|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:11 pm
oswiecac cie kurfa ine zamierzam co to ja kurfa jestem informacja jak ty zes sie uchwoal na tym swiecie przez te wszystkie lata pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:13 pm
Twisted_Exile oswiecac cie kurfa ine zamierzam co to ja kurfa jestem informacja jak ty zes sie uchwoal na tym swiecie przez te wszystkie lata pirate twisted calkiem zwyczajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:14 pm
Ridsu czikka Ridsu czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh jakos nie wieze zeby taka suka jak ty sie cieszyla z mej obecnosci oz ty idiotko skonczona i tym stwierdzeniem wiele przegralas. pilnuj sie dziecino - tak to jest grozba zebys nie miala watpliwosci stressed a mialam byc dla ciebie mila stressed chuj nie bede skoro ty tak to ja ci dluzna nie pozostane twisted dobze ze powiedzialas policje na ciebie nasle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:16 pm
czikka Twisted_Exile oswiecac cie kurfa ine zamierzam co to ja kurfa jestem informacja jak ty zes sie uchwoal na tym swiecie przez te wszystkie lata pirate twisted calkiem zwyczajnie lol lol lol komentarze pozostawie dla siebie lol napewno ciezko pracowalas by sie utryzmac na tym swiecie lol lol lol lol mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:19 pm
czikka Ridsu czikka Ridsu czikka dziendobry wszystkim ja tu swiezo pzybylam cudownie cie tu goscic 4laugh jakos nie wieze zeby taka suka jak ty sie cieszyla z mej obecnosci oz ty idiotko skonczona i tym stwierdzeniem wiele przegralas. pilnuj sie dziecino - tak to jest grozba zebys nie miala watpliwosci stressed a mialam byc dla ciebie mila stressed chuj nie bede skoro ty tak to ja ci dluzna nie pozostane twisted dobze ze powiedzialas policje na ciebie nasle Kurwa ja pierdole niewyrobie rofl No.. juz... lec , zapierdalaj bo niezdazysz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:20 pm
Twisted_Exile czikka Twisted_Exile oswiecac cie kurfa ine zamierzam co to ja kurfa jestem informacja jak ty zes sie uchwoal na tym swiecie przez te wszystkie lata pirate twisted calkiem zwyczajnie lol lol lol komentarze pozostawie dla siebie lol napewno ciezko pracowalas by sie utryzmac na tym swiecie lol lol lol lol mrgreen twisted rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:20 pm
Ridsu Kurwa ja pierdole niewyrobie rofl No.. juz... lec , zapierdalaj bo niezdazysz rofl lol nie smiej sie z kolezanki lol lol mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:22 pm
lol czyzby aluzja zostala zrozumiana przez kolezanke Ridsu lol mrgreen twisted lol lol lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:23 pm
Twisted_Exile czikka Twisted_Exile oswiecac cie kurfa ine zamierzam co to ja kurfa jestem informacja jak ty zes sie uchwoal na tym swiecie przez te wszystkie lata pirate twisted calkiem zwyczajnie lol lol lol komentarze pozostawie dla siebie lol napewno ciezko pracowalas by sie utryzmac na tym swiecie lol lol lol lol mrgreen twisted czasem tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:24 pm
Ridsu Kurwa ja pierdole niewyrobie rofl No.. juz... lec , zapierdalaj bo niezdazysz rofl najpierw powiem ze jestes dla mnie nieuprzejma generalowi revcatowi exclaim scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:24 pm
rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:29 pm
czikka Ridsu Kurwa ja pierdole niewyrobie rofl No.. juz... lec , zapierdalaj bo niezdazysz rofl najpierw powiem ze jestes dla mnie nieuprzejma generalowi Revcatowi exclaim scream SÄ…dze ze powinnas juz dzis o tym poinformowac rofl zloz donos na mnie i na Twisted_Exile ze ci dokuczamy, ahhh my niedobre crying no jak mamy ci to wynagrodzic? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:30 pm
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted *podtrzymuje jej glowe* uwazaj na senki rofl *tarza sie razem z nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:32 pm
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted dobrze sie bawicie moim kosztem? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 2:32 pm
Ridsu Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl *tarza sie po podlodze i placze ze smiechu* nie wyrobie kurfa rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl mrgreen lol lol lol lol lol lol lol twisted *podtrzymuje jej glowe* uwazaj na senki rofl *tarza sie razem z nia* *bije piesciamy w podloge i ryczy ze smiechu* boshe ona naprawde taka jest lol lol lol lol lol lol lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|