|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:44 am
Delisa sorka za nie odzywanie sie ale jestem zajeta sweatdrop ale wpadlam aby sie pozegnac na dzisiaj whee papatki ^^ papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty mowisz do mnie blaugh whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Dzięku Yume ^^ zarzuć swoim kodem to też cię wstawię ^^  Dziekowac^^...ech, ja niestety nie mam szpanerkiego bannerka...sam musialem robic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:46 am
BeeWolf_san Ty mowisz do mnie blaugh whee wink Wartosc rodziny i wiezow krwi jest dla mnie najwazniejsza! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:49 am
Eurina Vam BeeWolf_san Ty mowisz do mnie blaugh whee wink Wartosc rodziny i wiezow krwi jest dla mnie najwazniejsza! biggrin ] xd Ummm Tak xd A teraz sie przznaj czegoś chcesz biggrin whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:50 am
BeeWolf_san xd Ummm Tak xd A teraz sie przznaj czegoś chcesz biggrin whee nic nie chce, ale skoro jestes taki chojny.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:51 am
Oi...uciekam na plastyke sad ...dowidzenia panstwu... *wylatooje automatyczna brama w suficie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:52 am
Eurina Vam BeeWolf_san xd Ummm Tak xd A teraz sie przznaj czegoś chcesz biggrin whee nic nie chce, ale skoro jestes taki chojny..... Wyciaga kluczyki ... no dobra a masz tylko sie nie rozbijaj po okolicy ! I uwarzaj na staruszków bo larza dzis po okolicy ! ... sweatdrop i podjeć do myjni wink ... ! Co znowy Panie Kukusie !??! Opa Opa Yume !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:52 am
Yumehayla Oi...uciekam na plastyke sad ...dowidzenia panstwu... *wylatooje automatyczna brama w suficie* papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:53 am
Yumehayla Rynn the Vampire Dzięku Yume ^^ zarzuć swoim kodem to też cię wstawię ^^  Dziekowac^^...ech, ja niestety nie mam szpanerkiego bannerka...sam musialem robic sweatdrop śliczny jest ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:58 am
BeeWolf_san Eurina Vam BeeWolf_san xd Ummm Tak xd A teraz sie przznaj czegoś chcesz biggrin whee nic nie chce, ale skoro jestes taki chojny..... Wyciaga kluczyki ... no dobra a masz tylko sie nie rozbijaj po okolicy ! I uwarzaj na staruszków bo larza dzis po okolicy ! ... sweatdrop i podjeć do myjni wink ... ! Co znowy Panie Kukusie !??! Opa Opa Yume ! nic... nic... tak tylko zerkam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 5:58 am
*Siada w swoim foteliku*Mrrrr......Zzzzzzzz............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 6:20 am
Witam wszytkich ........................
tak jakos mialem ochote se wejsc pogadac............. ale chyba nikogo nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 6:23 am
Falcone Witam wszytkich ........................ tak jakos mialem ochote se wejsc pogadac............. ale chyba nikogo nie ma sad ja jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|