|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 8:16 am
wicked que.en ILikeGreenChickenLegs wicked que.en patelnio, nie obraź się, ale myślałam, że na tym zdjęciu jest jakiś taki dziewczęcy chłopak ninja
to pewnie dlatego bo jest takie ciemne wstaw jakieś jaśniejsze mrgreen mogę popracować w Ps nad tym. nie cwaniakuj, bo ja też jestem obcykana w pe.esie mrgreen
note: zapisałam sobie zdjęcie na dysku i po nazwie stwierdzam, iż zostało wzięte z grona. to znaczy, że patelnia ma grono! xp
note2: po rozjaśnieniu zdjęciam stwierdzam, że patelnia ma grzywkę! i wcale nie wygląda już mi na chłopaka xp Ja wyglądam na chłopaka. Mówią mi w klasie, że jestem skejtem ninja . A tak w ogóle to miałam nadzieje, że nie jestem taka brzydka scream .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 8:54 am
Pocieszaj, pocieszaj. I tak nic ze mnie dobrego nie będzie, bo chcę zostać politykiem scream .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 21, 2007 1:12 pm
politykiem? a to czemu? mrgreen
pocieszam, ale mówiąc prawdę. nie masz się czym martwić, już za rok będziesz pewnie wyglądać zupełnie inaczej. naprawdę!
jakbym ci pokazała moje zdjęcia sprzed roku... xd zupełnie dwie różne osoby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:50 pm
P a t e l n i a Kitty Twoje autko mi się podoba bardzo whee . a dziękuję, dziękuję.. a z tym gronem to tu wiedzę mamy Sherlocka Holemesa.. mogłam ci to za darmo powiedzieć, bo najpierw się z patelnią zetknęłam na gronie gaionline xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 25, 2007 12:58 pm
kittykittyboo P a t e l n i a Kitty Twoje autko mi się podoba bardzo whee . a dziękuję, dziękuję.. a z tym gronem to tu wiedzę mamy Sherlocka Holemesa.. mogłam ci to za darmo powiedzieć, bo najpierw się z patelnią zetknęłam na gronie gaionline xd aha! czyli teraz znajdę grono o gaiaonline iii...
got ya!!!!!!! domokun xd
aucz! widzę nawet visible ghosta tamoj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 4:58 am
pani psychol aha! czyli teraz znajdę grono o gaiaonline iii...
got ya!!!!!!! domokun xd
aucz! widzę nawet visible ghosta tamoj! ale nie ma fotki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 2:06 am
Kyoko Suomi pani psychol aha! czyli teraz znajdę grono o gaiaonline iii...
got ya!!!!!!! domokun xd
sporo osób tam nie ma fotek. albo mi się tak wydaje mrgreen
w każdym bądź razie ja się nie wstydzę publikować swoją facjatę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 10:00 am
pani psychol Kyoko Suomi pani psychol aha! czyli teraz znajdę grono o gaiaonline iii...
got ya!!!!!!! domokun xd
sporo osób tam nie ma fotek. albo mi się tak wydaje mrgreen
w każdym bądź razie ja się nie wstydzę publikować swoją facjatę xp Coraz więcej osób mówi, że jestem chłopakiem. W akcie desperacji kupiłam sobie różową czapkę i dupa. Nic nie pomaga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 10:04 am
Ahahaha. To ja z Witkiem (czikenem). Rok temu whee . Kssss.... Witek kazał usunąć Hue hue. I jeszcze Wam szczupakiem zarzucę : http://b62.grono.net/155/21/gallery-36432542-500x500.jpg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 10:49 am
aaa hahaaa! a on wie o tych zdjęciach? że tu som? xd
ja tam bym swojego takiego starego wstawić nie pozwoliła ninja
tak w ogóle to on jest rudy? nie znam żadnej rudej osoby.
i wcale nie wyglądasz tak bardzo jak chłopak! naprawdę! a różowy nic nie pomoże... zawsze możesz jakoś usta se błyszczykiem podkreślić czy cuś. ja nie stosuje takich upiękniaczy. jak już to pomadkę nawilżającą tylko. czasem tylko jak jestem ciemniej ubrana to sobie oczy biorę tak troszeńke ciemnym cieniem. bo lubię jak taki upiór wyglądać. taki truposz ze mnie, bo blada jestem. ale chudsza bym mogła być. chciałabym tak... do 50 dobić. może 48. ale przy moim wzroście to by mogło by być za bardzo radykalne podejście. chociaż...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:09 am
pani psychol aaa hahaaa! a on wie o tych zdjęciach? że tu som? xd
ja tam bym swojego takiego starego wstawić nie pozwoliła ninja
tak w ogóle to on jest rudy? nie znam żadnej rudej osoby.
i wcale nie wyglądasz tak bardzo jak chłopak! naprawdę! a różowy nic nie pomoże... zawsze możesz jakoś usta se błyszczykiem podkreślić czy cuś. ja nie stosuje takich upiękniaczy. jak już to pomadkę nawilżającą tylko. czasem tylko jak jestem ciemniej ubrana to sobie oczy biorę tak troszeńke ciemnym cieniem. bo lubię jak taki upiór wyglądać. taki truposz ze mnie, bo blada jestem. ale chudsza bym mogła być. chciałabym tak... do 50 dobić. może 48. ale przy moim wzroście to by mogło by być za bardzo radykalne podejście. chociaż... Nie jest rudy Witek biggrin Nie wie, ale się nie pogniewa. Chiba. Nie używam upiększaczy >_< Mi to tam wisi jak wyglądam. A ja ważę 39 kg a mam 160 cm wzrostu. Phi. A ja mam nawet spodnie na snowboard różowe, bo kask mam szary w różowo-czarne króliki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:21 am
nie jest? a tak wygląda na tym zdjęciu :>
mi tak nie wisi, w sumie to dla mnie dość ważne, (aczkolwiek nie najważniejsze) ale jednak cenię naturalność.
a to drobiiiiinka z ciebie! ja mam metr siedemdziesiąt i ważę jakieś 54 kg emo podobno wyglądam chudo i w ogóle, ale ja uważam, że mogłabym chudziej. jedyne co mi się podoba u mnie takie jakie jest to dłonie. ale nie narzekam. mogło być gorzej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:24 am
Chuda jesteś weź przestań domokun . A mnie sie we mnie podoba hemm... małe palce u stóp. Och... C'est magnifique. A ten no. Witek jest taka blond lalunia. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 11:31 am
tzn. jestem taka normalna a ja bym chciała być taka chudsza. ale nie wieszak, bleee. a tak ogólnie, to bym chciała wyglądać jak gemma ward. albo lily cole.
blondas? łoj, jakiś ciemny blondas chiba xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|