gadales? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:25 pm
Miss_Karina Muezzin Miss_Karina Muezzin tzn. lole ja per**** xd per kurde xp Wie bitte? O.o UWAGA !!! Rozmawiamy tylko po POLSKU !!!!! tak mi sie tylko wyrwalo razz przyzwyczajenie...co ty gadales? O.o tak mi sie zrymowalo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:28 pm
ok..ja sie zmywam, mam jutro malowanko na jednych zajeciach, wiec musze wczesnie wstac...papatki szkraby, do jutra wieczorem!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:30 pm
Miss_Karina ok..ja sie zmywam, mam jutro malowanko na jednych zajeciach, wiec musze wczesnie wstac...papatki szkraby, do jutra wieczorem! *dziecinnym glosem* PA ciociu bede tesknil za ciocium crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:36 pm
Witam! Wszystkich! W ten deszczowy[przynajmniej u mnie] wieczorek. Co tam u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:38 pm
Tatusiek Witam! Wszystkich! W ten deszczowy[przynajmniej u mnie] wieczorek. Co tam u was?? Arabska bida sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:39 pm
zaraz z-wracam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:41 pm
*Pojawia się w swoim foteliku*Nyu...........Zzzzzzzzz........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|