|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:52 am
Juz nie nadazam wszystkich po kolei witac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:53 am
Omega Sun Driona Telandrel Symulator nie uwzglednia wielowarstwowosci Av sys2.0 sprawdz w normalnej przymierzalni czy sie nie da A gdzie jest wogole ten symulator?(kiedys juz o nim slyszalam, ale nigdy nie widzialam go) hejka! linki do obu symulatorow sa w przewodniku-> dzial "linki" 3nodding a co jest w dziale "sznurki"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:54 am
Driona Juz nie nadazam wszystkich po kolei witac wink to nie witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:57 am
Czarny Driona Telandrel Symulator nie uwzglednia wielowarstwowosci Av sys2.0 sprawdz w normalnej przymierzalni czy sie nie da A gdzie jest wogole ten symulator?(kiedys juz o nim slyszalam, ale nigdy nie widzialam go) gonk Nie mów takich rzeczy przy Omedze!!! W jej topicu to jest (Poradnik dla początkujących), ale rzeczywiście, ostatnio mi też nie działa Wczesniej bylam juz w starej gildii, wiec uznalam przy wejsciu do nowej, ze przewodnika dla poczatkujacych nie musze czytac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 2:58 am
Kukus a co jest w dziale "sznurki"? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Driona Juz nie nadazam wszystkich po kolei witac wink to nie witaj... Eoeoeoeoeoeo! Alarm! Alarm! Czujniki wykryły krytyczny poziom cynizmu! Natychmiastowa ewakuacja! Eoeoeoeoeoeo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:00 am
Driona Czarny Driona Telandrel Symulator nie uwzglednia wielowarstwowosci Av sys2.0 sprawdz w normalnej przymierzalni czy sie nie da A gdzie jest wogole ten symulator?(kiedys juz o nim slyszalam, ale nigdy nie widzialam go) gonk Nie mów takich rzeczy przy Omedze!!! W jej topicu to jest (Poradnik dla początkujących), ale rzeczywiście, ostatnio mi też nie działa Wczesniej bylam juz w starej gildii, wiec uznalam przy wejsciu do nowej, ze przewodnika dla poczatkujacych nie musze czytac... a teraz cie zdziwię czy wiesz, że... ... w tymże przewodniku, między innymi jest regulamin gildii? ... nie należy popijać bigosu zimną coca-colą? ... BeeWolf potrafi odbić flaszkę kością ogonową?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:01 am
Sei chan Nyu^ ^ Kurcze wczoraj mklepik zarobił 2k eek mój 3300, ale muszę jeszcze zrobić dwa zamówienia sweatdrop nie wiem co to będzie jak się zwali więcej klientów sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:02 am
Czarny Kukus Driona Juz nie nadazam wszystkich po kolei witac wink to nie witaj... Eoeoeoeoeoeo! Alarm! Alarm! Czujniki wykryły krytyczny poziom cynizmu! Natychmiastowa ewakuacja! Eoeoeoeoeoeo!a ty co? za dużo kawy się opiłeś czy co? stare *w oczyskach pojawił się błysk szaleństwa* kawa i ciacho kokosowe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:04 am
Sei chan Nyu^ ^ Kurcze wczoraj m�j sklepik zarobił 2k eek no to gratuluje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 3:04 am
Kukus Driona Czarny Driona Telandrel Symulator nie uwzglednia wielowarstwowosci Av sys2.0 sprawdz w normalnej przymierzalni czy sie nie da A gdzie jest wogole ten symulator?(kiedys juz o nim slyszalam, ale nigdy nie widzialam go) gonk Nie mów takich rzeczy przy Omedze!!! W jej topicu to jest (Poradnik dla początkujących), ale rzeczywiście, ostatnio mi też nie działa Wczesniej bylam juz w starej gildii, wiec uznalam przy wejsciu do nowej, ze przewodnika dla poczatkujacych nie musze czytac... a teraz cie zdziwię czy wiesz, że... ... w tymże przewodniku, między innymi jest regulamin gildii? ... nie należy popijać bigosu zimną coca-colą? ... BeeWolf potrafi odbić flaszkę kością ogonową? 1Jesli sie nie myle to regulamin jest tez przy czarnej liscie reszta informacji nie jest mi potrzebna, bo: 2. nie pije napojow gazowanych 3. nie pije alkoholu, wiec nie potrzebna mi to czym mozna flaszke odbijac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|