|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 11:52 pm
wylania sie z biblioteki i pisze cos na kartce, po czym przywiesz ja na tablicey ogloszen* "W lotto sa jeszcze takie numerki jak: 2, 3, 9, 10, 11, 12, 16, 22, 23. Oraz w drugim konkursie jest jeszcze wolne jedno miejsce!!! LOTTO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 11, 2004 11:58 pm
Melania Moon wylania sie z biblioteki i pisze cos na kartce, po czym przywiesz ja na tablicey ogloszen* "W lotto sa jeszcze takie numerki jak: 2, 3, 9, 10, 11, 12, 16, 22, 23. Oraz w drugim konkursie jest jeszcze wolne jedno miejsce!!! LOTTO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? GENKI, Melania Moon_chan?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 12:20 am
Kukus Melania Moon wylania sie z biblioteki i pisze cos na kartce, po czym przywiesz ja na tablicey ogloszen* "W lotto sa jeszcze takie numerki jak: 2, 3, 9, 10, 11, 12, 16, 22, 23. Oraz w drugim konkursie jest jeszcze wolne jedno miejsce!!! LOTTO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? GENKI, Melania Moon_chan? genki????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 12:28 am
Melania Moon Kukus Melania Moon wylania sie z biblioteki i pisze cos na kartce, po czym przywiesz ja na tablicey ogloszen* "W lotto sa jeszcze takie numerki jak: 2, 3, 9, 10, 11, 12, 16, 22, 23. Oraz w drugim konkursie jest jeszcze wolne jedno miejsce!!! LOTTO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? GENKI, Melania Moon_chan? genki????genki? = jak leci? po japońsku... krzaczkami mi sie nie chciało pisać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 12:37 am
Kukus Melania Moon Kukus Melania Moon wylania sie z biblioteki i pisze cos na kartce, po czym przywiesz ja na tablicey ogloszen* "W lotto sa jeszcze takie numerki jak: 2, 3, 9, 10, 11, 12, 16, 22, 23. Oraz w drugim konkursie jest jeszcze wolne jedno miejsce!!! LOTTO taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? GENKI, Melania Moon_chan? genki????genki? = jak leci? po japońsku... krzaczkami mi sie nie chciało pisać aha wink nie znam za bardzo japonskiego no a leci dobrze, mimo ze wstalam tak wczesnie to jestem wyspana a ciebie co tu przywialo o tej porze? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 12:38 am
"wstal" o panie o 1 w nocy wrocilem z hokcey'a xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 12:42 am
hej skoczek ja narazie zmykam, trzeba zrobic z soba jakis porzadek *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:08 am
Melania Moon aha wink nie znam za bardzo japonskiego no a leci dobrze, mimo ze wstalam tak wczesnie to jestem wyspana a ciebie co tu przywialo o tej porze? biggrin ja przedwoczraj popiłem z Bee, Ozzwaldem i Destką... w wyniku czego wczorajszy dzien przespałem z dwiema przerwami na siusiu i browarka... więc się obudziłem dziś o 6 rano xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:30 am
a sie naogladalam tych lolitek sweatdrop nawet zlapalam dola przez chwile xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:32 am
Akiko Tamashii a sie naogladalam tych lolitek sweatdrop nawet zlapalam dola przez chwile xp jakich lolitek, Słonko? witaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:37 am
Kukus Akiko Tamashii a sie naogladalam tych lolitek sweatdrop nawet zlapalam dola przez chwile xp jakich lolitek, Słonko? witaj heart hejka ^^ nyo... ghotic, sweet lolita, aristocrat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:44 am
Akiko Tamashii hejka ^^ nyo... ghotic, sweet lolita, aristocrat. heheeeeeeeeeeeee... nudno mi... ide zjeść śniadanie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:56 am
Dziendoberek panstwu^^! Jak tam samopoczucie^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:58 am
dobra...dosyc tego dobrego :/ ide rysowac....tyle jeszcze musze zrobic crying a podobno te 4 dni wolnego dla wypoczynku sa _-_ ********* was tu nawiedze
pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 12, 2004 1:59 am
Akiko Tamashii dobra...dosyc tego dobrego :/ ide rysowac....tyle jeszcze musze zrobic crying a podobno te 4 dni wolnego dla wypoczynku sa _-_ ********* was tu nawiedze pa! Fajo...ja przyszedlem a wszyscy sobie ida stare ...obrazam sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|