|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:09 am
Najadła się gruszek i boli ją brzuszek crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:11 am
Delein Najadła się gruszek i boli ją brzuszek crying jak na ironię uratować może cię gruszka... choć trochę inna... wypełniona wodą... niech żyje LEWATYWA wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:14 am
Kukus Delein Najadła się gruszek i boli ją brzuszek crying jak na ironię uratować może cię gruszka... choć trochę inna... wypełniona wodą... niech żyje LEWATYWA wink To nie jest śmieszne == A jeszcze mam przed sobą słodycze, które choćby nie wiem co i tak zjem...a potem będę żałować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:22 am
Rynn the Vampire Jee, kolejne dwa zamnia ^^ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:25 am
Delein Kukus Delein Najadła się gruszek i boli ją brzuszek crying jak na ironię uratować może cię gruszka... choć trochę inna... wypełniona wodą... niech żyje LEWATYWA wink To nie jest śmieszne == A jeszcze mam przed sobą słodycze, które choćby nie wiem co i tak zjem...a potem będę żałować... na to też jest sposób... pewnie nie uwierzysz ale na niestrawność i słodycze, ktoore poszły w biodra działa ta sama kuracja... porządny, namiętny eS_E_eX
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:27 am
Sayokun Rynn the Vampire Jee, kolejne dwa zamnia ^^ crying oj, chyba troszkę poczekasz ^^" Kukuuuus whee xd Say - a może ja ci zrobię na kartcę i wyślę jak mi przyślesz płytki, hę? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:28 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Jee, kolejne dwa zamnia ^^ crying oj, chyba troszkę poczekasz ^^" Kukuuuus whee xd Say - a może ja ci zrobię na kartcę i wyślę jak mi przyślesz płytki, hę? :> Rynnaaaaaaaaaaaaaaa... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:30 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Jee, kolejne dwa zamnia ^^ crying oj, chyba troszkę poczekasz ^^" Kukuuuus whee xd Say - a może ja ci zrobię na kartcę i wyślę jak mi przyślesz płytki, hę? :> -_- to się nie doczekam jacol jest najbardziej upartym stworzeniem na świecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:31 am
Kukus Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Jee, kolejne dwa zamnia ^^ crying oj, chyba troszkę poczekasz ^^" Kukuuuus whee xd Say - a może ja ci zrobię na kartcę i wyślę jak mi przyślesz płytki, hę? :> Rynnaaaaaaaaaaaaaaa... wink Jaaaaaaaaaaaaaaa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:33 am
Kukus na to też jest sposób... pewnie nie uwierzysz ale na niestrawność i słodycze, ktoore poszły w biodra działa ta sama kuracja... porządny, namiętny eS_E_eX *bęc* Dobrze wiedzieć ^^' patrzajta no tu=> Sklepik z ciuchami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:47 am
mam do Was prosbe..... moglibyscie mi odp. na te pyt.?: 1.Jaki jest Twoj/a ulubiony/a:kolor,numer,pora roku. 2.Kim chcesz zostac w przyszlosci? 3.Co wolisz:koty czy psy? prosze Was baaardzo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:50 am
Delisa mam do Was prosbe..... moglibyscie mi odp. na te pyt.?: 1.Jaki jest Twoj/a ulubiony/a:kolor,numer,pora roku. 2.Kim chcesz zostac w przyszlosci? 3.Co wolisz:koty czy psy? prosze Was baaardzo whee ad1: zielony/7/lato ad2: nie wiem sweatdrop ad3: nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|