|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:37 am
Miss_Karina Omega Sun czesc Karinka czesc Sayokun jak tam humorek, Omi? whee w koncu kupilam sobie tableta... i bawie sie nim whee moze uda mi sie cos ciekawego narysowac? whee 3nodding biggrin powodzenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:38 am
Miss_Karina klapa xp nie moge zmusic tego programu dow spolpracy stressed sweatdrop xp sweatdrop sad co się znowu dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:39 am
Miss_Karina Omega Sun czesc Karinka czesc Sayokun jak tam humorek, Omi? whee w koncu kupilam sobie tableta... i bawie sie nim whee moze uda mi sie cos ciekawego narysowac? whee 3nodding biggrin Żeby cos ciekawego narysowac nie potrzebny jest tablet... Ja radze sobie bez niego... wink Choc co prawda jest przydatny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:40 am
Miss_Karina jak tam humorek, Omi? whee w koncu kupilam sobie tableta... i bawie sie nim whee moze uda mi sie cos ciekawego narysowac? whee 3nodding biggrin humorek dobry (nie liczac guza na glowie xp ) Gratuluje tabletu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:41 am
Muezzin Miss_Karina Omega Sun czesc Karinka czesc Sayokun jak tam humorek, Omi? whee w koncu kupilam sobie tableta... i bawie sie nim whee moze uda mi sie cos ciekawego narysowac? whee 3nodding biggrin Żeby cos ciekawego narysowac nie potrzebny jest tablet... Ja radze sobie bez niego... wink Choc co prawda jest przydatny wiem, ale skaner mi niezbyt dobrze skanuje obrazki, wiec przerzucer sie moze na tableta whee i teraz wlasnie sie nim bawie xd Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:41 am
MAle niestety tablet nie pomoze w tworzeniu gifów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:42 am
Muezzin MAle niestety tablet nie pomoze w tworzeniu gifów xd wlasnie, szkoda nyo xp whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:44 am
Miss_Karina Muezzin MAle niestety tablet nie pomoze w tworzeniu gifów xd wlasnie, szkoda nyo xp whee biggrin ale co znowu nie działa??? nie możesz stworzyć gifa czy np. wychodzi czarny obrazek???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:45 am
Miss_Karina Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o wlasnie w tym rzecz, ze o nic sie nie walnelam tylko spuchlam z dnia na dzien bez powodu stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:46 am
Omega Sun Miss_Karina Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o wlasnie w tym rzecz, ze o nic sie nie walnelam tylko spuchlam z dnia na dzien bez powodu stressed może przez sen...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:46 am
Omega Sun Miss_Karina Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o wlasnie w tym rzecz, ze o nic sie nie walnelam tylko spuchlam z dnia na dzien bez powodu stressed ups.... O.o wspolczucia... o.o Say- tak, mam czarne tlo xp i denerwuje mnie to stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:48 am
Omega Sun Miss_Karina Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o wlasnie w tym rzecz, ze o nic sie nie walnelam tylko spuchlam z dnia na dzien bez powodu stressed Diagnoza postawiona ! Przechodzisz na diete xd Podrzuc mi pare kg mi brakuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:48 am
Miss_Karina Omega Sun Miss_Karina Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o wlasnie w tym rzecz, ze o nic sie nie walnelam tylko spuchlam z dnia na dzien bez powodu stressed ups.... O.o wspolczucia... o.o Say- tak, mam czarne tlo xp i denerwuje mnie to stressed a w czym masz zapisane rysunki z których robisz gif-a??? to musi być jakiś standardowy format np jpg sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:49 am
Sayokun Miss_Karina Omega Sun Miss_Karina Omi- jakiego guza? O.o mam nadzieje ze neizbyt mocno sie walnelas sie o cos.... O.o wlasnie w tym rzecz, ze o nic sie nie walnelam tylko spuchlam z dnia na dzien bez powodu stressed ups.... O.o wspolczucia... o.o Say- tak, mam czarne tlo xp i denerwuje mnie to stressed a w czym masz zapisane rysunki z których robisz gif-a??? to musi być jakiś standardowy format np jpg sweatdrop wlasnie na jpg mam zapisane, all xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|