|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:24 pm
Miss_Karina Rynn the Vampire Właśnie sobie kupiłam spcę..i szpony..i mi zostało 1,5k sweatdrop ] Yume - g najlepsze. a mi brakuje jakies 2-2,5 k do drugiego envelope'a sweatdrop na pewno nazbiorew wink xd ja już mam dwa 3nodding No cóż, lecę. Papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:25 pm
Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Właśnie sobie kupiłam spcę..i szpony..i mi zostało 1,5k sweatdrop ] Yume - g najlepsze. a mi brakuje jakies 2-2,5 k do drugiego envelope'a sweatdrop na pewno nazbiorew wink xd ja już mam dwa 3nodding No cóż, lecę. Papatki ^^ papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:25 pm
Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Właśnie sobie kupiłam spcę..i szpony..i mi zostało 1,5k sweatdrop ] Yume - g najlepsze. a mi brakuje jakies 2-2,5 k do drugiego envelope'a sweatdrop na pewno nazbiorew wink xd ja już mam dwa 3nodding No cóż, lecę. Papatki ^^ papatki Rynn xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:30 pm
Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire Właśnie sobie kupiłam spcę..i szpony..i mi zostało 1,5k sweatdrop ] Yume - g najlepsze. a mi brakuje jakies 2-2,5 k do drugiego envelope'a sweatdrop na pewno nazbiorew wink xd ja już mam dwa 3nodding No cóż, lecę. Papatki ^^ Papa^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:39 pm
0.o rynn wyszła a tu ktoś składa zamusienie
|_| |_| hej yume ten "ktoś" to ta twoja koleżanka z sygnaturki Atrocity
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:42 pm
Sayokun 0.o rynn wyszła a tu ktoś składa zamusienie |_| |_| hej yume ten "ktoś" to ta twoja koleżanka z sygnaturki Atrocity Atrocity? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:46 pm
Miss_Karina Sayokun 0.o rynn wyszła a tu ktoś składa zamusienie |_| |_| hej yume ten "ktoś" to ta twoja koleżanka z sygnaturki Atrocity Atrocity? O.o 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:54 pm
Sayokun Miss_Karina Sayokun 0.o rynn wyszła a tu ktoś składa zamusienie |_| |_| hej yume ten "ktoś" to ta twoja koleżanka z sygnaturki Atrocity Atrocity? O.o 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding ni znam blaugh ale nie szkodzi wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:56 pm
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun 0.o rynn wyszła a tu ktoś składa zamusienie |_| |_| hej yume ten "ktoś" to ta twoja koleżanka z sygnaturki Atrocity Atrocity? O.o 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding ni znam blaugh ale nie szkodzi wink xd ja też blaugh ale nie przeszkadza mi to w rozpoznaniu jej po sygnaturce z napisem YUME 3nodding blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:59 pm
Sayokun ja też blaugh ale nie przeszkadza mi to w rozpoznaniu jej po sygnaturce z napisem YUME 3nodding blaugh blaugh blaugh 3nodding cool co takiego? czyzby gołąbki kochane? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:06 pm
Miss_Karina Sayokun ja też blaugh ale nie przeszkadza mi to w rozpoznaniu jej po sygnaturce z napisem YUME 3nodding blaugh blaugh blaugh 3nodding cool co takiego? czyzby gołąbki kochane? blaugh przecierz yume też jest dziewczyną sweatdrop blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:09 pm
Sayokun przecierz yume też jest dziewczyną sweatdrop blaugh blaugh blaugh blaugh Yume NIE jest dziewczyna stare whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:11 pm
Opada naziemie swym Arashi, zsiada z pegaza* Witam *niski uklon* Coz slychac w szerokim swiecie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:12 pm
Muezzin Opada naziemie swym Arashi, zsiada z pegaza* Witam *niski uklon* Coz slychac w szerokim swiecie? heh,,,spokojnie jest wink zarazki sie zmywam lulu smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:13 pm
Miss_Karina Sayokun przecierz yume też jest dziewczyną sweatdrop blaugh blaugh blaugh blaugh Yume NIE jest dziewczyna stare whee jesteś pewna??? blaugh z nim nigdy nic nie wiadomo xd Yume przyznaj się blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|