Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Magyar Guild
BEMUTATKOZOM (IDE ÍRJ ELŐSZÖR!) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Magyar vagy?
Igen
89%
 89%  [ 353 ]
Külföldi, de magyar
8%
 8%  [ 33 ]
Vannak magyar rokonaim
0%
 0%  [ 2 ]
What?!
2%
 2%  [ 8 ]
Total Votes : 396

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:10 pm

és itt kezdenék el vitatkozni messzeségben.... én mint szegedi felszólalok.... am pestnél minden tisztább (már bocsánat) anti fővárosi vok.... (koszos büdös zsúfolt személytelen és fura emberek mászkálnak mindenhol o.O )
ténleg bocsi minden fővárosinak...
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:26 pm

crying crying crying
Én pesti vagyok......akkor már kilógok a sorból????
Egyébként Szeged tényleg gyönyörű, a dédszüleim szegediek voltak, minden nyaramat ott töltöttem, amíg pici voltam. És Pécs is szép, bár csak egyszer jártam ott, gondolom a negyedét sem láttam annak, amit érdemes megnézni......De azért a főváros sem kutya...igen..mindenféle idegenek járkálnak össze-vissza....idegenek, mint én.... biggrin

stranger12

Invisible Sweetheart

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:29 pm

crying crying crying crying crying crying Veled sírok én is fővárosi vagyok az öcsémmel együtt.... mondjuk az egyik tisztább környéken lakok 18-ker legszéle a pestszent lőrinci erdő mellet, de panaszkodok! olyan mocsok szokott lenni mindenhol a belvárosban!!!
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:30 pm

Már avval kilógsz, hogy gaiára jössz 3nodding

Akitta-chan

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:40 pm

Akitta-chan

van benne vmi xd ezek szerint mi mind kivülállóak vagyunk és furik? o.O
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:43 pm

napsugar
Akitta-chan

Én szeretek kicsit furi lenni. És szeretem a furi embereket is azok olyan érdekesek.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Akitta-chan

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:44 pm

Medvelaszlo
napsugar
Akitta-chan

Én szeretek kicsit furi lenni. És szeretem a furi embereket is azok olyan érdekesek.....

Az ilyen naív emberek, mint te miattad jó p-edo-filnak lenni. wink
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:47 pm

ki a naiv?? o.O

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:48 pm

Akitta-chan
Medvelaszlo
napsugar
Akitta-chan

Az ilyen naív emberek, mint te miattad jó p-edo-filnak lenni. wink

stare
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 2:00 pm

Narcisz

És ha már a populációnál tartunk a guild r vagy k stratégista? Milyen az egyedek relativ eloszlása az élőhelyen? Milyen társulások alakultak ki, kommenzalizmus, együttélés, antibiozis, vagy versengés, esetleg szimbiozis van-e? És valaki felsorolná milyen az itten szukcesszció, vagy a guild változó aszpektusai? mrgreen (bioszt tanul... lőjétek le...)

A guildunk alapvetően r-stratégista szervezet, bár az "utánpótlás" érkezése inkább sorolna a k-sok közé, ám a sok "fellángolónk" elvesztése kompenzálja a növekedést, így mindig 50-60 alatt van az aktív tagok száma. A relatív eloszlásról szóló kérdésed kissé értelmezhetetlen... ez egy weboldal, nincs térbeli kiterjedés... esetleg úgy, hogy az egyes tagok milyen topikokban fordulnak elő, esetleg a Gaia egészére vetítve: milyen játékokban, fórumokban vannak jelen? Társulásaink elég változatosak: szimbiótáink vannak szép számmal, versengés csak minimális mértékben és akkor sem életre-halálra, de az együttélés jellemző ránk leginkább. A kihúzó egyedeket vagy beolvasztjuk magunk közé, vagy kihullanak a populáció rostáján.

softwarekiller
Vice Captain

Generous Genius

5,350 Points
  • Citizen 200
  • Happy Birthday! 100
  • Wall Street 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 2:06 pm

*odasúgja a többieknek: ezek ketten miről beszélnek?? o.O*
PostPosted: Mon Feb 16, 2009 9:07 pm

Na áshatom megint elő a szótáramat......
Hehe maci, lehet, hogy naponta elmegyünk egymás mellett??
(Kispest, Wekerle)
És nem igaz, hogy furi vagyok, mert itt töltöm a fél életem a Gaián.....csak a családom szerint...meg mindenki más szerint....szerintetek is????

