|
|
|
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 10:54 am
sgergely Madness? Az ez? Nem tom miben hasonlitt erre. Bár te csináltad te tudod. Azért én kiállok a mellet hogy pont mint a Thing Thing. Ha megnézed, a karijaim 2 kézből 1 testből 1 fejből 2 lábból és egy vagy két vegyverből állnak...Thing thing...ugyanez a koncepció..Madness...ugyanez a Koncepció (nézd meg az első madness-eket)
Jah...és a Thing Thing is eredetileg Newgrounds-os.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 1:42 pm
Medve kész.... ki ütve.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 1:50 pm
Ez nagyon jó! biggrin De, azért a nevemet lehagyhattad volna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 2:15 pm
Malreni Ez nagyon jó! biggrin De, azért a nevemet lehagyhattad volna... Bocs...majd a kész filmből törlöm 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 01, 2009 11:49 pm
Akitta-chan Malreni Ez nagyon jó! biggrin De, azért a nevemet lehagyhattad volna... Bocs...majd a kész filmből törlöm 3nodding Uhh aaz milyen jó lesz!!!! sweatdrop rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 4:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 4:36 am
Lol kösz hogy engem is beraktál biggrin Vagy hmm asszem jól sejtem hogy a tali szereplői lettek berakva? és az anghol nevek gondolom kitaláltak... hehe talking-a-lot biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 4:43 am
És ha jól látom az én nevemet összekeverted Molylepkéével, én vagyok Dóra és ő az Andi (lol). Azaz Andrea Cuteness és Dora Talk-a-lot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 8:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:23 am
Obilia És ha jól látom az én nevemet összekeverted Molylepkéével, én vagyok Dóra és ő az Andi (lol). Azaz Andrea Cuteness és Dora Talk-a-lot... Yes, I did...hold on...Done 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:24 am
Medvelaszlo Nah én is készítettem egy pár dolgot.... Én nem voltam a képen mert én készítettem, de bele toltam magam hogy én is rajta legyek. cool Kis útmutató xp http://i300.photobucket.com/albums/nn5/Medvelaszlo/Ksznagytalakts.jpg ÓÓÓÓ....a Fotosop mester. xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:26 am
Akitta-chan Medvelaszlo Nah én is készítettem egy pár dolgot.... Én nem voltam a képen mert én készítettem, de bele toltam magam hogy én is rajta legyek. cool Kis útmutató xp http://i300.photobucket.com/albums/nn5/Medvelaszlo/Ksznagytalakts.jpg ÓÓÓÓ....a Fotosop mester. xd xd Ez kb 40 percnyimunka volt. nem volt nagy szám egyedül bele szerkeszteni magamat az volt a nehéz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 02, 2009 9:28 am