|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:08 am
Delisa Miss_Karina sorki, ze tak malo moowie, ale cwicze rysowanie tabletem xd swietna zabawa!!!! table co? ze jak? a co to bo nie wiem eek sweatdrop sad nie wiem co to ale zycze dobrego rysowania xd Tablet pentagram O'pen XXL , takie urzadzenie podobne do dlugopisa i mozesz nim rysowac na specjalnej podkladce i tym samym rysunek odtwarza sie na kompie xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:10 am
Miss_Karina Delisa Miss_Karina sorki, ze tak malo moowie, ale cwicze rysowanie tabletem xd swietna zabawa!!!! table co? ze jak? a co to bo nie wiem eek sweatdrop sad nie wiem co to ale zycze dobrego rysowania xd Tablet pentagram O'pen XXL , takie urzadzenie podobne do dlugopisa i mozesz nim rysowac na specjalnej podkladce i tym samym rysunek odtwarza sie na kompie xd xd dzieki za wytlumaczenie xd fajne to whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:14 am
Tablet stronka na ktorej jest pokazany jak wyglada tablet whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:16 am
Miss_Karina Tablet stronka na ktorej jest pokazany jak wyglada tablet whee fajny whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:19 am
Delisa Miss_Karina Tablet stronka na ktorej jest pokazany jak wyglada tablet whee fajny whee fajny ale jak umiesz rysować sweatdrop włączyli mi neta whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:20 am
Sayokun Delisa Miss_Karina Tablet stronka na ktorej jest pokazany jak wyglada tablet whee fajny whee fajny ale jak umiesz rysować sweatdrop włączyli mi neta whee ] hejka Say 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:22 am
Sayokun Delisa Miss_Karina Tablet stronka na ktorej jest pokazany jak wyglada tablet whee fajny whee fajny ale jak umiesz rysować sweatdrop włączyli mi neta whee ja wlasnie cwiczylam xd cosik zrobilam, ale jeszcze poprawek wymaga blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:27 am
Witajcie!! *wyczarowuje chmurke i siada na niej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:28 am
Miss_Karina Dobra ide obejrzec film "Siedem" bede p78;niej ^^ do zobaczonka Karina papapa*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:29 am
Melania Moon Witajcie!! *wyczarowuje chmurke i siada na niej* hejka 4laugh papatki Kari sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:32 am
Melania Moon Witajcie!! *wyczarowuje chmurke i siada na niej* elotki pappa akrina sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:36 am
przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:37 am
Melania Moon przypominam o konkursie w mojej świątyni biggrin o.O keeeeee?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|