|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:12 am
K**** mac... domokun domokun domokun domokun Nie dosc ze musialem dzis pracowac to jeszcze mi komp padl !!!! evil evil evil *Siada wur... zdenerwowany na dwaniku* wrrrrr...... Ale walic to ... WITANSKO !!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:17 am
Muezzin K**** mac... domokun domokun domokun domokun Nie dosc ze musialem dzis pracowac to jeszcze mi komp padl !!!! evil evil evil *Siada wur... zdenerwowany na dwaniku* wrrrrr...... Ale walic to ... WITANSKO !!!!! eek czesc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:21 am
Taaa.. wiem wyrazam sie jak prostak itd itp ale czasami trzeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:22 am
Siemanko kochane szkraby blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:24 am
Miss_Karina Siemanko kochane szkraby blaugh Elo mamo !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:26 am
Muezzin Taaa.. wiem wyrazam sie jak prostak itd itp ale czasami trzeba... Przeciez niczego takiego nie powiedzialam. Kazdemu sie zdarza miec gorszy dzien xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:26 am
Muezzin Miss_Karina Siemanko kochane szkraby blaugh Elo mamo !!!! xd eek tylko nie mamo xd Muezz ja wczoraj mialam paskudny dzien xp ale juz mi minelo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:29 am
Ja mam dzis stare Kurcze... chcialem sobie cos kupic takego orientalnego wiecie cos takiego akurat dla malego terrorysty ale wszystko jest opatrzone BIG napisem Anty lub jest poprosu brzydkie i nie pasujace do mnie.. Do tego przymierzalnia nie dziala sad Nie moge sobie przez to sklepac kompleciku ... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:33 am
czesc Karinka czesc Sayokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 7:34 am
Omega Sun czesc Karinka czesc Sayokun jak tam humorek, Omi? whee w koncu kupilam sobie tableta... i bawie sie nim whee moze uda mi sie cos ciekawego narysowac? whee 3nodding biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|