|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:40 am
Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin a wiesz co dawno do niej nie zaglodalam sweatdrop a teraz jak to powiedzialam to od razu weszlam do niej blaugh (wiec dopiero teraz zobaczylam konkurs ) sweatdrop upss..... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:41 am
Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin kce nominowac delise!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:43 am
Baliaur Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin kce nominowac delise!! xd Hey Baliur o co biega z tą swiątynią??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:43 am
Baliaur Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin o.O keeeeee????? wejdz do mojej swiatyni linka znajdziesz pod moim smoczkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:44 am
Christoff_Gangrell Baliaur Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin kce nominowac delise!! xd Hey Baliur o co biega z tą swiątynią?? nio wlasnie melania napisala elo Chris *przytul* (tylko nie dostan szoku podczas lektury wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:44 am
Baliaur Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin kce nominowac delise!! xd eee stare nominowanie jest anonimowe wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:45 am
Baliaur Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin kce nominowac delise!! xd 0.o mnie? o.0 dziekujem baliaur whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:48 am
A hja kce nominować Jauliangel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:50 am
Christoff_Gangrell A hja kce nominować Jauliangel w regulaminie konkursu jest napisane jak przyjmuje zgloszenia scream przyjme od was zgloszenia ale robie to ostatni raz wink , ech stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:52 am
Melania Moon Christoff_Gangrell A hja kce nominować Jauliangel w regulaminie konkursu jest napisane jak przyjmuje zgloszenia scream przyjme od was zgloszenia ale robie to ostatni raz wink , ech stare 0.o a można głosować na organizatorkę??? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:53 am
Melania Moon Christoff_Gangrell A hja kce nominować Jauliangel w regulaminie konkursu jest napisane jak przyjmuje zgloszenia scream przyjme od was zgloszenia ale robie to ostatni raz wink , ech stare xp ups sorasy....^^ i dzięki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:53 am
Melania Moon Baliaur Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin kce nominowac delise!! xd eee stare nominowanie jest anonimowe wink jush nie blaugh 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:54 am
Christoff_Gangrell A hja kce nominować Jauliangel a cio ona ci czleku dala??? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:55 am