|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:09 pm
Ozzwald no to następna kolejka dla tej pani... Merci! *wypija* To ja jeszcze gula poproszę!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:09 pm
*Ciepła noc*-* otwiera wielgachne okna .... widać ogrud ... moze maly grilik biggrin  Muzyczka ... gra kto pobansuje krzyczy prze megafon
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:10 pm
Sayokun Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop to nie chcę...ja mam ochotę na margeritę w takim kieliszku z solą na obrzeżach...albo wściekłego psa 3nodding ehh no dobra ozz zapodaj margeritę już sie robi.. *przynosi 3 szklanki z margeritą* prosze o to zamówienie..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:10 pm
Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop oko... ja przyrządzę... * staje za barem... wystaiwa szejker i szklaneczki i zaczyna...* jak to szło? o mam... 40 ml tequili, 20 ml cointreau, 20 ml soku cytrynowego, kilka kostek lodu. *kruszy kostki lodu, wrzuca do shakera. Wlewa wszystkie składniki i zaczyna skakać razem z shakerem. Brzeg kieliszka koktajlowego zwilża sokiem cytrynowym i obtacza w soli. na koniec bierze sitko i przelewa gotowy napooj do szklanki* Proszę... przyrządzona na życzenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:11 pm
durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:13 pm
kurczę...mam dokładnie żałosne 17875 na nitemare scarfa...kpina jakaś... Juuu!! Super ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:14 pm
Pisarz durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy *przytula* be Gaia, be... Napijesz się czegoś? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:14 pm
Kukus Ozzwald Rynn the Vampire Ozzwald Rynn the Vampire nyu, to ja też przyszłam... cześć Rynn mozę się napijesz ? margeritę? 3nodding myślałem o czymś bardziej polskim... sweatdrop oko... ja przyrządzę... * staje za barem... wystaiwa szejker i szklaneczki i zaczyna...* jak to szło? o mam... 40 ml tequili, 20 ml cointreau, 20 ml soku cytrynowego, kilka kostek lodu. *kruszy kostki lodu, wrzuca do shakera. Wlewa wszystkie składniki i zaczyna skakać razem z shakerem. Brzeg kieliszka koktajlowego zwilża sokiem cytrynowym i obtacza w soli. na koniec bierze sitko i przelewa gotowy napooj do szklanki* Proszę... przyrządzona na życzenie wow, pelen profesjonalizm cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:16 pm
Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:17 pm
Delein Pisarz durna gaia nie wysyła mi postów== najwyzszy *przytula* be Gaia, be... Napijesz się czegoś? heart chetnie, czegokolwiek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:17 pm
Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:19 pm
Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 12:20 pm
Sei chan Ozzwald Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. *prubując trzymać się pionu podchodzi i przytula* myślałem że już nie przyjdziesz...  A miałam taką nadzieję, że się nie upijesz. jestem tylko człowiekiem do tego mam nature sarmaty... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. imprezka!
Sei, ale tutaj wszyscy piją! Niby czemu on by się miał nie upijać? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Wpadłam na chwilke zobaczyć co się dzieje. Witaj Sei * podaje ..szklaneczke czerwonego napoju* ..baw sie dobrze .... Szuka ... szuka szuka ... halo ... kto sie ze mną napije?? ... nastepnie dopada Omege  Zatanczysz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|