|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:48 am
zwsze do uslug whee 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:50 am
*Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:50 am
Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:51 am
Telandrel Muez nie wiem mnie zazwyczaj ok 23 wywalaja od kompa ( w publicznym miejscu stoi), ale zobacze co sie da zrobic zadnych zmian w statystykach? Sayo dobry zart jest tynfa wart, ale tylko wtedy kiedy jest krótki Narazie nie ale jutro to sie zmieni chyba ze dzis szybko wroce ... bo musze juz spadac cholerne obowiazki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:51 am
mhraa stare *wskauje na sowi fotelik i zwija sie w shlycznsi czarny klebuszek*
hey sei smile papa muez chan stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:52 am
Delisa Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ hejka 4laugh Mruuu*Ląduje Delisie na głowie* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:53 am
Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ Hej mala wariatko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:54 am
Narx ludze !!! AVE GAIA smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:55 am
Sei chan Delisa Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ hejka 4laugh Mruuu*Ląduje Delisie na głowie* eek eek Aaaa! gonk zejc ze mnie zejc crying *biega w kolko krzyczac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:56 am
Miss_Karina Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ Hej mala wariatko whee Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 8:57 am
Delisa Sei chan Delisa Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ hejka 4laugh Mruuu*Ląduje Delisie na głowie* eek eek Aaaa! gonk zejc ze mnie zejc crying *biega w kolko krzyczac* Mruuu*Zeskakuje z Delisy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:00 am
Sei chan Delisa Sei chan Delisa Sei chan *Wpada przez dziurę w dachu*Nyu^ ^ hejka 4laugh Mruuu*Ląduje Delisie na głowie* eek eek Aaaa! gonk zejc ze mnie zejc crying *biega w kolko krzyczac* Mruuu*Zeskakuje z Delisy* uf gonk dzieki ^^ a tak wogole nastepnym razem skacz na kogos innego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:01 am
Delisa uf gonk dzieki ^^ a tak wogole nastepnym razem skacz na kogos innego xd *Wskakuje Kari na głowę*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:01 am
sorki, ze tak malo moowie, ale cwicze rysowanie tabletem xd swietna zabawa!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 9:06 am
Miss_Karina sorki, ze tak malo moowie, ale cwicze rysowanie tabletem xd swietna zabawa!!!! table co? ze jak? a co to bo nie wiem eek sweatdrop sad nie wiem co to ale zycze dobrego rysowania xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|