Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
A leírás, avagy hogyan csináljunk milliókat Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 60 61 62 63 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jun 23, 2010 2:20 pm

Látom, de az inflációról szerintem nem a többség tehet. És a képbeli szövegben nincs szóvá téve a Dolphinmania és egyebek. Mint mondtam, akkor sem a Dolphinmania-t kéne bezáratni akár infláció miatt, akár bármi más miatt, mivel a Dolphinmania senkinek nem árt(ott) soha. De mindegy, nem célom a vita, ez van.
PostPosted: Thu Jun 24, 2010 9:47 am

csak, hogy beleszóljak a dolgokba: én szeretek bootyzni, de akkor is a DM bezárását hasznos dolognak tartom. napi szintem látom az árak ingadozását, ami nem normális szinten megy és ennek a fő oka az, hogy túl egyszerűen jutnak az emberek pénzhez (igaz nem csak a booty miatt, de az a fő oka) a DM meg túlságosan leegyszerűsítette és felgyorsította ezt a pénzáramlást, aminek hála 1-2 hónap alatt pl a kiki plüss ára 1millióról 2millióra nőtt, de más hasonló kaliberű tárgyról is el lehet ezt mondani, napi szinten nőnek az árak....

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Thu Jun 24, 2010 10:43 pm

Az árakról a többség tehet, hogy növeli, csak mert több a gold kereslet, hogy él az infláció elméletével és kihasználja, nem a Booty Grab és nem a Dolphinmania elsősorban! Mint mondtam (de mintha senki nem figyelne erre), hogy azért, mert az életben is infláció van, nem kéne, hogy itt is az legyen! Tudom, ezt sajnos 1-2 felhasználó dönti el, hanem a többség. Na persze legegyszerűbb kiszűrni a jó, hasznos dolgokat (is) ezért,... De mindegy, már beszéltünk erről és nem szeretném, ha vitába fajulna. Egyébként azóta nemrég megtudtam, hogy a Dolphinmania mégse pénteken, hanem hétfőn fog bezárni. Es-el a Dolphinmania alkotójával taliztam a Rally-n egy haveromon keresztül és ő mondta el nekem, hogy Lanzerrel megbeszélték már, hogy hétfőig marad nyitva a Dolphinmania. smile Nem tudom miért döntöttek így, de örülök neki, így addig még jobban ki lehet használni a maradék időt. biggrin És azt mondta, hogy talán majd kiírja később announcement-ben is a Dolphinmania guild-ban.
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 12:44 am

de pl a dolphinmania is tehet. Sok embernek lesz goldja = felvásárolják az alacsony áron lévőket...és itt jön a kulcspont...marketplacen mondjuk 100k-val több valami, mint átlagban akkor is megveszik, mert kb leszarják azt a 100k-t...és a dolgok annyit érnek, amennyit fizetnek értük. Ha ilyen plusz gold nem lenne a rendszerben az árak legtöbbször visszamennének olyan szintre ahol a userek megtudják vásárolni őket, de így csak nőnek. A dolphinmania se lenne baj, ha megtudnák teremteni az egyensúlyt, de nem tudnak ugyanannyi goldot kivinni a rendszerből, mint amennyi termelődik sajnos

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Jun 25, 2010 1:59 am

Hmm, hát lehet. Akkor is a több kereslet miatt nem kéne a legtöbb felhasználónak drágábban eladni emiatt egy inflációt kihasználva,... Szóval főleg ők tehetnek róla, már bocsi.
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 5:06 am

ha eladhatják drágábban, mert úgyis megveszik, akkor még jó, hogy nem alacsonyabb áron adják...

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 8:03 am

whee
PostPosted: Fri Jun 25, 2010 12:52 pm

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Jun 26, 2010 6:42 am

Oké, ez igaz, de nem biztos, hogy mindig mindenki megveszi drágábban. Na mindegy, én lezártam, ez van!

Gratuláció napsugar, lol! wink
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 4:58 am

lemaradt 0 heart heart

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 7:58 am

mivel nemtok editelni, marad az új post....-___-
hermit cat
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 8:01 am

spring cleaning keretében dolgoznak a guildek fejlesztésén, valószínű ez okozza a glitchet.

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Jun 30, 2010 2:11 pm

Egy magyar haverom levélben küldte nekem ezt:
http://tapthat.tk
Hasonló a Dolphinmania-hoz, de más. Úgy néz ki, hogy más is csinált ilyesmit. razz (De remélem ezt nem záratják majd be, bár ki tudja.)
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 2:35 pm

értem Slash

am xan engem nem enged oda, ezt az üzit írja ki: To protect the security of your account, this URL cannot be accessed through Gaia Online.

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

III Slash III

Newbie Noob

11,750 Points
  • Invisibility 100
  • Megathread 100
  • Overstocked 200
PostPosted: Wed Jun 30, 2010 2:54 pm

Xanvie
Egy magyar haverom levélben küldte nekem ezt:
http://tapthat.tk
Hasonló a Dolphinmania-hoz, de más. Úgy néz ki, hogy más is csinált ilyesmit. razz (De remélem ezt nem záratják majd be, bár ki tudja.)
Olvasd el a Gaia Aquarium forumban az announcmentet...már szabályellenes az ilyen oldalak látogatása, szóval ne terjeszd és ne menj fel rá
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 60 61 62 63 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games