|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:34 pm
czikka Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted dobrze sie bawicie moim kosztem? scream crying crying crying crying <==lzy smiechu* szczerze mowiac to tak rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:34 pm
czikka Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted dobrze sie bawicie moim kosztem? scream szczerze? twisted TAK twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:35 pm
Twisted_Exile czikka Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted dobrze sie bawicie moim kosztem? scream crying crying crying crying <==lzy smiechu* szczerze mowiac to tak rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted coz za zgodnosc mysli mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestescie niesprawiedliwe!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu czikka Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted dobrze sie bawicie moim kosztem? scream szczerze? twisted TAK twisted no Ridsu bez przesadyzmu *probuje dojsc do siebie* rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol poweitrza mi dajcie lol lol lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:37 pm
czikka Jestescie niesprawiedliwe! Ja mam alibi i Twisted tez bo to Ty pierwsza nas zaatakowalas slownie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:38 pm
czikka Jestescie niesprawiedliwe! lol lol a wytlumacz mi gdzie tu niesprawiedliwosc lol lol lol Ridsu chyba dwie "suki"(w sensie pozytywym) sie spotkaly i tyle rofl rofl rofl mrgreen twisted lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:41 pm
Twisted_Exile czikka Jestescie niesprawiedliwe! lol lol a wytlumacz mi gdzie tu niesprawiedliwosc lol lol lol Ridsu chyba dwie "suki"(w sensie pozytywym) sie spotkaly i tyle rofl rofl rofl mrgreen twisted lol Wszedzie! czepiacie sie mnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:43 pm
czikka Twisted_Exile czikka Jestescie niesprawiedliwe! lol lol a wytlumacz mi gdzie tu niesprawiedliwosc lol lol lol Ridsu chyba dwie "suki"(w sensie pozytywym) sie spotkaly i tyle rofl rofl rofl mrgreen twisted lol Wszedzie! czepiacie sie mnie! ja sie nie czepiam tylko chcialm bys okazala nieco szacunku a nie wyzywala kogos bezpodstawnie suka pirate a znasz definicje "niesprawiedliwosc"? pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:44 pm
czikka Twisted_Exile czikka Jestescie niesprawiedliwe! lol lol a wytlumacz mi gdzie tu niesprawiedliwosc lol lol lol Ridsu chyba dwie "suki"(w sensie pozytywym) sie spotkaly i tyle rofl rofl rofl mrgreen twisted lol Wszedzie! czepiacie sie mnie! Ohhh.. wybacz ja probowalam byc nawet mila dostalam polecenie slozbowe takowe i wykonalam, a ty mnie od suk nawyzywalas. I wybacz kochana ale ja nie swinia i gdy ktos mi pluje w twarz to nie powiem ze deszcz pada. Twisted cos glebszego w tym musi byc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:45 pm
Ridsu czikka Twisted_Exile czikka Jestescie niesprawiedliwe! lol lol a wytlumacz mi gdzie tu niesprawiedliwosc lol lol lol Ridsu chyba dwie "suki"(w sensie pozytywym) sie spotkaly i tyle rofl rofl rofl mrgreen twisted lol Wszedzie! czepiacie sie mnie! Ohhh.. wybacz ja probowalam byc nawet mila dostalam polecenie slozbowe takowe i wykonalam, a ty mnie od suk nawyzywalas. I wybacz kochana ale ja nie swinia i gdy ktos mi pluje w twarz to nie powiem ze deszcz pada. Twisted cos glebszego w tym musi byc twisted :> a mianowicie co :>? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:46 pm
Twisted_Exile czikka Twisted_Exile czikka Jestescie niesprawiedliwe! lol lol a wytlumacz mi gdzie tu niesprawiedliwosc lol lol lol Ridsu chyba dwie "suki"(w sensie pozytywym) sie spotkaly i tyle rofl rofl rofl mrgreen twisted lol Wszedzie! czepiacie sie mnie! ja sie nie czepiam tylko chcialm bys okazala nieco szacunku a nie wyzywala kogos bezpodstawnie suka pirate a znasz definicje "niesprawiedliwosc"? pirate twisted miala chyba o tym referat. ciekawe czy rozrozni niesprawiedliwosc wg. Ajdukiewicza od niesprawiedliwosci Tisznerowskiej twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:46 pm
Twisted_Exile :> a mianowicie co :>? mrgreen twisted a bo ja wiem? rolleyes ale ladnie brzmi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:48 pm
Ridsu Twisted_Exile :> a mianowicie co :>? mrgreen twisted a bo ja wiem? rolleyes ale ladnie brzmi mrgreen fakt ladnie brzmi wiec moze byc w tym glebszego a co do wypowiedzi powyzej to...khem redface redface redface redface redface sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:50 pm
czesc kobiety, zarzadzam dzien noszenia papierowych torebek na głowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|