|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:52 am
Christoff_Gangrell Sei chan hmmmm....*Czyta książke i bierze dwie fiolki po czym miesza ich zawartosć*Chris mam odtrutke chodź whee Pika pi....... *Polewa go fioletowym płynem*Ups...*Patrzy jak Chriss sie zmienia ale został mu ogon pikachu*Jakby co to go utniemy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:53 am
Baliaur Delein Ech patataje...musicie użyc kamienia księżycowego V.v papa dziex za rade Ależ ja się nigdzie nie wybieram XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:54 am
Sei chan Christoff_Gangrell Sei chan hmmmm....*Czyta książke i bierze dwie fiolki po czym miesza ich zawartosć*Chris mam odtrutke chodź whee Pika pi....... *Polewa go fioletowym płynem*Ups...*Patrzy jak Chriss sie zmienia ale został mu ogon pikachu*Jakby co to go utniemy xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:55 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:55 am
Delein Baliaur Delein Ech patataje...musicie użyc kamienia księżycowego V.v papa dziex za rade Ależ ja się nigdzie nie wybieram XD xp srki sweatdrop Sei tylko nie tnij Chrisa!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:59 am
papa uff przynajmniej pikaciu jett bezpieczny sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:00 am
Baliaur Christoff_Gangrell Pika Baliaur chu chroń mnie pika pika.... nie pozwm..... gonk ..... *chowa pika pod...eeeee ja nie mam ciuchow xp nio dobra bieze go na rece i biegnie do pierwszego lepszego pokoju i zamyka go na 4 spusty* Nie pika zebym pikia chu sie nie chciał pika pika pozbyć tego ogona ale jeszce pika by sie pika chu pomyliły i co innego by ucieły pika pika..... Kurde pika to może pika coś na gadanie pika poradzicie pikachu co????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:02 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Pika Baliaur chu chroń mnie pika pika.... nie pozwm..... gonk ..... *chowa pika pod...eeeee ja nie mam ciuchow xp nio dobra bieze go na rece i biegnie do pierwszego lepszego pokoju i zamyka go na 4 spusty* Nie pika zebym pikia chu sie nie chciał pika pika pozbyć tego ogona ale jeszce pika by sie pika chu pomyliły i co innego by ucieły pika pika..... Kurde pika to może pika coś na gadanie pika poradzicie pikachu co???? mash *wcyiaga flache z lodoffki i daje mu kielicha czystej* powinno podzialac stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:04 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell Pika Baliaur chu chroń mnie pika pika.... nie pozwm..... gonk ..... *chowa pika pod...eeeee ja nie mam ciuchow xp nio dobra bieze go na rece i biegnie do pierwszego lepszego pokoju i zamyka go na 4 spusty* Nie pika zebym pikia chu sie nie chciał pika pika pozbyć tego ogona ale jeszce pika by sie pika chu pomyliły i co innego by ucieły pika pika..... Kurde pika to może pika coś na gadanie pika poradzicie pikachu co???? mash *wcyiaga flache z lodoffki i daje mu kielicha czystej* powinno podzialac stressed Gulp..... Huuuuuuuuuuuuu mocne...................hmmmmm] raz dwa próba..... raz fraz.... yeah chyba sie udało....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:05 am
i jednak wrocilam 4laugh whee hejka! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 11:09 am
Dobra spylam..... 3maita sie ludzie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|