stranger12

Invisible Sweetheart

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 12:25 am

Hmm, nem is hittem volna, hogy itt egyesek szeretik a furi embereket. razz Én is az vagyok talán egy picit.
Hát én is Budapesten élek, azon belül Óbudán. Amerre én lakok, ott hegyek vannak, hegy alján lakunk, itt nem vészes a helyzet, ami általában a belvárosban van. Plusz ettől még nem vagyok, nem vagyunk rosszabbak, kilógóak!
PostPosted: Tue Feb 17, 2009 7:04 am

Narcisz

És ha már a populációnál tartunk a guild r vagy k stratégista? Milyen az egyedek relativ eloszlása az élőhelyen? Milyen társulások alakultak ki, kommenzalizmus, együttélés, antibiozis, vagy versengés, esetleg szimbiozis van-e? És valaki felsorolná milyen az itten szukcesszció, vagy a guild változó aszpektusai? mrgreen (bioszt tanul... lőjétek le...)

Feliratozd kérlek! Itt tudod sok magyar is él... xp

napsugar
és itt kezdenék el vitatkozni messzeségben.... én mint szegedi felszólalok.... am pestnél minden tisztább (már bocsánat) anti fővárosi vok.... (koszos büdös zsúfolt személytelen és fura emberek mászkálnak mindenhol o.O )
ténleg bocsi minden fővárosinak...

Én is szivesen élnék vídéken de idekött a család a barátok nomeg persze a tanulmányaim. sad Sajnos fővárosi vagyo De se nem vagyok koszos se büdös (najó egy picit) pláne nem személytelen. A fúrával nem szálhatok vítába bár normálisabb vagyok a részegnél aki tegnap el ment meletem az utcán...

softwarekiller

A guildunk alapvetően r-stratégista szervezet, bár az "utánpótlás" érkezése inkább sorolna a k-sok közé, ám a sok "fellángolónk" elvesztése kompenzálja a növekedést, így mindig 50-60 alatt van az aktív tagok száma. A relatív eloszlásról szóló kérdésed kissé értelmezhetetlen... ez egy weboldal, nincs térbeli kiterjedés... esetleg úgy, hogy az egyes tagok milyen topikokban fordulnak elő, esetleg a Gaia egészére vetítve: milyen játékokban, fórumokban vannak jelen? Társulásaink elég változatosak: szimbiótáink vannak szép számmal, versengés csak minimális mértékben és akkor sem életre-halálra, de az együttélés jellemző ránk leginkább. A kihúzó egyedeket vagy beolvasztjuk magunk közé, vagy kihullanak a populáció rostáján.

A természet legmeglepőb teremtményei 33-dik rész:
A "Medve"

A medve az gyakran fordul elő az RP a Kérdések és válaszok valamint a Játékaréna alfórumokban különleges alkalmakkor a raliban is találkozhatunk vele. Ilyenkor nászdalával próbálja magához csábitani egy nőstény medvét. A medvék nászdalát gyakran megzavarja az amcsik észnélküli vándorlása(Lásd 1. lábjegyzet!). Az ezredfordulós szétválásnál (Lásd 2. lábjegyzet!) a medvék a kockák irányába fejlődtek a helykihasználás érdekében.

1. Az amerikajiak az emberszerüek leg fejletlenebb ága folyton csak a táplálkozáson és ezel testük növelésén jár az eszük így nem nagyon törődnek másokal. A medve nászdalának megzavarása csak 1 a sok gaztetük közül mint például mások olajának emberéletek árán való megszerzése. (Lásd bőveben: sgergely evolucíó az újkorban)

2 Az ezredfordúlós szétválás 2000 környékén kezdődöt meg mikoris hírtelen nagy változások történtek mivel vészesen kevésé vált a hely az emberi műtakarmány (Danon jogkurt) s a normál ételek termesztésére is. A termőföldeket az emberek élőhelyéböl kellet leválasztani így célszerűvé vált a kockaalak vagy a rövid élettartam. Így az emberiség agyik fele a k0ck@ írányába a másik az ímós írányába fejlődöt tovább. (Lásd bővebben: sgergely Evolució az újkorban)

sgergely evolúció az újkorban című könyv egyenlőre nem létezik!!! Majd azé igyekszem..

sgergely

Akitta-chan

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 7:10 am

*taps taps taps* eek
Reply
Magyar Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 50 ... 143 144 145 146 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games