|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:48 am
Sei chan Sei chan *Wyciąga z pod kanapy czrna torbę z kt wypada kilka kolorowych fiolek*Nyu^ ^*Patrzy na toczące sie fiolki* *Otwiera torde i zaczyna wykłądac na podłoge fiolki*Nyu^ ^ Ciekawe czyje to jest whee eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:50 am
Kukus Sei chan Sei chan *Wyciąga z pod kanapy czrna torbę z kt wypada kilka kolorowych fiolek*Nyu^ ^*Patrzy na toczące sie fiolki* *Otwiera torde i zaczyna wykłądac na podłoge fiolki*Nyu^ ^ Ciekawe czyje to jest whee eek *Jedna z fiolek toczy się po podłodze*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kukus Sei chan Sei chan *Wyciąga z pod kanapy czrna torbę z kt wypada kilka kolorowych fiolek*Nyu^ ^*Patrzy na toczące sie fiolki* *Otwiera torde i zaczyna wykłądac na podłoge fiolki*Nyu^ ^ Ciekawe czyje to jest whee eek *Jedna z fiolek toczy się po podłodze*Nyu^ ^ *podnosi fiolke* O.o ... cio to ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:53 am
Lethiel Sei chan *Jedna z fiolek toczy się po podłodze*Nyu^ ^ *podnosi fiolke* O.o ... cio to ? Mruuu nie wiem*Wyciąga dalej fiolki z torby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:55 am
Sei chan Lethiel Sei chan *Jedna z fiolek toczy się po podłodze*Nyu^ ^ *podnosi fiolke* O.o ... cio to ? Mruuu nie wiem*Wyciąga dalej fiolki z torby* pomoge ci whee *pomaga wykladac fiolki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:56 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan *Jedna z fiolek toczy się po podłodze*Nyu^ ^ *podnosi fiolke* O.o ... cio to ? Mruuu nie wiem*Wyciąga dalej fiolki z torby* pomoge ci whee *pomaga wykladac fiolki* O różowa fiolka whee *Podchodzi do kukusa*Ciekawe co się stanie*Oblawa kukusa zawartością fiolki* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:57 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sei chan *Jedna z fiolek toczy się po podłodze*Nyu^ ^ *podnosi fiolke* O.o ... cio to ? Mruuu nie wiem*Wyciąga dalej fiolki z torby* pomoge ci whee *pomaga wykladac fiolki* O różowa fiolka whee *Podchodzi do kukusa*Ciekawe co się stanie*Oblawa kukusa zawartością fiolki* whee stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:58 am
eek *Patrzy się jak kukusowi wyrasta ogon pikachu*Nyaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:58 am
Kukus Sei chan O różowa fiolka whee *Podchodzi do kukusa*Ciekawe co się stanie*Oblawa kukusa zawartością fiolki* whee stare Kukus bedzie roozowy 4laugh *przytuuuuula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 4:59 am
Sei chan Kukus O różowa fiolka whee *Podchodzi do kukusa*Ciekawe co się stanie*Oblawa kukusa zawartością fiolki* whee stare eek *Patrzy się jak kukusowi wyrasta ogon pikachu*Nyaaa whee O.o ..... *wskakooje na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|