|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:41 am
Sei chan Baliaur Sei chan ]Mraaaa eek *Wyciaga czarną torbe z fiolkami i rzuca jedną w Baliaur* xd ci to?? twisted *w jej malych cierwonych kocich oczkach pojawiaja sie plomyki* twisted Rzuć w Christoffa to sie dowiesz*Szuka w ksiązce opisu fiolki*R�żowa..r�żowa..Jest....Nyaaaaa xd *rzuca fiolka w Chrisa* (wybacz gonk ) twisted i cio teraz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:41 am
Baliaur Rynn the Vampire Baliaur - dobrze że mi przypomniałaś, nie miałam ceny pod tamtymi bumpami ^^"" Robię je za 500g ^^ troshke drogo xp jak bede miala troshke wiecej kasy to kupie jednego papap Delisa sad drogo, ale one wymagają dość dużo czasu, a nie mogę dawać ich za tanio, bo bym miała dużo zamówień = dużo czasu = i tak mało kaski ^^;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:42 am
Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan ]Mraaaa eek *Wyciaga czarną torbe z fiolkami i rzuca jedną w Baliaur* xd ci to?? twisted *w jej malych cierwonych kocich oczkach pojawiaja sie plomyki* twisted Rzuć w Christoffa to sie dowiesz*Szuka w ksiązce opisu fiolki*R�żowa..r�żowa..Jest....Nyaaaaa xd *rzuca fiolka w Chrisa* (wybacz gonk ) twisted i cio teraz?? No zobacz sama*Chris zmienia się w pikachu*Nyaaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Baliaur Sei chan ]Mraaaa eek *Wyciaga czarną torbe z fiolkami i rzuca jedną w Baliaur* xd ci to?? twisted *w jej malych cierwonych kocich oczkach pojawiaja sie plomyki* twisted Rzuć w Christoffa to sie dowiesz*Szuka w ksiązce opisu fiolki*R80;owa..r80;owa..Jest....Nyaaaaa xd 'z kieszeni nieprzytomnego saya wypada kluczyk z napisem "szafka z nieprzebadanymi eliksirami" ' xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire drogo, ale one wymagają dość dużo czasu, a nie mogę dawać ich za tanio, bo bym miała dużo zamówień = dużo czasu = i tak mało kaski ^^; rozumim rozumim tylko BAKA gaia nie czai ze mi kasa potrzebna: "Welcome Baliaur , your Gaia Gold: 613" gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:43 am
Sei chan Baliaur Sei chan Baliaur Sei chan ]Mraaaa eek *Wyciaga czarną torbe z fiolkami i rzuca jedną w Baliaur* xd ci to?? twisted *w jej malych cierwonych kocich oczkach pojawiaja sie plomyki* twisted Rzuć w Christoffa to sie dowiesz*Szuka w ksiązce opisu fiolki*R�żowa..r�żowa..Jest....Nyaaaaa xd *rzuca fiolka w Chrisa* (wybacz gonk ) twisted i cio teraz?? No zobacz sama*Chris zmienia się w pikachu*Nyaaaa xd Pika pika?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:44 am
Christoff_Gangrell Sei chan No zobacz sama*Chris zmienia się w pikachu*Nyaaaa xd Pika pika????? gonk gonk gonk *bierze pikaciu na lapki i ucieka z nim do swojego pokoiku* srci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:44 am
Hi hi hi whee sorry ale nie wiem jak cie odmienić whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:45 am
Baliaur Christoff_Gangrell Sei chan No zobacz sama*Chris zmienia się w pikachu*Nyaaaa xd Pika pika????? gonk gonk gonk *bierze pikaciu na lapki i ucieka z nim do swojego pokoiku* srci sweatdrop Pika pika pika pi.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:47 am
Sei chan Hi hi hi whee sorry ale nie wiem jak cie odmienić whee eek tio mamy nowego gaiowego zwierzaczka gonk xp *glaszcze pikciu po lepku* fsistko bedzie dobrze nie mart sie* stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:47 am
hmmmm....*Czyta książke i bierze dwie fiolki po czym miesza ich zawartosć*Chris mam odtrutke chodź whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:49 am
Sei chan hmmmm....*Czyta książke i bierze dwie fiolki po czym miesza ich zawartosć*Chris mam odtrutke chodź whee Pika pi.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:50 am