|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:50 pm
obie jestescie wredne malpy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:51 pm
czikka obie jestescie wredne malpy dzieki za komplement mrgreen mrgreen mrgreen Bee a po kiego confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:51 pm
BeeWolf_san czesc kobiety, zarzadzam dzien noszenia papierowych torebek na głowie. Tak jest seksowna lencjo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:52 pm
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile :> a mianowicie co :>? mrgreen twisted a bo ja wiem? rolleyes ale ladnie brzmi mrgreen fakt ladnie brzmi wiec moze byc w tym glebszego a co do wypowiedzi powyzej to...khem redface redface redface redface redface sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ahh ty szwintuchu zboczony 4laugh heart redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:53 pm
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile :> a mianowicie co :>? mrgreen twisted a bo ja wiem? rolleyes ale ladnie brzmi mrgreen fakt ladnie brzmi wiec moze byc w tym glebszego a co do wypowiedzi powyzej to...khem redface redface redface redface redface sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ahh ty szwintuchu zboczony 4laugh heart redface chodzilo mi o sprwiedliwosci wedlug kogo wink rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:55 pm
noczesc czesc, ja to po co, bym nie musiał na was patrzec, kurwa jak mnie dzis wszystko wkuriwa makabrycznie ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:57 pm
czikka obie jestescie wredne malpy posiedzisz z nami jeszcze miesiac i tez taka bedziesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:57 pm
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile :> a mianowicie co :>? mrgreen twisted a bo ja wiem? rolleyes ale ladnie brzmi mrgreen fakt ladnie brzmi wiec moze byc w tym glebszego a co do wypowiedzi powyzej to...khem redface redface redface redface redface sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ahh ty szwintuchu zboczony 4laugh heart redface chodzilo mi o sprwiedliwosci wedlug kogo wink rofl mrgreen twisted oi a to oznacza ze to ja jednak zboczona jestem redface @kochany Beembulek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:58 pm
BeeWolf_san czikka obie jestescie wredne malpy posiedzisz z nami jeszcze miesiac i tez taka bedziesz. jestes zdania iz mozna ja reedukowac? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:59 pm
Jestem w stanie sie zalozyc o wszystko ze to nie jest materjal do nawracania rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:01 pm
Ridsu BeeWolf_san czikka obie jestescie wredne malpy posiedzisz z nami jeszcze miesiac i tez taka bedziesz. jestes zdania iz mozna ja reedukowac? rolleyes nie jestem zdania, ze mozna ja zepsuc, narazie jest dobrym czlowiekiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:02 pm
Ridsu Jestem w stanie sie zalozyc o wszystko ze to nie jest materjal do nawracania rofl zobaczymy moze cuda sie zdazaja rofl twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:04 pm
BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san czikka obie jestescie wredne malpy posiedzisz z nami jeszcze miesiac i tez taka bedziesz. jestes zdania iz mozna ja reedukowac? rolleyes nie jestem zdania, ze mozna ja zepsuc, narazie jest dobrym czlowiekiem. narazie to ona jest pierdolnieta i to ostro rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:05 pm
Twisted_Exile Ridsu Jestem w stanie sie zalozyc o wszystko ze to nie jest materjal do nawracania rofl zobaczymy moze cuda sie zdazaja rofl twisted nie wierze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 3:10 pm
Ridsu BeeWolf_san Ridsu BeeWolf_san czikka obie jestescie wredne malpy posiedzisz z nami jeszcze miesiac i tez taka bedziesz. jestes zdania iz mozna ja reedukowac? rolleyes nie jestem zdania, ze mozna ja zepsuc, narazie jest dobrym czlowiekiem. narazie to ona jest pierdolnieta i to ostro rolleyes Dlaczego tak uwarzasz, tylko nie mow poczytaj bo nie bede czytac poprzednich stron.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|