|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:09 am
jest ok blaugh dzieki ale teraz powiedzcie ktory jest lepszy tamten czy ten:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:10 am
Rynn the Vampire Cześć ludzie ^^ cieniu poszedł więc znów przyszłam ^^ Ha, dostałam już te 2,5k, i mam 5,7k, spokojnie starczy na liścik ^^ cze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:10 am
Melania Moon Delein Jejku jejku jej...cholernie jestem głodna...leżą przede mną bake rollsy i chrupki, ale zostaniam je sobie na dzisiejszego Pottera... widzialam go juz chyba z 4 razy, ale chyba obejrze jeszcze raz. Harry, Harry, Harry xd *siedzi przed kadzidełkami po turecku* Harry Harry Harry Kriszna......^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:11 am
elo Delein i Ryncia smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Jejku jejku jej...cholernie jestem głodna...leżą przede mną bake rollsy i chrupki, ale zostaniam je sobie na dzisiejszego Pottera... ty tesh bedziesz go ogladala? fajnie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dzieki ale teraz powiedzcie ktory jest lepszy tamten czy ten: wedlug mnie to tamten
Delein wszystko jest napisane w mojej swiatyni
moi drodzy jestem zmuszona was oposcic xd papapaap*przytula wszystkich i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:12 am
Baliaur dzieki ale teraz powiedzcie ktory jest lepszy tamten czy ten:  sadze ze ten 3nodding papatki melania sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:12 am
Delisa Delein Jejku jejku jej...cholernie jestem głodna...leżą przede mną bake rollsy i chrupki, ale zostaniam je sobie na dzisiejszego Pottera... ty tesh bedziesz go ogladala? fajnie whee Ano...nagram tez sobie, bo nie mam na kasecie... Mel, już lecę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:14 am
mnie się bardziej ten drugi podoba.
Ha, no i mam dwa envelopki ^^ a dopiero 12...może kupię więcej jak będę miała kaskę whee na razie mam 1,8k, ale może będą jakieś zamówienia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:19 am
Rynn the Vampire mnie się bardziej ten drugi podoba. Ha, no i mam dwa envelopki ^^ a dopiero 12...może kupię więcej jak będę miała kaskę whee na razie mam 1,8k, ale może będą jakieś zamówienia ^^ xd też mam dwa też mam dwa też mam dwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:20 am
papa meliania dobra ostatnii (chiba the best)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:21 am
*Wskauje Sayo na głowę*Sayo ni san whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:22 am
Baliaur papa meliania dobra ostatnii (chiba the best)  eek ZAJEFAJNY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:24 am
Sei chan *Wskauje Sayo na głowę*Sayo ni san whee eek 'przewraca się i uderza twarzą o posadzkę' ała crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 10:25 am
Christoff_Gangrell Baliaur papa meliania dobra ostatnii (chiba the best) eek ZAJEFAJNY tylko nistety niekompletny bo reszty itemkoff ni mam w kreatorze sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|