|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:05 am
Katka1989 Hejko wszystkim. Widzę że niezbyt fajną mamy tu dzisiaj atmosferę... sweatdrop aa tam...... ALE SIĘ ZMIENIŁAŚ ...a gdzie twoje skrzydełka???...ke?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:05 am
Ntsumi_Aya Sei chan *wychodzi ze swojego pokoju*Dzień dobry wszystkim. a tak wogule...my się za dobrze nie znamy*podaje łapke*Aya jestem biggrin Sei chan. Miło mi cię poznać Aya.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:07 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *wychodzi ze swojego pokoju*Dzień dobry wszystkim. a tak wogule...my się za dobrze nie znamy*podaje łapke*Aya jestem biggrin Sei chan, miło mi cię poznać. mnie też biggrin biggrin biggrin a i czy pod moją postacią jest napisane...."bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ......"??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:08 am
Ntsumi_Aya Katka1989 Hejko wszystkim. Widzę że niezbyt fajną mamy tu dzisiaj atmosferę... sweatdrop aa tam...... ALE SIĘ ZMIENIŁAŚ ...a gdzie twoje skrzydełka???...ke?? xd jak to gdzie? tutaj! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:09 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *wychodzi ze swojego pokoju*Dzień dobry wszystkim. a tak wogule...my się za dobrze nie znamy*podaje łapke*Aya jestem biggrin Sei chan, miło mi cię poznać. mnie też biggrin biggrin biggrin a i czy pod moją postacią jest napisane...."bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ......"?? jest ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:09 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *wychodzi ze swojego pokoju*Dzień dobry wszystkim. a tak wogule...my się za dobrze nie znamy*podaje łapke*Aya jestem biggrin Sei chan, miło mi cię poznać. mnie też biggrin biggrin biggrin a i czy pod moją postacią jest napisane...."bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ......"?? Tak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:10 am
*wskakuje przez okno do swojego pokoju po czym go otwiera kluczem od srodka i wychodzi z niedo biggrin * hejka all biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:11 am
Delisa *wskakuje przez okno do swojego pokoju po czym go otwiera kluczem od srodka i wychodzi z niedo biggrin * hejka all biggrin Cześć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:12 am
Katka1989 Ntsumi_Aya Katka1989 Hejko wszystkim. Widzę że niezbyt fajną mamy tu dzisiaj atmosferę... sweatdrop aa tam...... ALE SIĘ ZMIENIŁAŚ ...a gdzie twoje skrzydełka???...ke?? xd jak to gdzie? tutaj! wink już sie przebrałaś....a kupiłaś je?? bo prawde mówiąc ja jestem za biedna na taki wydatek.....2k:/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:12 am
hejko Delisa! Hejko Lethiel!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:13 am
Katka1989 Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan *wychodzi ze swojego pokoju*Dzień dobry wszystkim. a tak wogule...my się za dobrze nie znamy*podaje łapke*Aya jestem biggrin Sei chan, miło mi cię poznać. mnie też biggrin biggrin biggrin a i czy pod moją postacią jest napisane...."bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla ......"?? jest ^^" aaaa musze to zmienić...nie może być "lba" xd xd p.ssssss. SIEMA ALL biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:13 am
Delisa *wskakuje przez okno do swojego pokoju po czym go otwiera kluczem od srodka i wychodzi z niedo biggrin * hejka all biggrin witaj :przytulas:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:14 am
Ntsumi_Aya Katka1989 Ntsumi_Aya Katka1989 Hejko wszystkim. Widzę że niezbyt fajną mamy tu dzisiaj atmosferę... sweatdrop aa tam...... ALE SIĘ ZMIENIŁAŚ ...a gdzie twoje skrzydełka???...ke?? xd jak to gdzie? tutaj! wink już sie przebrałaś....a kupiłaś je?? bo prawde mówiąc ja jestem za biedna na taki wydatek.....2k:/ niop. zbierałam i teraz mam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|