|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 18, 2009 8:44 pm
bibortetu Na már hárman szavazunk Davide-re. (Doku no Hana, Napsugár, Bíbortetű)
Elleine te? Átnéztem, tényleg Geoff találta meg Helent, de buta voltam! ez egy kicsit változtat a tényeken, lehet David is és Geoff is, én mind2-re kíváncsi vagyok!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 4:36 am
Egyszerre csak egy NPC-vel beszélhetünk. sweatdrop Nem jöhetne először Davide?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 4:45 am
sgergely Mér gondoljátok mindenkép hogy Hellent a toronyban ölték meg? Csak a holtestét találták meg ott. A holttest nem egy helyhezkötöt dolog. Elcipelhették eredeti helyéröl hogy ne találja meg senki. Én azt gondolom mindenképp, hogy Helen-t menekülés közben ölték meg. A toronyhoz nem ragaszkodom. Felőlem akár a zeneszobában, akár ott ahol Anne & Shawn lehelte ki a lelkét, a tényen nem változtat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 4:49 am
Boli-chan bibortetu Helent Laura ölte meg, mert sokkolta a tény, hogy anyja ilyesmire vetemedett.Azért ölt mert az anyja ölt?! eek Akkor őt ki fogja megölni? min. öngyilkosnak kellet volna lennie.
Ezt most nem értem. sweatdrop Lehet több gyilkos is, nem? Előfordulhat, hogy Laurát Rachel fogja megölni védekezésképpen. (Laura jelenleg nagyon utálja Rachelt és feltehetőleg tart tőle, hogy átlát a szitán.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 7:37 am
bibortetu Boli-chan bibortetu Helent Laura ölte meg, mert sokkolta a tény, hogy anyja ilyesmire vetemedett.Azért ölt mert az anyja ölt?! eek Akkor őt ki fogja megölni? min. öngyilkosnak kellet volna lennie.
Ezt most nem értem. sweatdrop Lehet több gyilkos is, nem? Előfordulhat, hogy Laurát Rachel fogja megölni védekezésképpen. (Laura jelenleg nagyon utálja Rachelt és feltehetőleg tart tőle, hogy átlát a szitán.)Persze, hogy lehet több gyilkos, én csak azt írtam, hogy szerintem kizárt, hogy Laura megölte az anyját, azért, mert rájött, hogy az anyja ölt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 19, 2009 12:02 pm
Én kitartok abban hogy David ölt meg mindenkit. És legyen Davidot kérdezzük bár szerintem hazudni fog inta vízfolyás....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 5:20 am
Mindenki hazudik a kényes és titkos dolgairól, így nehéz megtudni ki a gyilkos. Minden azon múlik, hogyan kérdezünk. Speciel nem vagyok jó ebben, de próba szerencse.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 5:27 am
Boli-chan bibortetu Boli-chan bibortetu Helent Laura ölte meg, mert sokkolta a tény, hogy anyja ilyesmire vetemedett.Azért ölt mert az anyja ölt?! eek Akkor őt ki fogja megölni? min. öngyilkosnak kellet volna lennie.
Ezt most nem értem. sweatdrop Lehet több gyilkos is, nem? Előfordulhat, hogy Laurát Rachel fogja megölni védekezésképpen. (Laura jelenleg nagyon utálja Rachelt és feltehetőleg tart tőle, hogy átlát a szitán.)Persze, hogy lehet több gyilkos, én csak azt írtam, hogy szerintem kizárt, hogy Laura megölte az anyját, azért, mert rájött, hogy az anyja ölt.
Ez csak egy random kiragadott indok részemről. Másik, hogy nem nagyon kedvelte anyját. Igen szigorú volt vele. A gyerekek nem mindig mutatják ki, ha valami nagyon bántja őket. Lehet, hogy utálta ugyan Shawn-ékat, de miután találkoztak és látta milyen kedves megkedvelte. Az is lehet, hogy Helen még nem végzett Shawn-nal mikor ő meglátta mi folykik ott. A fiú sokkos állapotban összegömbölyödve várta a véget és Laura meg akarta menteni, de szép szóval nem lehetett ezért kést ragadott.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 20, 2009 8:01 am
Tudom, hogy nem lehet 2 NPC, azért mondtam kettejüket, hogy ha valaki felvetné David helyett Geoffot, nekem az ellen sincs kifogásom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 8:21 am
Hétvégén, asszem ki fogom tudni hozni az új fejezetet, tehát, iparkodjatok a választással.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 8:24 am
Oké csapjunk bele a dologba! Legyen Davide! (Az a jó a sok halott NPC-ben, hogy könnyebb választani a túlélők között.) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 9:14 am
Davide miről szerettél volna beszélni Anne-vel?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 9:20 am
Davide Semmi specifikusról. Pusztán, csak információkat akartam szerezni. Eléggé zaklatottak voltunk, talán, erőszakosak is. De, csak beszélgetni akartunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 9:37 am
Miért pont vele, hiszen te többet tudtál. Te voltál az elsők között, akik holtan találták Harold-ot. Mennyire ismerted Anne-t? Rachel-lel mennyire vagy jóban? Szerinted ki ölhette meg Harold-ot a jelenlévők között? Mennyire ismered ezt az épületet? Voltál már itt? Jól látom, hogy Rachel-lel és Geoffal jössz ki a legjobban? Mit csináltál az első éjszakán? Volt veled valaki? Elmondanád nekem az örökösödési rangsort?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|